Altijd snelle verzending en afhandeling van een retour. Product werkt heel goed en zorgt er voor dat ik niet aan zware medicatie hoef.
Er zijn ontelbare suppliers met dezelfde producten, maar deze website krijgt van mij 10/10 dankzij hun beste klantenservice. Ik heb hen meermaals advies gevraagd mbt verschillende problemen bij zow... Se mere
Product werkt. Verzending is oké. Alleen verpakking is een dikke misser. Plastic doosje waar je op moet letten anders ligt de hele inhoud op de grond. Product wordt natuurlijk veel gebruikt door mense... Se mere
Het produkt was 100%. De bezorging was beneden alle peil ! Met nadruk wil ik hierbij vermelden dat de bezorgers geen enkele blaam treft. Waarom KPN niet kon bezorgen bij ons in het dorp vanwege de... Se mere
De CBD apotheek van Nederland
Laan ten Roode 2, 5711 GC, Someren, Holland
- 0493-782783
- info@cbdolie.nl
- cbdolie.nl
Svarer typisk inden for 1 måned
Snel geleverd en goed verpakt.Echt…
Snel geleverd en goed verpakt.Echt toppie! Hier zal ik nog gaan bestellen.
De CBD olie werkte voor mij averechts
Het pruduct is geweldig maar helaas werkt de CBD olie voor mij averechts. Waarschijnlijk de combinatie van medicijnen die ik nu gebruik (antidepressiva) en de CBD. Mijn psychische klachten verergerden en ik ging steeds slechter slapen. Dus na 4 weken gebruiken ben ik gestopt. Helaas voor mij.

Besvarelse fra Cbdolie.nl
Het is niet voor mezelf.
Het is niet voor mezelf. Maar de persoon die het gebruikt kan er niet van slapen.

Profesioneeladvies
Profesioneeladvies
Heel klantvriendelijk, gewoon top !!!!!
deskundige reactie op mijn vraag.
deskundige reactie op mijn vraag.
Makkelijk te bestellen geen account…
Makkelijk te bestellen geen account aanmaken daar zit niemand op te wachten. Gewoon product aanklikken adres invullen en naam naar bank betalen klaar.En wat jullie zeggen doen jullie bezorgd op afgesproken dag
Gebruik de cbd olie nu al langere tijd…
Gebruik de cbd olie nu al langere tijd en heb er steeds bast bij. Het zorgt voor minder piekeren waardoor ik goed nachten kan maken.
De snelheid van afhandeling van de bestelling is top met daarnaast de persoonlijke kaartjes die erbij zitten vindt ik heel prettig.
Fijn product de capsules met CBD olie…
Fijn product de capsules met CBD olie en ik denk wel dat het helpt!
Makkelijk in te nemen met water.
Het is niet goedkoop, maar af en toe de aanbiedingen maar in de gaten houden 😁
Attent begeleidend schrijven
De levering en het product zijn…
De levering en het product zijn uitstekend. Jammer genoeg heb ik mijn kortingscode niet gebruikt.

Besvarelse fra Cbdolie.nl
Snelle levering en duidelijk!
Product arrived quickly
Product arrived quickly, I calm me down and help me to get better sleep. However I would have to test is longer to be sure about its long term effects. Right now it can be placebo effects. Plus I took 2x recommended dose as after 1 pill I did not feel any effects
Robię zakupy systematycznie
Robię zakupy systematycznie, produkt zakupiony przeze mnie bardzo dobrze wpływa na samopoczucie mojej mamy.
2.5x teveel betalen doe je hier, zoek iets verder en bespaar flink!
Jacob Hooy 10%CBD 30mg is hier 100 euro,... exact hetzelfde artikel op de meeste andere webshops, <40 euro...
Deze website is pure geldklopperij, trap er niet in.

Eerste kerstdag besteld.
Eerste kerstdag besteld.
De na 1 dag leveren website vermelding gaat niet echt goed. Ook al ligt dat aan de post, dan nog klopt dus de bewering niet! Maandag komt “heel misschien” mijn bestelling. Dat is 5 dagen 😵💫

Besvarelse fra Cbdolie.nl
Fast delivery and even a hand-written…
Fast delivery and even a hand-written thank you note! Definitely a nice touch compared to all the big retailers these days.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Zoals gewoonlijk een goede kwaliteit van de CBD olie, en een snelle levering.
Ik bestel vaker bij deze leverancier en ben nog steeds tevreden over de kwaliteit en de service.
Meteen resultaat bij akita met artrose.
Goede service van verzending.
Maar het resultaat bij mijn hond is verbluffend. Hij heeft namelijk last van artrose en artritis en binnen de 5 u zagen wij verlichting van pijn. Hij loopt weer lekker fit en met gemak. Al is de snelheid natuurlijk een oude hond maar met veel minder pijn.