Cerberus Danmark giver den fedeste service når konen har fødselsdag og skal forkæles med det fedeste Strong Woman gear. Og hun blev super glad for det hele. Tak Lars.
Jeg havde fået nogle sleeves til mine albuer som var for små, så kontakter jeg cerberus, og der var ingen pjat eller nogle former for problemer, endda tid til en sludder for en sladder, konge firma, v... Se mere
Jeg bestilte et 13 mm lever bælte og nogle knee sleeves herfra og er yderst tilfreds med kvaliteten og den service jeg fik. Efter snak med Lars, endte jeg på et par xl knee sleeves. Lars tilbud... Se mere
Altid god service hos cerberus dk! Gode produkter og et super website med alt hvad en strongman/strongkvinde behøver💪 Og 1000 takter sponsoratet til Danmarks stærkeste mand 2021💪 Mvh Will... Se mere
Verdens Stærkeste Trænings udstyr & tilbehør. Wrist wraps, knee og elbow sleeves, træningstøj; tshirts, hoodies, shorts, compressions udstyr, træningselastikker, lugtesalt og bælter til al slags træning, Alt til styrkeløft, powerlifting, strongman, strongwoman, crossfit, fitness og bodybuilding. #cerberusstrength #teamcerberus Officiel Distributør.
stationsvej 8, 9829, Storvorde, Danmark
- shop@cerberus-strength.dk
- cerberus-strength.dk
Bedste service nogensinde!
Bedste service jeg nogensinde har fået hos et firma!!
Køber et par knee sleeves tilbage i februar, de er desværre for små. Får sendt dem retur efter lidt tid og modtager en størrelse større, dog stadig for stramme.. Den vildeste del af servicen er, at jeg glemmer at sende disse retur.. jeg er i flytterod og får først kigget på de her “for små” sleeves 3 mdr efter sidste retur mulighed.. Men med kort kommunikation med CerberusDK, så bliver de for små sleeves sendt retur og et fuldkommen passende, lækkert produkt af deres power sleeves modtaget!
ALDRIG har jeg oplevet så konge en service! Kan klart kun anbefale Cerberus til alle!
Fra en Utrolig tilfreds kunde, som ikke handler her for sidste gang!
Jeg har bestilt fra Cerberus Danmark…
Jeg har bestilt fra Cerberus Danmark nogle gange efterhånden og har ALDRIG været skuffet. Fantastisk service, hurtig levering og har der været noget som helst, så er der lyn hurtig svartid fra Lars (ejeren). Jeg fik engang et sæt Dual ply knee sleeves som efter et par uger var gået op i den ene syning. Efter en hurtig korrespondence blev der sendt et nyt sæt til mig uden nogle problemer. Har aldrig fået andet end fantastisk service og dét gør, at en som mig, altid vil vende tilbage dertil! 10 ud af 5 stjerner herfra! 💪🏼
Købte et par tri ply elbow sleeves som…
Købte et par tri ply elbow sleeves som er super nice. Fik en god og venligt vejledning af Cerberus DK, og modtog min vare få dage efter. Fik også en gratis t-shirt med som er super flot :) Havde min første træning i dag med min sleeves, og det virker bare super godt :)
INGEN fis her, der er altid god service.
Ekstrem hurtig levering og hurtig respons på henvendelser.
Varerne er altid i top.
Kan klart anbefales.
God service. Ringede en fredag eftermiddag og kunne hente varerne næste dag. Super høflige. Skønt. Og sandsækkene jeg købte er total lækker produkter.
God service og fantastisk preworkout
Super god service…🏋🏽♀️🏋🏽♀️🏋🏽♀️
Super god service, hurtig levering og helt igennem de bedste kvalitets produkter…..🤩🤩
Uden tvivl min nr 1 shop når der skal handles trænings gear….💪🏽💪🏽
Kan varmt anbefales….🙏🏽🙏🏽
Super god service
Super god service! Virkelig gode til at hjælpe en og svare på spørgsmål! Virkelig god kommunikation også!
Rigtig god service og sindssygt gode…
Rigtig god service og sindssygt gode produkter. Bedste preworkout jeg nogensinde har prøvet.
Har købt et rigtig nice bælte og det…
Har købt et rigtig nice bælte og det lever op til alle mine forventninger, hurtig respons og god service hele vejen igennem, kan klart anbefales.
Fragt priser.
Hurtig levering. Skal bruge det bestilte til levering senere grundet gave.
Kontaktede dem og fik dette aftalt uden problemer.
Fik lavet ordre. Undrede mig dog over at fragt hedder "Heavy Goods Shipping" og når varen så kommer frem er den under 1 kg.
Her kunne der godt tages højde for den aktuelle vægt.
Ingen bedre🙌💪🏻
Jeg skulle bestille et nyt bælte og så tænkte jeg at jeg ville prøve smelling salt.
Jeg skrev til Cerberus omkring det jeg skulle bruge og jeg bestilte om søndagen og allerede tirsdag modtog jeg pakken så utrolig hurtigt levering og fantastisk service som virkelig mange kunne lære af🙌
Jeg kan virkelig kun komme med de bedste anbefalinger til Cerberus og det er virkelig ikke sidste gang jeg bestiller der fra🤩
Har allerede lavet 3 nye pr. Ved brug af deres smelling salt🎉
Sindsygt lækre produkter
Sindsygt lækre produkter.
De havde ikke min størrelse på lager og forhandlede den normalt ikke så jeg skrev til dem og Lars var så behjælpelig og bestilte straks min størrelse hjem. Modtog mit bælte inden for 10 dage trods det var en bestillings vare.
100% tilfreds med service og produkt
God oplevelse, gode produkter
Lækre produkter, god kvalitet og gode priser.
Fik leveringen hurtigt, med en personlig hilsen, super lækker oplevelse!
Et godt sted at købe ting og trænings…
Et godt sted at købe ting og trænings udstyr verdes bedste sted og er 110 procent glad for alle de ting jeg har købet 🙂🙂🙂👍alt godt her fra🙂
Madestrongforthestrong
Jeg har brugt Cerberus Strength siden 2014 - og nydt prislejet samt deres hele tiden voksende sortiment indenfor styrkesport udstyr!
Kommer aldrig til at bruge andet !
#Madestrongforthestrong
Kvalitet hele vejen igennem!
En seriøs virksomhed, hvor både produkter og vejleding er i top! Man kan mærke at de står ved produkterne, og står inde for dem, og bruger dem selv! Udstyr og service af højeste kvalitet. Stor anbefaling herfra!
Fremragende udvalg og GOD kvalitet!
Fremragende udvalg og GOD kvalitet!
Og så er servicen helt i top, hvis vi har brug for at kommunikere med de stærke mennesker bag brandet!
Hurtig levering og fornuftige priser. (Y)
Altid god service hos cerberus dk!
Altid god service hos cerberus dk!
Og 1000 takter sponsoratet til Danmarks stærkeste mand 2021💪
Mvh