Cellumove
Se, hvad kunderne siger
Good communication, good response, but long delivery time. Everything else very good. Thank you.
Materiál je velmi příjemný a velikost sedí perfektně, jsou pružné a přitom kompresní, vůbec nevytváří žádné otlaky, za mě skvělá volba. Mám je krátce, tak zatím nevím zda pomohou proti celulitidě.
Zatim spokojenost. Ještě je nosím, takže popravdě zatím účinky nemohu ohodnotit, ale sedí pěkně, nosí se fajn
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
V Cellumove věříme, že si každá žena zaslouží cítit se sebejistě ve své kůži. Proto jsme vytvořili inovativní tvarující legíny, které podporují krevní oběh, snižují zadržování vody a vyhlazují vzhled celulitidy – a zároveň vám zajišťují pohodlí každý den. S tisíci spokojených zákazníků po celém světě je naše poslání jednoduché: kombinovat vědecky podloženou kompresní technologii se stylovým každodenním nošením, díky kterému budete vypadat a cítit se úžasně. 💛 Co dělá Cellumove výjimečným? Unikátní 3D kompresní tkanina pro zlepšení výsledků Dostatečně pohodlné pro každodenní nošení (doporučeno až 6 hodin denně) Bezplatná výměna velikosti pro perfektní padnutí Přátelská a vstřícná zákaznická podpora Jsme hrdí na to, že tolik žen sdílí své úspěšné příběhy se značkou Cellumove, a jsme tu, abychom vás podpořili v každém kroku vaší cesty. ✨ Cellumove – Více než legíny, povzbuzení sebevědomí.
Kontaktoplysninger
Tjekkiet
- contact@cellumove.cz
- cellumove.cz
Andre kiggede også på
Everything ok
Krásný materiál
Krásný materiál. Skvělé sedí. Pohodlné. Mám po operaci koleno a kalhoty nikde netlačí. Naprostá spokojenost.
Viera v spravedlnosti
Už som nečakala, že moja zaplatená objednávka, na ktorú som sa veľmi tešila , bude aj skutočná . Verím, že tovar čoskoro dostanem a potom znova Vám môžem dať recenziu. Neverila som v taký veľký obrad 👍👌dakujeeeem
Jsou příjemné
Jsou příjemné, uvidíme jak se budou nosit dál. Děkuji za rychlé dodání zboží.
Leginy jsou velice příjemné
Leginy jsou velice příjemné, velikost odpovídá.
Uvítala bych i prodloužené verze.
Good communication experience
Legíny super
Legíny super, ale velmi dlouho trvalo, než přišly. Každopádně si určitě objednám další. Děkuji
Velmi hezké zpracování
Zboží dorazilo v pořádku a velikost odpovídá. Materiál je příjemný na nošení a zpracování detailů mě příjemně překvapilo – působí opravdu hezky. U krátkých legín je jen šev kolem nohaviček pevnější, než by bylo nutné, jinak jsem velmi spokojená.
Skvělá volba
Mám je krátce, tak zatím nevím zda pomohou proti celulitidě.
Wonderful leggings
Everything was OK. The leggings are beautiful, wonderful, great. I love them!
Objednávala jsem poprvé
Objednávala jsem poprvé. Jen jsem už zapomněla, že jsem si něco kupovala. Dodací lhůta byla trochu delší a chyběla mi zpráva, že balík je na cestě.🌞
Zatim spokojenost.
Zatim spokojenost.
Perfect, satisfaction, I recommend 100%
Perfect
satisfaction, I recommend 100%
Super
Super - sic to trvalo delší dobu než to přišlo ale super . Sedí skvěle , ještě budu kupovat jiné barvy. Moc díky Alena
Vše sedi (velikost
Vše sedi (velikost, provedení, atd) jen složení materiálu neni moc ideální.
Delivery experience
I can just comment the order delivery which went well, even with some days delay
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.