Champagneman Anmeldelser

4,7

Leuk bedrijf, de “Champagneman” importeert champagnes van kleine huizen, heel lekker voor hele schappelijke prijzen. Pas geleden een ontzettend leuke proeverij gehad, was leerzaam, lekker en gezellig!... Se mere

Arne denkt pro-actief mee over zaken zoals aflevering aan bedrijven die in het weekend dicht zijn en hij daar zelf al op probeert te sturen, afhankelijk zijnde van externe bedrijven. TOP Arne. Veel da... Se mere

De Champagneman heeft er duidelijk verstand van! Mooie champagnes, waaronder het super fijne huis Dauby (eindelijk in Nederland te verkrijgen!!). De champagneman weet je uitstekend te adviseren over w... Se mere

Bij de bestelling heb ik opgegeven: - Bezorgadres op het werk - kaartje met een boodschap Wat is er niet goedgegaan - Bezorging op huisadres met TNT post die zonder aan te bellen hebben b... Se mere

1. Champagneproducent
  2. Engrossalg af spiritus
  3. Vinhandel
  4. Vingrossist og -importør

Bijzondere champagne direct van het kleine champagnehuis. Unieke echte champagne, met liefde gemaakt, voor een mooie aantrekkelijke prijs. Kleine champagnehuizen doen alles met aandacht zelf: van het verbouwen van de druiven tot het maken van de wijn en vervolgens champagne. Hierdoor staan ze voor een hoge kwaliteit en unieke karaktervolle smaak en een mooie prijs.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prima champagne voor een schappelijke…

Prima champagne voor een schappelijke prijs. Alleen erg jammer dat ze standaard geen factuur mee sturen. Kennelijk moet je hier om vragen en dan doen ze het vervolgens nog niet....

zojuist bericht gehad, dat de factuur wordt gestuurd!

9. januar 2022

Perfecte service

Perfecte service, vriendelijke toelichting. En echt goede champagne. Stuk duurder dan Gall & Gall, maar het verschil proef je. Volgende jaarwisseling weer!

8. januar 2022

Millésime (2012) Blanc de Blancs Brut Champagne

Na een hele leuke, gezellige en leerzame champagne proeverij in Utrecht de Millésime (2012) Blanc de Blancs Brut Champagne besteld bij de Champagne man. We hebben er van genoten en vinden het speciaal om een exclusieve kwalitatief goede Champagne te proeven die je niet overal in alle winkels ziet! Verder goed verpakt, snel bezorgd en top service! Dank Arne.

31. oktober 2021

Proost

Indertijd een heel leerzame en leuke cursus bij de Champagneman gevolgd, incl. het sabreren van een champagnefles. Recentelijk weer diverse champagnes bijbesteld van mijn favoriete huis Dauby. Efficiënte en supersnelle service: gauw een fles opengetrokken en geproost op deze Champagneman.

28. januar 2021

Goede service en heerlijke Champagne

Goede service en heerlijke Champagne
Leuk om champagne in een pakket met verschillende champagnes te kopen. Hierdoor leer je beter je smaak kennen. Of Champagne voor verschillende momenten. De champagne is van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Echt heerlijk! En de bijgeleverde champagne dop was ook top. Hierdoor bleven de bubbels goed in de fles voor als je de fles niet gelijk opmaakt, maar de volgende dag nog een glaasje wilt.
Goede service!

26. januar 2021

topchampagnes

Eindelijk een website die bijzondere champagnes heeft. Geen standaard Moët maar echte champagnes van kleine boertjes. En dat proef je. Veel meer smaak en beleving. Tevens supersnelle bezorging in Utrecht.

19. januar 2021

Grootse smaken van topkwaliteit voor grote groep

We hadden voor een grote groep (18 man) voor iedereen een bijzondere fles champagne nodig die bij iedereen thuisbezorgd moest worden. Top geregeld door Champagneman en wát een bijzondere fles heeft iedereen gehad! Fantastische service en absolute aanrader. Zeker als je van kwaliteit houdt en niet achter de Moet-massa aan wilt lopen!

16. januar 2021