God service!
God service, altid med et smil og et godt grin!
Gode vejledninger!
Gode produkter.
Jeg er altid gået der fra og følt jeg virkelig er blevet hjulpet og taget godt om, og ledt igennem mine mange spørgsmål.
God kvalitet er ikke fråds – det er sund fornuft. Hos Cerama har vi valgt at tilbyde dig materialer og maskiner i god kvalitet.
Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
God service, altid med et smil og et godt grin!
Gode vejledninger!
Gode produkter.
Rigtig flot butik med massere af vareprøver - helt umuligt at gå tomhændet der fra! De har klart nogle af de beste pensler og stort udvalg af keramikblyanter, begitning, ug og glasurer.
Som altid var der søde, imødekommende og hjælpsomme medarbejder i butikken. Ingen tvivl om at de kan deres kram.
De er også super gode til at vejlede på telefonen, hvis der opstår spørgsmål eller tvivl om valg af ler og glasur 😊
Efter reparation for 1 måned siden skulle han i dag udskifte den styring han tidligere havde forsøgt at reparere. Han kendte i forvejen min ovn og styring, men havde taget forkert lånestyring med så nu kunne min egen ikke frakobles og sendes til reparation, hvilket var årsagen til han var der.
Da jeg forsigtigt sagde, at jeg gerne ville have at der blev taget hensyn til den forgæves kørsel i faktureringen, da han nu skulle komme en tredje gang, fik jeg hårdt af vide jeg skulle stoppe øjeblikkeligt(!), og at jeg en anden gang kunne kontakte anden reparatør.
Jeg blev ret forskrækket da det var en meget voldsom overreaktion overfor en kunde der alene påpegede det åbenlyse og kun har været venlig, tilbudt kaffe, mad, øvrig drikkelse og siddet vagt udenfor ved hans bil fordi han ikke kunne finde ud af at bruge easypark.
Han sagde han ville sende kreditering for tidligere forsøg på reparation. Det kommer jeg til at holde dem op på!
Alt alt alt for dyrt og dårlige service. Der er mange gode og billigere alternativer
Ekstremt god service!!
Har købt en keramikovn hos Cerama. Der var leveringstid, og da ovnen kom havde leverandøren sendt en anden model, end den, de havde bestilt til mig. Det opdagede Cerama ikke, og de leverede en forkert ovn til mig. Jeg opdagede det om aftenen, da jeg skulle slutte den til - stikket var 220V og ikke 400V.
Jeg skrev en mail, og næste morgen 2 minutter efter åbningstid ringede de og beklagede mange gange. Så sendte de en tekniker ud samme dag, han omstillede ovnen, så jeg kunne bruge den, og jeg fik besked på at brænde løs mens jeg ventede på den rigtige ovn.
Efter ca. 6 uger kom den rigtige ovn, de leverede og byttede om og jeg fik et nyt sæt plader og stabelmaterialer. Fik også 30 kg ler og halv pris på fragten som kompensation for besværet - synes nu ikke, der var meget besvær for mig. Jeg havde jo en ovn, der kunne brænde det, jeg havde brug for i hele venteperioden.
Bevares Cerama lavede en fejl og leverede en forkert ovn, men deres måde at håndtere det på var helt forrygende - og kommunikationen var hele vejen igennem rigtig god og hurtig.
Og derudover var der al den hjælp jeg havde brug for for at komme i gang med at brænde i ovnen.
Lækker ovn, vildt god service - kan klart anbefale Cerama!
Jamen jeg venter stadig på svar, angående erstatning for begitningerne, som jeg er blevet narret til at købe 3 gange, fordi de var lavet om, og problemerne var løst.
Hvilket så ikke var tilfældet.
Og udover det, så er der stadig problemer med at hullerne i skivehovedet, ikke passer til det absurd dyre stykke plastic bat, jeg har været så enfoldig at købe. Bare jeg dog selv havde gjort det, men det var så suuuupervigtigt at de gjorde det, for at det ikke sad løst... Men det gjorde det så alligevel.
Har været kunde, siden de startede i Valby, det må være snart 50 år. Riiigtig dumt af dem. For alle jeg kender i branchen er dødtrætte af dem. Men de har måske ikke opdaget at der dukker masser af nye forhandlere op?
Rigtig god hjælp og vejledning på mail med hurtig svartid :-) Jeg er super glad for min keramikovn mm., jeg har købt hos Cerama!
Hurtig svar på kundeservice og meget behjælpelige. Det er min første ordre hos dem men bestemt ikke den sidste.
Super hjælpsomme.
Jeg har lige købt en brugt keramikovn og fik rådgivning hos cerama som gjorde at jeg var meget mere tryg ved mit køb. Glæder mig nu til at komme ind til Cerama og købe glasur mm.
Jeg bruger cerama ifm køb af glasur til skolebrug, og de gange jeg har været i kontakt med Cerama har de været meget imødekommende og hjælpsomme. Engang var der endda en medarbejder, som kontaktede mig, da hun havde en mistanke om jeg havde bestilt noget forkert (hvilket jeg havde).