Celinesofiejensen Anmeldelser 5

4,1

1. Personlig træner

Min spidskompetence er at hjælpe dig med at slutte fred med din krop, med mad og med træning. Jeg er virkelig dygtig til at hjælpe dig med at arbejde dig væk fra en selvkritisk og destruktiv tankegang omkring din krop og over mod et mere omsorgsfuldt og nysgerrigt fundamentet. Jeg kan lære dig at styrketræne, blive stærk og optimerer din teknik i de store basisløft såsom squat, dødløft og bænkpres. Jeg er god til at hjælpe dig at finde dig tilrette i et træningscenter og støtte dig i processen mod at blive mere og mere selvkørende.

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

En personlig træner, der styrker både krop og livsglæde

Celine er en fremragende personlig træner – fagligt stærk, reflekteret og varm i sin tilgang. Hendes solide uddannelsesmæssige baggrund og mange års erfaring giver hende en dyb forståelse for kroppen og styrketræning, som hun formidler på en letforståelig måde, så det er nemt at arbejde med.

Celine interesserer sig ikke kun for træning, men også for mennesker, samfund og de større sammenhænge. Det mærkes tydeligt i hendes åbne, personlige og støttende tilgang.

Celine blev anbefalet til mig og da jeg kontaktede hende var jeg i midten af fyrrerne og lidt modløs efter at have prøvet forskellige former for sport og motion uden held. Mit mål var enkelt: at føle mig stærk og godt tilpas i et træningscenter – og det har jeg opnået, og mere til. Jeg føler og ser mig selv som stærkere, træner nu trygt på egen hånd, og vigtigst af alt: jeg nyder det. Det er blevet en del af mit liv, som jeg kan se mig selv fortsætte med fremover.

Hvis du overvejer en personlig træner, er Celine et fremragende valg – en af de bedste investeringer, du kan gøre for både din sundhed og trivsel.

9. juni 2025

Klar anbefaling at træne med Celine!!

Celine Sofie Jensen, hjalp mig igennem mange ting på et halvt år.

Jeg kontaktede hende med et håb om et vægttab og ikke mindst et sundere og bedre syn på kost og på min krop. Og det hjalp hun mig i den grad med.

Jeg endte med et vægttab på over 20 kilo, men også en bedre forståelse for kost, derudover var hun en god støtte til alle de andre ting der forgår/forgik i mit liv under forløbet og jeg glædet mig altid til at komme op og træne og snakke med hende om alt det gode og ikke mindst svære i livet.

Jeg kan klart anbefale Celine til alle der ønsker en ændring i livet.

11. september 2024

Jeg har det sidste år trænet med Celine…

Jeg har det sidste år trænet med Celine en gang om ugen.
Mit ønske var hjælp til en stærk krop og at genfinde lysten til træning. Celine har været den bedste træner, med godt styr på kroppen, som i den grad har opfyldt mine ønsker. Med mit meget travle og uforudsigelige arbejdsliv, har jeg ikke altid kunnet komme til planlagte træninger, men i de tilfælde har Celine udvist den største fleksibilitet for at finde andre tider til mig.
Samtidig med at være en yderst kompetent træner, er Celine så hyggelig at snakke med. Nogle gange kunne jeg glemme, at det var benhård træning, fordi vi sludrede så meget.
Nu er jeg blevet stærk og tryg ved at træne på egen hånd i centret.
Jeg kan kun opfordre til at kontakte Celine, hvis du har brug for lidt hjælp med at komme på træningssporet.

12. juli 2024

En yderst kompetent træner…

Det som fangede mig i Celines opslag var, at hun arbejdede med kvinder - uanset alder.
Det er det bedste, jeg har gjort, at være i et forløb hos Celine.
Jeg havde et ønske om hjælp, til at starte i et træningscenter, hvor jeg kunne gøre mine knogler og muskler stærkere, men også hjælp til en anden opfattelse af den mad jeg indtog. Jeg indtog ikke mange kalorier dagligt ift. det jeg lavede.

Celine skal have den største ros, for den tålmodighed hun har haft med mig.

Hun er den bedste træner jeg har haft, som er nærværende, omsorgsfuld og ikke mindst sjov at være sammen med som træner.
Celine er kompetent, som har viden indenfor vaner omkring mad, tanker mm. og selvfølgelig alt hvad der bevæger sig i træningscentret.
Jeg har lært meget om mad, krop og træning ved Celine. Ved endt træning er jeg altid gået derfra med masser af energi og glæde, uanset om der er blevet talt mere end trænet, men så var det fordi, at der lå behovet den dag.

Jeg skal nu selv til at træne, samt vedligeholde min daglige kost, og det går så fint.
Til jer derude, som mangler en træner og vanecoach, eller bare skal have et skub bagi. Celine er en kompetent person med hjertet på det rette sted.
Tak til dig, Celine❤️

31. oktober 2023