Hvis jeg kunne give alle stjerner og "+" ville jeg gøre det!! Dejlige mennesker, søde og rolige ❤️ og altid en skøn modtagelse og gode snakke. Ikke nok med det har jeg personligt haft fantastiske re... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
CeriX er Danmarks største speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger, samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX uddanner også kosmetiske sygeplejersker samt mastertræning for sygeplejerskerne i hele norden

Købmagergade 24, 1150, København K, Danmark
Er meget tilfreds med Cerix. De er professionelle, venlige og virkelig hjælpsomme. En god oplevelse – kan klart anbefales 👍
Dejligt sted og Michelle er virkelig dygtig , sød og venlig , man er i gode hænder
Vil aldrig anbefale dette sted. Jeg fik lavet fedtsugning fra inder og ydre lår og lagt fedt i brystet. Jeg mistede fyldigheden i brystet allerede efter 6 måneder. fedtfjerning fra låret var så minimalt at man nærmest ikke kunne se forskel. Det var ikke det der var levet sagt før operation. Det blev sagt hele tiden at det var hævelse og man ikke kunne se forskel endnu. Der er gået over et år og jeg kan stadig ikke se forskel. Føler jeg har brugt penge på noget jeg ikke har fået. Jeg er meget utilfreds og vil ikke anbefale dette sted. De ser meget professionelle ud og meget venlig før operationen, men når der er gået tid og man fortæller at man er utilfreds så er de ligeglad med en og siger bare det sådan det er.

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Et meget imødekommende miljø og personale fra man træder ind, og hele vejen igennem konsultationen! Kan varmt anbefales, også hvis man “bare” er nysgerrig på ens muligheder, hvadend det er kirurgisk eller ej.

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Fantastisk oplevelse. Kristine var meget rolig, tryghedsskabende og yderst kompetent.

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Det er altid en virkelig god oplevelse at være hos Janni, hvorfor jeg gerne kommer igen og igen. Hun skaber flotte resultater, med høj etik.
Jeg føler mig altid godt tilpas og tryg i hendes hænder. Jeg har tidligere kommet hos andre, men bliver nu hos Cerix grundet Jannes professionelle tilgang, og personlige service.
Jeg bruger flere af Cerix behandlinger, med god effekt og synlige resultater.

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Janni har gjordt meget , men det har slet ikke hjulpet på nogle måder, jeg har været der cirka 12 gange og slet ingen effekt, jeg er skuffet man betaler rimelig mange penge og får ingen ting ud af det, min sidste behandling var 08 - 04 2026 og har så valgt at stoppe da der ikke skete noge

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Pernille er bare så super dygtig. Og sød.
Man er 100% tryg i hendes hænder.

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Virkelig sød medarbejder god service og godt resultat

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Super professionel behandling. Jeg følte mig meget velkommen. Stor fleksibilitet i forhold til, at få min operations dato opfyldt. Plastik kirurg Peter Stemann Andersen fortalte præcist og ærligt hvad jeg kunne forvente.
Jeg er ovenud tilfreds med mit resultat. Peter er en virkelig dygtig kirurg, som jeg har stor tillid til. Så Peter og klinikken får mine bedste anbefalinger👍🏼🤩

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Altid en god oplevelse. Søde, kompetente personaler. Hyggeligt miljø. Gode resultater.

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Jeg har været i CeriX klinikken i Odense, hvor jeg blev taget godt imod et venligt personale. Jeg følte mig tryg og velinformeret under hele processen og er glad og tilfreds med behandlingerne ved Sara. Jeg glæder mig allerede til næste behandling

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Er en meget tilfreds kunde. Dog mangler jeg overblik over min bonus på appen. Ser ikke ud til at virke

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Jeg deltog i en intern modeldag hos Cerix, Købmagergade. Her blev jeg mødt af venligt og professionelt personale, som var meget imødekommende og gjorde det til en god oplevelse.

Besvarelse fra CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Virkelig god oplevelse – sødt og professionelt personale samt rolige og behagelige omgivelser. Man føler sig godt taget imod og i trygge hænder.