Cecilie's Holbæk. Fredag aften med sjov. Først burgere, godt. Et slag minigolf, godt, fede baner. Så en gang shuffleboard, hvor vi desværre oplevede at begge borde var skæve.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark
- +45 5555 5050
- info@cecilies.dk
- cecilies.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Fine baner, men manglende charme
Nogle udmærkede minigolfbaner undervejs, der dog ikke helt kan hamle op med Herlev afdelingen.
Vi var 7 gutter afsted og havde en fin aften.
Dog var vi lidt skuffede over stemningen i underetagen. Der var ingen bar, en del byggerod og mest af alt virkede det som en stor hal, hvor der lige så godt kunne have været boder til et loppemarked.
Det virker uigennemtænkt, at sælge til fuld pris på 129,- for noget, som er ufærdigt.
Man bør som indehaver overveje at sænke prisen indtil hele minigolf afdelingen er færdigbygget, og derefter gå ud, og sælge den fulde oplevelse

Imødekommende personale
Imødekommende personale
Okay faciliteter
Stort udvalg af øl

Besvarelse fra Cecilie's
God mad og god underholdning
God mad og god underholdning - hvadenten man kommer med eller uden børn.
Kæmpe anbefaling herfra!

Sjov og god oplevelse
Jeg, mine børn og venner havde en fantastisk time med at spille bowling. Alt var fint og rent. Jeg kan bare ikke lide ideen om at skulle betale skoleje.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, både med bowling og burger.
Vi kunne godt have brugt lidt hjælp til at komme i gang med at spille, og måske nogle lettere bowling kugler til børnene, men ellers god fødselsdag…

Besvarelse fra Cecilie's
Hyggeligt og gode muligheder!
Hyggeligt sted med gode muligheder!
Tur med vennerne. Fedt med flere aktiviteter og gode muligheder, men der er plads til forbedringer. Bygningen trænger til en opfriskning, da både facader, elinstallationer m.m. ser slidte og mangelfulde ud. Til gengæld er personalet godt, og der er styr på tingene.

Familiesjov på minigolfbanen
Vi var en teenager, 3 voksne og en senior, som spillede en omgang minigolf til morskab og udfordring for alle.
Efterfølgende var der burger, som var bestilt i forvejen. Lækkert, som sædvanligt.
Venlige, smilende og forstående personale.

Besvarelse fra Cecilie's
Vi spillede minigolf og det er nogle…
Vi spillede minigolf og det er nogle fesne små baner uden den store kreativitet. Hvis man ser første hul i stueetagen, så siger det alt om det. Jeg er lokal og ville gerne kunne anbefale det, men det kan jeg simpelthen ikke. Herlev og City2 er meget bedre og man skal tage derhen for minigolfen.

Besvarelse fra Cecilie's
Hyggeligt sted god mad og fine…
Hyggeligt sted god mad og fine minigolfbaner i Herlev. God betjening

God atmosfære
Rigtig god minigolfbane til både store og små. Tilpas i sværhedsgrad.

Super god oplevelse
Jeg havde bestilt en tid i forvejen til 2 timers bowling. Desværre blev jeg en smule forsinket og ringede en halv time inden min tid og spurgte, om jeg kunne få rykket den lidt. Det var ikke noget problem, hvilket jeg synes er meget prisværdigt. Da vi ankom, var der rigtig god stemning og super venligt personale. God service og rigtig god oplevelse med at bowle. Skoene stod pænt og der var styr på det hele. Den eneste ting der "manglede", var en mulighed for at se det endelige resultat i bowling, når man er færdig - men det går nok.
Stedet kan klart anbefales.

Besvarelse fra Cecilie's
Lækker mad og drinks, sjov sted.
Lækker mad og drinks. Virkelig dejlig sted til at være sammen med familie eller venner. Vi havde så sjov. meget venlige og behagelig personale.

Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse, fed atmosfære og fede aktiviteter
Dog lidt træls at der var så mange ødelagte sæder i bowling området

God minigolf bane
God minigolf bane. Lidt slidt nogle steder, men stadig den bedste vi har spillet på Sjælland 😊
Fin burger bagefter og god betjening

Besvarelse fra Cecilie's
Gode bowlingbaner og rar stemning
Gode bowlingbaner og rar stemning. Burgerne var også gode.

Kan klart anbefale Cecilie’s
Kan klart anbefale Cecilie’s, sødt og utrolig professionelt personale. Dejlige rammer og har haft en fantastisk oplevelse hver gang vi har været der. Vil til hver en tid vælge Cecilie’s 🥳