ALT SPILLEDE 🙌
Virkelig god oplevelse hos Certus Køreskole. Forløbet var overskueligt, og Mohammad er en chill og tålmodig kørelærer, der forklarer tingene på en måde, der bare giver mening.
Kan klart anbefales 👌🚗
Hos Certus Køreskole får du personlig og professionel køreundervisning fra start til slut. Som selvstændig kørelærer følger jeg dig hele vejen – fra første teoritime til den beståede køreprøve. Jeg lægger stor vægt på, at undervisningen foregår i trygge rammer, hvor du føler dig godt tilpas og får den nødvendige selvtillid i trafikken. Undervisningen tilpasses dine behov og dit tempo, så du er bedst muligt forberedt. Mit mål er, at du både lærer at køre sikkert og føler dig tryg undervejs i forløbet. Din succes er min succes.
Kongensgade 54 3. Sal, 5000, Odense, Danmark
Kan klart anbefales 👌🚗
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Certus Køreskole og især til kørelærer Mohammad. 🙌
Fra første dag følte jeg mig tryg hos Certus Køreskole. Mohammad er mega tålmodig, rolig og god til at forklare, så man forstår det også når man laver fejl. Stemningen i bilen var altid god, så man kunne slappe af og lære ordentligt.
Kan klart anbefale Mohammad, hvis du vil have en dygtig og chill kørelærer. ⭐⭐⭐⭐⭐ 🚗✅
Alt gik hurtigt.
Alt var som det skulle være.
Billigt.
Undervisningen var tip top
Og sjov på samme tid og det Certus kørerskole er god til at de både kan have det sjovt og lær på samme tid
Og det ikke føltes træls at have teori eller kører timer det var jeg meget tilfreds med.
Anbefaler alle at tage det der.
Enste rigtigt sted at tage
sit kørekort
Rigtig god oplevelse hos Certus Køreskole. En fast kørelærer, god undervisning og tryg stemning. Bestod både teori og køreprøve i første hug. Kan klart anbefales.
Alt spillede Mohammed er en ung fornuftig mand som man kan lave vittigheder med imens man stadig samtidig holder det professionelt
Alt spillede klar anbefaling herfra, kan klart anbefales
Kørekortforløbet hos Certus Køreskole har været virkelig godt. Hele forløbet har været overskueligt og velstruktureret, og Mohammad følger én tæt hele vejen, så man aldrig er i tvivl om, hvad næste skridt er. Det har gjort forløbet trygt og uden forvirring.
Mohammad er meget professionel og rolig. Han er god til at forklare, tager sig tid, og man føler sig taget seriøst – også selvom han har mange andre elever. Opbakningen har været der under hele forløbet, hvor han giver ro, selvtillid og klare råd, som 100 % gjorde oplevelsen meget bedre til begge prøver.
Alt i alt har forløbet været effektivt, og jeg kan varmt anbefale Certus Køreskole.
Mohammed Abed er en fantastisk kørelærer! Han er tålmodig, dygtig og formår at skabe en tryg og positiv atmosfære under undervisningen. Han giver klare og præcise instruktioner, som gør det nemt at lære og forstå trafiksikkerhed. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker at tage kørekort på en effektiv og behagelig måde.
Jeg kan trygt anbefale Certus Køreskole!
Mohammad Abed er en utrolig dygtig og grundig kørelærer. Han underviser teoritimerne på en måde, så alle forstår det, og han holder altid øje med, om eleverne er med. Han giver individuel opmærksomhed til hver elev, og man mærker virkelig, at han går op i, at man lærer det ordentligt.
Han forklarer alt meget grundigt og har altid et positivt mindset. Han skælder aldrig ud, selv hvis man laver en fejl i trafikken, i stedet taler han en roligt igennem situationen og hjælper hurtigt en op på hesten igen! 👌🏽
Kæmpe anbefaling fra min side!
Min niece går hos Certus, og jeg er virkelig imponeret over, hvor godt hun har det der.
Hun føler sig tryg, får god støtte og lærer hurtigt, fordi undervisningen er så rolig og tålmodig.
Man kan tydeligt mærke, at kørelæreren hos Certus virkelig går op i, at eleverne bliver sikre og ansvarlige bilister.
Min søn glæder sig allerede til at starte hos Certus.
Jeg kan varmt anbefale Certus – et fantastisk sted med en dygtig, venlig og meget professionel kørelærer.
Bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale Certus Køreskole! Man lærer virkelig godt her – kørelæreren er stille og rolig, og der bliver taget tingene i et tempo, hvor man føler sig tryg hele vejen igennem. Der er en rigtig god stemning i bilen, og man kan sagtens få sig et grin undervejs, samtidig med at man lærer alt det, man skal.
Jeg følte mig godt forberedt både til teoriprøven og køreprøven, og det har været en sjov og tryg oplevelse fra start til slut
Fantastisk køreskole. Bestod begge prøver første gang 🤩🤩
Fantastisk køreskole. Altid hjælpsom, formåede at bestå begge prøver i første hug.
Kan varmt anbefales, så god
“Min oplevelse med kørelæreren har været virkelig positiv. Han er både imødekommende, tålmodig og god til at forklare tingene grundigt. Hvis jeg var i tvivl om noget, tog han sig altid tid til at gennemgå det igen, indtil det gav mening. Jeg har følt mig tryg og godt klædt på til at køre.”
Fantastisk kørelærer! Meget professionel, tålmodig og dygtig. Følte mig tryg hele vejen og bestod uden problemer. Kan varmt anbefales!
Jeg kan varmt anbefale Certus Køreskole til alle, der ønsker en tryg og effektiv vej til kørekortet. Hele forløbet har været af høj kvalitet, god kommunikation og en underviser, der virkelig brænder for at man forstår!
Jeg har sendt mit barn til certus køreskole og det har været en ren fornøjelse vi klager bestemt ikke💪🏽