Cecilie's Holbæk. Fredag aften med sjov. Først burgere, godt. Et slag minigolf, godt, fede baner. Så en gang shuffleboard, hvor vi desværre oplevede at begge borde var skæve.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark
- +45 5555 5050
- info@cecilies.dk
- cecilies.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Rigtig god venue til firma-sommerfest!
Rigtig god menu, lækker mad vi fik! Og der var rigelige mængder, så alle blev mætte :)
God stemning og fin betjening. Gode priser. Vi fik meget for pengene.
Tak for en god aften.

Besvarelse fra Cecilie's
Godt tilbud med bowling/minigolf med…
Godt tilbud med bowling/minigolf med mad. Maden er god og servicen var i top.

Besvarelse fra Cecilie's
God service og lækker mad
God service og lækker mad, hyggelig minigolf bane

Maden var fantastisk
Maden var fantastisk, men man måtte selv bede om drikke billeder og snakker selvom det var forudbestil, og måtte vente på at få at vide hvilken bane man skulle være på som så ikke virkede, så vi har vel bowlet i 45 min i stedet for en time.

Besvarelse fra Cecilie's
Det er et mega lækkert sted og god…
Det er et mega lækkert sted og god hurtig service fantastisk mad og nok af det.
Kan kun anbefale det til andre
vi var et selskab på 38 :-)

Besvarelse fra Cecilie's
Fantastisk oplevelse spille minigolf…
Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os.
Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer.
Bestemt ikke sidste gang vi kommer.

Skøn aften
Her er så hyggeligt og god stemning. Det var en speciel aften på flere parametre. Kommer igen snart

Kan ikke anbefales
Langsom service, hår i maden og snus i vores shots kan slet ikke anbefales 👎🏼

Der er hår i min mad
Der er hår i min mad, og det var en af de små, det var ikke ost som damen opstod, i så i den grad var der også snus i mine shots

Besvarelse fra Cecilie's
Frokost med bowling og minigolf
Vi var 9 personer - blandet børn og voksne. Vi bowlede, fik frokostburgere og spille minigolf til sidst.
Alt fungerede fint - personalet var søde og venlige og store flotte burgere, selv om det var frokostanretning. Især blev pomfritterne rost for at være lækre :-)

Klar når vi henvendte os i skranken
Klar når vi henvendte os i skranken

Besvarelse fra Cecilie's
Som altid var der styr på det hele
Som altid var der styr på det hele. Banerne fungerer upåklageligt og maden kom så snart vi havde sat os til bords.

Besvarelse fra Cecilie's
Ringe night bowling musikken var så lav…
Ringe night bowling musikken var så lav kysset var meget lyst vi spurgte op til flere gange om højere musikken blev ikke i mødekomt surt personale vrisset bare af os vendte bare ryggen til os op til flere gange virkelig dårlig oplevelse

Besvarelse fra Cecilie's
God service, god mad, stort udvalg på drikkelse og gode minigolfbaner

De må godt kalde mig Big dawg noget mere
De må godt kalde mig Big dawg noget mere

Besvarelse fra Cecilie's
Dejlig oplevelse både på aktiviteter og…
Dejlig oplevelse både på aktiviteter og mad.
Det er nemt og hyggeligt for en personale gruppe at komme afsted og få lidt hygge sammen

Positivt arrangement
Da vores kollegaer mødte ind til morgen var det kun positive kommentarer og alle havde haft en god aften.
God service fra jeres medarbejdere og vi var imponerede over madens kvalitet.