CENTURY 21 Benelux - Vyta Anmeldelser 8

4,0

Melkerijweg 2, 2240 Zandhoven, Vlaams Gewest, BE

Kirsten was vlot bereikbaar en steeds behulpzaam bij vragen of 2e (3e en 4e) bezoeken. Verder gaf ze onafhankelijk advies over welke woning best geschikt was voor onze situatie. Thanks!

Kirsten heeft ons goed begeleid bij onze aankoop. Veel informatie, transparant, vriendelijk en makkelijk bereikbaar!

Super fijn contact steeds met Kirsten en William, ze hebben het hele proces goed begeleid en tot een mooi einde gebracht. Een echte aanrader om met hen samen te werken!

1. Boligmægler
  2. Ejendomsadministrator
  3. Ejendomskonsulent

Chez CENTURY 21 nous nous engageons à trouver le bien de vos rêves. Onze CENTURY 21 kantoren helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.

• Melkerijweg 2, 2240, Zandhoven, Vlaams Gewest, Belgien

• 033202650

4,0

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Prima service en advies

Thanks!

22. april 2026

Aanrader en snelle service! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Kirsten is bij ons langsgeweest voor een gratis waardebepaling te doen. Zij was heel vriendelijk. Je voelt je ook meteen op je gemak bij haar… niet onbelangrijk als je mensen in je privé moet toelaten. Aanrader dus en snelle service! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

9. oktober 2025

Heel fijne ervaring!

Heel fijn contact met Kirsten gehad tijdens de verkoopprocedure. Ze stond altijd klaar om vragen te beantwoorden en was zeer makkelijk bereikbaar!

14. oktober 2025

0 sterren - als het kon

0 sterren – als het kon
Waarschuwing: vermijd C21 Vyta te Zandhoven!

Onze ervaring met makelaar C21 Vyta was allesbehalve positief. De woning die wij via hen aankochten, stond in de advertentie omschreven als gelegen op 788 m² grond. Tijdens twee huisbezoeken en alle communicatie tot aan ons bod is hierover met geen woord gerept. Pas bij de opmaak van de verkoop-aankoopbelofte werden wij door de notaris geïnformeerd dat de werkelijke oppervlakte 90 m² minder bedraagt – het gevolg van een onteigening die al jaren van kracht is.

Toen we dit aankaartten bij de makelaar en vroegen naar een gepaste compensatie, werden we bijzonder onvriendelijk en bot te woord gestaan. Het enige antwoord dat we kregen was: “Dan gaat de verkoop niet door.” Zeer onprofessioneel en respectloos, zeker aangezien de fout volledig bij hen lag.

Daarna werden de online advertenties razendsnel aangepast, zodat alle sporen van de oorspronkelijke, foutieve informatie verdwenen waren. Gelukkig hadden wij deze gegevens op tijd vastgelegd. Desondanks werd elk voorstel tot overleg met de verkopers door de makelaar afgeblokt. Wij zouden “onredelijk” zijn.

Sinds de ondertekening van de verkoop-aankoopbelofte is de makelaar zo goed als onbereikbaar. Zowel wij als de verkopers hebben meerdere keren gevraagd om de woning correct als ‘in optie’ te markeren (niet enkel in de tekst), maar daar werd tot op vandaag niets mee gedaan. Ook de ‘verkocht’-sticker ontbreekt nog steeds op het bord vooraan de woning.

Wil je jezelf frustratie, tijdverlies en kopzorgen besparen? Kies dan niet voor C21 Vyta. Niet als koper, en ook niet als verkoper.

12. maj 2025