We zijn erg blij met onze nieuwe cerco Italiaan coffee machine. Op de site heb ik een demo aangevraagd en binnen 2 weken hadden we een afspraak met een verkoper. De lijntjes waren kort en de... Se mere

Vriendelijke eerlijke verkoper, met veel geduld en goede adviezen. Na veel proeven, de goede smaak/ sterkte gevonden die bij ons past. Zelfs bij de decaffe proef je koffie. Wij waren hier erg benie... Se mere

Verliefd op ons roze koffiemachine. Naast dat het een blikvanger is, is de koffie geweldig. Eenvoudig in onderhoud. Ik zeg: plan die demo en je bent om! Alleen lastig kleur kiezen, ze zijn namelijk... Se mere

Givano van Cerco Caffè bedankt voor de service. Ons warmte element moest vervangen worden, dit werd top opgelost. Nadien heeft Givano ons nog wat extra tips gegeven hoe wij nog meer uit de koffie... Se mere

1. Leverandør af kaffemaskiner

Om Cerco Caffè

Cerco Caffè

Echte Italiaanse Espresso zoals alleen een Barista ze kan maken? Met de espressomachines van Cerco Caffè, maak je snel en eenvoudig de lekkerste koffiecreaties.

De beste bonen zijn geen garantie voor de beste koffie. Het resultaat wordt bepaald door een combinatie van het branden en malen van de bonen, maar natuurlijk ook door de manier waarop de koffie uiteindelijk gezet wordt.

Onze espressomachines

Om de beste koffie te kunnen zetten zijn onze machines gebaseerd op dezelfde componenten zoals deze in professionele Barista machines gebruikt worden. Door slim te ‘engineeren’ hebben we onze machines veel compacter kunnen maken dan de professionele Barista machines. Hierdoor passen ze vrijwel op elk keuken- of werkblad. De uitloophouder/piston is aangepast zodat onze slimme koffie capsules met ingebouwd filter erin past.

De machine is verkrijgbaar als een enkele en een dubbele groep machine en heeft een eigen waterreservoir van 3,5 liter met een antikalk systeem. Hierdoor is de machine nagenoeg onderhoudsvrij.

Caffè al latte

Melk opschuimen kan op 2 manieren. Zowel de enkele als de dubbele groep machine beschikken over een traditionele stoompijp om zelf melk in een melkkannetje mee op te schuimen. Omdat melkschuim maken met een stoompijp oefening en vaardigheid vereist hebben wij een speciaal systeem met een siliconen melkslang ontwikkeld waarmee je rechtstreeks uit een melkpak melkschuim kunt maken van de hoogste kwaliteit. Deze slang zit standaard op al onze machines.

Door gebruik te maken van stoom uit de machine is het schoonmaken van dit systeem een handeling van enkele seconden.

4,9

Snelle service.

Er ontbrak een doos met koffie. Na telefonisch melding werd dit direct gecorrigeerd. Top. Volgende dag ontvangen.

28. marts 2023

Zonder diep in te gaan wat ik van u…

Zonder diep in te gaan wat ik van u verwacht en of u, dan wel in welke mate, daaraan voldoet, lijkt het me efficiënter kortweg te stellen, dat ik geen enkel minpunt zou kunnen opnoemen m.b.t. uw werkwijze in dezen.
En wanneer u erop staat dat ik me concreter uitdruk, dan zeg ik: "U werkt vlot, correct en neemt de klant zeer serieus"! Wat wil een klant nog meer?

28. marts 2023

Koffie werd steeds minder qua smaak

Koffie werd steeds minder qua smaak, maar volgens Cerco hadden ze nog geen klachten hierover gehad, dus....

Manier van communiceren is erg uit de hoogte. Vooral Tjerko zelf is nogal stellig in zijn manier van met klanten omgaan en het ligt nooit aan Cerco maar altijd aan jou als klant. Ik ben er gelukkig vanaf, want je zit ook gelijk vast aan een meerjarig contract die uitgezeten moet worden en daar is geen gesprek over mogelijk om in te korten zonder boetes. Kortom succes verder Cerco. Jullie zullen waarschijnlijk weer alles als onwaar gaan bestempelen of dat jullie deze klachten nog niet eerder hebben gehad 😉

6. marts 2023

Cerco caffè is voor ons de beste…

Cerco caffè is voor ons de beste koffie. Heel wat merken en machines geprobeerd maar dit is toch wel de beste. Snelle levering van koffie en goede klantenservice die klaar staan voor raad en daad. Cerco caffè dus.

29. januar 2023