Se, hvad kunderne siger
Super blij mee!! Echt gekregen wat ik ervan verwacht had! De levertijd was ook prima.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Caza Atelier biedt unieke woonaccessoires, vazen en sculpturen voor een stijlvol interieur. Wij combineren design, kwaliteit en betaalbaarheid. Gratis verzending en retourneren binnen Nederland en altijd veilig betalen!
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super snelle verzending en prachtig product
Super snelle verzending, de producten worden uitstekend in folie verpakt zodat beschadiging haast onmogelijk is, bij vragen heb je snel reactie en we zijn heel blij met de producten!
Mooie spullen en top service
Supermooie schaal besteld. In de verzending ging iets fout. Ik kreeg gelijk een mail met daarin een excuus en het werd gelijk naar wens geregeld. Service is super. Gelijk maar een Vaas erbij genomen. Bedrijf is zeker een aanrader.
Zes sterren of meer..
Als ik zes sterren (of meer) had kunnen geven, dan had ik dat zeker gedaan. Prachtige spullen om je interieur aanzienlijk mee te verrijken, goede service, snelle levering en een excellente verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Kortom, een echte aanrader..
Mooi product
Prachtige vaas van keramiek gekocht voor een leuke prijs! Snelle verzending en product goed verpakt tegen beschadigingen.
Aanrader!
Beautiful product
Beautiful product. Super fast delivery, will order again
Super snelle service
Super snelle service, goed verpakt, goede kwaliteit en top service!
Mooie accessoires
Mooie accessoires, snelle levering en ook nog eens leuk ingepakt.
Service bij levering
In eerste instantie was de levering niet helemaal goed gegaan, maar dit is snel en heel netjes opgelost. Dank voor de service!
Super blij mee!
Hele mooie accessoires gescoord voor mijn nieuwe interieur! Super blij mee. De kwaliteit is prachtig en alles past perfect bij de rustige, warme uitstraling waar ik naar op zoek was. Daarnaast werd mijn bestelling ook nog eens snel geleverd. Zeker een aanrader!
Ben heel blij met mijn aankoop
Ben heel blij met mijn aankoop! Duidelijk informatie op de site.
Ga vast nog eens iets bestellen!👌
Originele mooie schaal
Originele spullen, mooie schaal besteld voor mijn woonkamer. Goeie vriendelijke service! Top!
Super goede ervaring
Super goede ervaring , was op zoek naar dingen voor in mijn huis , en er werd meegedacht en uiteindelijk hele leuke vazen en kandelaren en schalen gekocht , op maandag besteld en woensdag was alles binnen , zooooo leuk 😊
Bedankt !
Aanrader
Erg tevreden over mijn ervaring met Caza Atelier! De bestelling werd netjes geleverd en het product zag er in het echt net zo mooi uit als op de foto’s. Goede kwaliteit en alles was zorgvuldig verpakt. Zeker een webshop waar ik opnieuw zou bestellen!
Snelle levering van een goed product
Dit is de tweede keer dat ik een bestelling heb ontvangen van Caza Atelier en net als de vorige bestelling alles weer snel en goed ontvangen.
Het product bevalt opnieuw erg goed en komt precies overeen als op de website omschreven.
Voor 16:00 uur besteld en einde ochtend in huis
Ik heb mijn order om 16:00 uur in de middag geplaatst en de volgende dag om 12 uur stond de PostNL bezorger al voor de deur. Mooie stickers op de verzenddoos en de kandelaar en plantenspuit waren beide van hoogwaardige kwaliteit. Daarom 5 sterren voor Caza Atelier.
Prachtige kandelaar
De kandelaar is van goede kwaliteit (stuk zwaarder dan verwacht). Mijn bestelling is afgeleverd bij het afgesproken servicepunt. Ik ben zeker tevreden over dit bedrijf!
Light & Living sierpot
Ik heb afgelopen zaterdag mijn bestelling geplaatst en maandag einde ochtend had ik het al in huis. Ik ben al heel lang fan van Light & Living en heb nu een mooie sierpot aan mijn interieur toegevoegd. Kwaliteit is zoals altijd van dit merk weer helemaal top.
Goede ervaring & binnen 24 uur geleverd
Ik heb onlangs een prachtige plantenpot bij Caza Atelier besteld. De pot is van hele goede kwaliteit en eigenlijk nog beter dan op de foto’s. Ook had ik de bestelling de volgende dag al in huis (binnen 24 uur). Super goede ervaring met dit bedrijf dus!
2e bestelling geplaatst
Dit is nu de 2e keer dat ik hier wat bestel. Ze komen altijd netjes de leverbelofte na en producten zijn top kwaliteit. Goede prijs voor wat je krijgt. 5 sterren
Fijn communiceren
Fijne en duidelijke communicatie en ik werd geholpen door een hele vriendelijke vrouw. Ik had wat vragen over een artikel en alles werd gelijk duidelijk aan me uitgelegd. Artikel ook spoedig na het plaatsen van de bestelling ontvangen.