Cecilie's Anmeldelser

4.760

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 933 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets dygtighed, imødekommenhed og serviceorienterede tilgang, som bidrager til en behagelig oplevelse. Mange sætter pris på den gode service, hvor udfordringer håndteres professionelt og med et smil, hvilket skaber en følelse af at blive set og hørt. Stedet beskrives som hyggeligt og med masser af muligheder for aktiviteter som minigolf og bowling, der fungerer perfekt og tilbyder sjove og udfordrende baner. Dog oplevede nogle kunder problemer med madkvaliteten, hvor burgere var lækre, men fritterne slatne, eller nachos var kedelige og tilbehøret brunt. Nogle anmeldere var også utilfredse med lang ventetid på service og mad, samt mangel på personale til at håndtere alle gæster og deres behov. Derudover nævnes der slidt inventar, manglende skostørrelser til bowling og en generel skuffelse over stemningen i underetagen.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser medarbejderne for at være søde, venlige... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser det smilende og hjælpsomme personale, der altid... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten, hvor mange roser maden som "rigtig god", "lækker"... Se mere

Location

Mennesker rapporterer positive oplevelser med stedet, og mange finder det dejligt, rent og hyggeligt med... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle roser minigolfbanerne som kreative og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Cecilie's Holbæk. Fredag aften med sjov. Først burgere, godt. Et slag minigolf, godt, fede baner. Så en gang shuffleboard, hvor vi desværre oplevede at begge borde var skæve.

Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Se mere

Bowlingen fungerede perfekt. Burgeren var lækker, fritterne var noget slatne og olien drev ud af dem når gaflen blev sat i. Personalet var dygtigt og imødekomne :-)

Godt koncept med kombinationer af minigolf, bowling og spise-muligheder. Inventaret er slidt og det trækker ned; stole-sodaen helt gået i stykker. Køkkenet havde glemt min ene søns mad, men den kom... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.760)

925 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fine baner, men manglende charme

Nogle udmærkede minigolfbaner undervejs, der dog ikke helt kan hamle op med Herlev afdelingen.
Vi var 7 gutter afsted og havde en fin aften.
Dog var vi lidt skuffede over stemningen i underetagen. Der var ingen bar, en del byggerod og mest af alt virkede det som en stor hal, hvor der lige så godt kunne have været boder til et loppemarked.

Det virker uigennemtænkt, at sælge til fuld pris på 129,- for noget, som er ufærdigt.
Man bør som indehaver overveje at sænke prisen indtil hele minigolf afdelingen er færdigbygget, og derefter gå ud, og sælge den fulde oplevelse

2. april 2026

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for at høre, at I havde en fin aften og kunne lide banerne – men samtidig forstår vi også jeres skuffelse over stemningen i underetagen 😔
Vi er stadig i gang med at færdiggøre området, og målet er selvfølgelig at skabe en langt mere gennemført og stemningsfuld oplevelse 🙌
Tak for din ærlige feedback omkring både omgivelser og pris – det er noget, vi tager med videre i vores overvejelser 🙏🏼
Vi håber, at I vil give os en chance igen, når det hele står helt færdigt.

Imødekommende personale

Imødekommende personale
Okay faciliteter
Stort udvalg af øl

7. april 2026

Hej Toke
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre🤩🍻
//Team Cecilie’s

God mad og god underholdning

God mad og god underholdning - hvadenten man kommer med eller uden børn.
Kæmpe anbefaling herfra!

7. februar 2026

Hej Rikke
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at både maden og underholdningen var en god oplevelse 🤩
Tusind tak for anbefalingen, det betyder rigtig meget for os 🙌

Sjov og god oplevelse

Jeg, mine børn og venner havde en fantastisk time med at spille bowling. Alt var fint og rent. Jeg kan bare ikke lide ideen om at skulle betale skoleje.

Hej Patricia
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en sjov og god oplevelse med bowling hos os – og at alt fremstod fint og rent 🤩🎳
Vi forstår godt, at leje af sko ikke er alles favorit, og det er noget, vi løbende overvejer i forhold til den samlede oplevelse 🙏🏼

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, både med bowling og burger.
Vi kunne godt have brugt lidt hjælp til at komme i gang med at spille, og måske nogle lettere bowling kugler til børnene, men ellers god fødselsdag…

Hej Katrine
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse hos os – og en god fødselsdag 🤩🎉
Vi er kede af at høre, at i ikke fik hjælp til at komme i gang med at spille - det tager vi med videre 🙏🏼 Vi har også lettere kugler til børn, så det er bare at sige til næste gang 🙌
Vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen ☺️
//Team Cecilie’s

Hyggeligt og gode muligheder!

Hyggeligt sted med gode muligheder!
Tur med vennerne. Fedt med flere aktiviteter og gode muligheder, men der er plads til forbedringer. Bygningen trænger til en opfriskning, da både facader, elinstallationer m.m. ser slidte og mangelfulde ud. Til gengæld er personalet godt, og der er styr på tingene.

Hej Jonas
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en hyggelig tur med vennerne🤩🎯
Tak også for din ærlige feedback – vi er stadig i gang med at renovere stedet 🙏🏼
Og den ros giver vi selvfølgelig videre til teamet 🫶

Familiesjov på minigolfbanen

Vi var en teenager, 3 voksne og en senior, som spillede en omgang minigolf til morskab og udfordring for alle.

Efterfølgende var der burger, som var bestilt i forvejen. Lækkert, som sædvanligt.

Venlige, smilende og forstående personale.

Hej Lis
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en sjov og hyggelig oplevelse med minigolf for hele familien 🤩🎯
Fedt at høre, at både udfordringen på banerne og maden levede op til forventningerne – og at burgerne var lækre som sædvanligt 🍔🙌
Tusind tak for de pæne ord om vores personale – den ros giver vi selvfølgelig videre til teamet 🫶
//Team Cecilie’s

Vi spillede minigolf og det er nogle…

Vi spillede minigolf og det er nogle fesne små baner uden den store kreativitet. Hvis man ser første hul i stueetagen, så siger det alt om det. Jeg er lokal og ville gerne kunne anbefale det, men det kan jeg simpelthen ikke. Herlev og City2 er meget bedre og man skal tage derhen for minigolfen.

Hej
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi selvfølgelig ærgerlige over at høre😔
Vi har gjort os umage med at designe banerne, så der er variation og udfordringer for alle, men vi tager din feedback til os – især når du sammenligner med vores andre centre 🙏🏼
Tak fordi du deler din oplevelse så ærligt – det hjælper os med at blive bedre 🙌
Vi håber, at du vil give os en chance igen en anden gang ☺️
//Team Cecilie’s

Hyggeligt sted god mad og fine…

Hyggeligt sted god mad og fine minigolfbaner i Herlev. God betjening

Hej Lisbeth
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en hyggelig oplevelse hos os i Herlev 🤩

God atmosfære

Rigtig god minigolfbane til både store og små. Tilpas i sværhedsgrad.

Hej Lykke
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os med minigolf🤩

Virkelig godt- 🎯👍🏼👍🏼

Hej Ole
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en virkelig god oplevelse hos os 🤩🎯
Det betyder meget for os – og vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang ☺️

Super god oplevelse

Jeg havde bestilt en tid i forvejen til 2 timers bowling. Desværre blev jeg en smule forsinket og ringede en halv time inden min tid og spurgte, om jeg kunne få rykket den lidt. Det var ikke noget problem, hvilket jeg synes er meget prisværdigt. Da vi ankom, var der rigtig god stemning og super venligt personale. God service og rigtig god oplevelse med at bowle. Skoene stod pænt og der var styr på det hele. Den eneste ting der "manglede", var en mulighed for at se det endelige resultat i bowling, når man er færdig - men det går nok.

Stedet kan klart anbefales.

2. april 2026

Hej Viktor
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at det var muligt at rykke din tid lidt 🤩 Vores medarbejdere kan godt printe resultaterne ud, når man er færdig med at bowle - det er vi kede af, at I ikke blev gjort opmærksomme på 🎳 Tusind tak for ros til vores medarbejdere - den ros giver vi straks videre til teamet 🫶
Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️

Vældig høflig betjening.

Vældig høflig betjening.

Hej Rune
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Hvor er det dejligt at høre - den ros giver vi straks videre til teamet 🤩
Og så håber vi, at vi ses igen en anden gang 🎳
//Team Cecilie’s

Lækker mad og drinks, sjov sted.

Lækker mad og drinks. Virkelig dejlig sted til at være sammen med familie eller venner. Vi havde så sjov. meget venlige og behagelig personale.

4. april 2026

Hej Liza
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde det sjovt hos os 🤩 Og tak for ros til mad og medarbejdere- den sender vi straks videre til teamet 🫶
Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Rigtig god oplevelse.

Hej Emil
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse, fed atmosfære og fede aktiviteter
Dog lidt træls at der var så mange ødelagte sæder i bowling området

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre 🤩 Og vi tager din feedback omkring sæderne med videre ✅ Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

God minigolf bane

God minigolf bane. Lidt slidt nogle steder, men stadig den bedste vi har spillet på Sjælland 😊
Fin burger bagefter og god betjening

Hej Nina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os 🤩🏌️‍♂️🍔 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ⛳️
//Team Cecilie’s

Gode bowlingbaner og rar stemning

Gode bowlingbaner og rar stemning. Burgerne var også gode.

4. april 2026

Hej Rie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at burgerne var et hit 🤩🍔 Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Kan klart anbefale Cecilie’s

Kan klart anbefale Cecilie’s, sødt og utrolig professionelt personale. Dejlige rammer og har haft en fantastisk oplevelse hver gang vi har været der. Vil til hver en tid vælge Cecilie’s 🥳

8. marts 2026

Hej Katrine
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre - det betyder rigtig meget for os 🤩🫶 Vi glæder os til at se dig igen en anden gang ☺️