Cbdolie.nl Anmeldelser 1.225

4,8

Altijd snelle verzending en afhandeling van een retour. Product werkt heel goed en zorgt er voor dat ik niet aan zware medicatie hoef.

Er zijn ontelbare suppliers met dezelfde producten, maar deze website krijgt van mij 10/10 dankzij hun beste klantenservice. Ik heb hen meermaals advies gevraagd mbt verschillende problemen bij zow... Se mere

Product werkt. Verzending is oké. Alleen verpakking is een dikke misser. Plastic doosje waar je op moet letten anders ligt de hele inhoud op de grond. Product wordt natuurlijk veel gebruikt door mense... Se mere

Het produkt was 100%. De bezorging was beneden alle peil ! Met nadruk wil ik hierbij vermelden dat de bezorgers geen enkele blaam treft. Waarom KPN niet kon bezorgen bij ons in het dorp vanwege de... Se mere

1. Skønhed og velvære

De CBD apotheek van Nederland

4,8

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

oplichterij

besteld en betaald en gemaild dat ik nog steeds niets heb ontvangen maar er komt geen enkele reactie. Na hun telefoontje met "het ligt niet aan ons" uiteraard nog steeds niets ontvangen, het zijn gewoon oplichters, in ieder geval in mijn geval. Ik heb echt genoeg van dit soort internetpraktijken.

11. september 2024
Cbdolie.nl-logo

Besvarelse fra Cbdolie.nl

Beste Simone,

Bedankt voor uw beoordeling ondanks dat deze ons veel verdriet doet om als "oplichter" uitgemaakt te worden, omdat er echt sprake is van overmacht zoals wij u inderdaad al telefonische uitgelegd hadden. Ook hebben wij u diverse mails verstuurd met opties om u tegemoet te komen, waarop wij van uw kant geen antwoord kregen tot vandaag.

Begrijpelijk dat u zich in deze situatie zo voelt, en we betreuren dat het zo gelopen is. We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om duidelijkheid te scheppen en onze kant van het verhaal te delen.

Er was inderdaad een probleem bij PostNL met een grote hoeveelheid pakketten die wij op 6 september hebben verzonden, waaronder ook uw bestelling. We hebben van PostNL vernomen dat er sprake was van een storing, waardoor pakketjes vertraagd zijn of mogelijk vermist zijn geraakt. Dit is een uitzonderlijke situatie waar wij helaas geen invloed op hadden. Toch nemen wij altijd onze verantwoordelijkheid in dergelijke gevallen en zorgen we ervoor dat onze klanten nooit met lege handen blijven staan, óf we nu moeten leveren óf het aankoopbedrag terugstorten.

Wij betreuren de negatieve ervaring die u heeft gehad, en we hebben inmiddels het aankoopbedrag teruggestort. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze uitzonderlijke situatie en willen benadrukken dat wij met de beste intenties altijd voor onze klanten klaarstaan. Wij hopen dat toekomstige klanten kunnen zien dat wij ook in moeilijke omstandigheden ons uiterste best doen om tot een oplossing te komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de ontstane onvrede. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. We staan u graag te woord. Een prettige dag nog.

Met vriendelijke groet,

Héloïse | Klantenservice CBDolie.nl

CBD pleisters. Zeer doeltreffend voor ontstekingen.

Goede werking van het product. Mijn dochter (13) liep 3 jaar geleden een polsblessure op. (Competitie tumbling, ze is gestopt omdat ze blijft makkelijk ontstekingen hebben in haar pols die zich verderzet in haar hele arm. Veel kiné, osteopathie, sportarts, ... maar het haalde weinig uit. Tot we de cbd pleisters 2 maand geleden zijn gaan gebruiken. (Ze doet nu breakdance, minder belastend... maar toch bleven de ontstekingen. ) Ze voelde al na 1 dag de ontsteking wegtrekken. We kleven de pleister op haar pols zelf. Na 3 dagen was alle pijn weg. We hebben de eerste maand dagelijks een pleister aangebracht en daarna enkel tijdens trainingen en we nacht erna. Voorlopig geen problemen meer in de pols. We hebben nu de zwaardere besteld voor mijn man zijn knie. Afwachten. (Nieuwe knie)

3. juli 2024

Goede website

Goede website. Perfecte informatievoorziening en levering. Mijn bestelling was 10% CBD. Helaas merk ik dat het op mij niet het gewenste effect heeft (veel sneller en vaker geirriteerd) maar dat staat los vd kwaliteit. Het werkt niet bij iedereen.

13. august 2024

Het werkt!

Het duurt even voor het werkt en voor je de juiste verhouding weet. Maar nu gebruik ik het 3 maanden en merk het positieve effect van CBD olie. Ik slaap beter, mijn darmflora werkt beter en geestelijk gezien voel ik me veel positiever. Ik raad het iedereen aan!

18. juli 2024