Smidt på gaden før vi var færdige
Vi var turister i Løgum Kloster og vi ringede til hotellet om eftermiddagen og spurgte om plads til 2 om aftenen. Vi ankom på slaget 20 og valgte efter menukortet en hel flaske vin og en rigtig aftenmenu Hvis ikke den dyreste, så i den dyreste ende. Kl. 20.10 var der bestilt og vi fik maden 25 minutter efter. Fint nok. Vi drak et glas vi imens. Ingen klager over hastigheden. Præcis 3 min. før kl. 21 - altså 25 minutter efter maden blev sat på bordet, kom ejeren og sagde, at nu skulle vi gå - altså helt udenfor. De lukkede nu. Resten af vinen kunne vi få med - der var jo skruelåg på. Jeg havde i et uagtsomt øjeblik ikke set, at min tallerken også var taget. Jeg var langt fra færdig med at spise! Hvad er det for en opførsel? Man kunne have sagt de ikke ville have nogen ind kl. 20 - eller man kunne have sagt da vi bestilte, at vi skulle snuppe en sandwich og en øl - eller noget andet hurtigt, da de jo VIDSTE at de ville smide os ud kl, 21 - sharp. Det er godt nok første gang maden er blevet snuppet for os og første gang en restaurant forventer, at man fra ankomst til afgang har 60 min. til at få bord, bestille, nyde maden og en flaske vin og betale. Men vi rejste os som de sagde og gik ud, alt mens støvsugerne drønede rundt. Virkelig pudsig oplevelse.