Cellbes Anmeldelser

4.313

1. Dametøjsbutik

Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande e-handelsföretagen inom mode -och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män. Välkommen in till cellbes.se för att ta del av vår inspirerande kampanj och härliga sortiment!

God

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.313)

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Lige købt en morgenkåbe

Lige købt en morgenkåbe, Den er superflot og str. Passer perfekt. Skøn grøn farve.
Hurtig og god service

10. januar 2026

Hej Bente!

Tusind tak for din dejlige feedback. Vi er så glade for, at du er tilfreds med morgenkåben, og at både farve og pasform er helt perfekt. Skønt at høre, at du også satte pris på vores hurtige service 💜

Med venlig hilsen,

Positivt

Super mange gode vare. Alle størrelser. Hurtigt levering. Fik en forkert størrelse og det var super nemt og hurtigt at reture med returlabel og ny størrelse er nu på vej. Kan kun anbefales fra mig.

18. december 2025

Hej Sanne!

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer og den hurtige levering. Det er dejligt, at returprocessen var nem, og at den nye størrelse allerede er på vej. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at hjælpe dig igen! 💜

Med varme hilsner,
Cellbes

Just saying ... vi skandinavere er blonde ....

Cellbes har sendt mig kataloget for april/maj 2022.

At producere et katalog er dyrt. Meget dyrt.
Så hvis et kataloget skal medføre salg, skal kunderne kunne 'se sig selv' i tøjet. Blive inspireret og motiveret af modellernes posering af Cellbes sortiment.
Det kan jeg ikke. Jeg er skandinav. Jeg er blond, hvid og har blå øjne.
Hvis Cellbes fremover ønsker at sælge til os blonde ville det være en rigtig god idé, at promovere Cellbes design ... (også..) til alle os blonde skandinavere.
Just saying .....

8. maj 2022

Hej Sys!

Tack för ditt omdöme. Det är tråkigt att höra att vår katalog inte föll dig i smaken.

Mänskliga rättigheter är ett mycket viktigt område för Cellbes och gäller för alla människor, kollegor, modeller och kunder oavsett bakgrund, kultur eller land. Vi har en tydlig policy där varken trakasserier av något slag eller diskriminering tolereras.

För oss är mångfald ett måste för att kunna utvecklas och detta gör vi genom att inkludera medarbetare, modeller och kunder från olika bakgrund. Vilket även innebär att vi inte diskriminerar personer grundat på deras kön, ålder, religion, ras, social bakgrund, sexuell läggning, etnicitet med mera.

Vi önskar dig en fin dag!

Varma hälsningar,

Kedelig oplevelse

Kedelig oplevelse, har skrevet 3 mails, intet svar retur. Har købt en jakke, som skulle ombyttes, ingen problemer der. MEN 50 kr for at få den sendt igen, til et eller andet posthus i nærheden. Træls når man har betalt første gang for hjemmelevering, ikke nok med det så henviser jeg til at jakken som I sender samme dag er sat ned. Men i vælger at ignorer det fuldstændig

19. december 2020

Rigtig dårlig kundeservice

Rigtig dårlig kundeservice. Har i ikke ved for sen indbetaling noget der hedder : hvis din indbetaling har krydset, så se bort for de 100,00 der er tilføjet din konto? 14 dage efter betaling fik jeg besked om "straffen". Dårlig stil. Fra mangeårig kunde / tidligere!!

23. december 2018

Min fejl at jeg ikke havde set cellbess…

Min fejl at jeg ikke havde set cellbess trækker 50 kr ved returvarer. Dårlig stil! Dårlig service! Det betød at de varer jeg sendte retur havde jeg givet 319,- kr for og fik 269,- retur. Oveni tog det 15 dage fra afsendelse af pakke til penge på kontoen.

29. august 2018

Hej Trine!

Vi beklagar din upplevelse hos oss. Det stämmer som du skriver att enligt våra köpvillkor, om man returnerar något så tillkommer en returavgift. När man skickar tillbaka en retur så har vi en beräknad hanteringstid på 14 dagar. Vi tackar för dina synpunkter och kommer ta detta med oss inför vårt förbättringsarbete på Cellbes.

Fin service

Fin service, hvadenten man ringer og bestiller, eller bestiller på nettet. Pakken kommer inden for det tidsrum der er lovet. Har altid været glad for, at handle hos Cellbes, og så kan man købe på Faktura, hvilket passer mig fint. Dog er jeg en smule utilfreds med at skulle betale porto, da mange andre steder leverer gratis nu om dage.

29. januar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (4.313 anmeldelser)