Caza Atelier Anmeldelser

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Caza Atelier biedt unieke woonaccessoires, vazen en sculpturen voor een stijlvol interieur. Wij combineren design, kwaliteit en betaalbaarheid. Gratis verzending en retourneren binnen Nederland en altijd veilig betalen!

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mooie spullen en top service

Supermooie schaal besteld. In de verzending ging iets fout. Ik kreeg gelijk een mail met daarin een excuus en het werd gelijk naar wens geregeld. Service is super. Gelijk maar een Vaas erbij genomen. Bedrijf is zeker een aanrader.

18. august 2026

Zes sterren of meer..

Als ik zes sterren (of meer) had kunnen geven, dan had ik dat zeker gedaan. Prachtige spullen om je interieur aanzienlijk mee te verrijken, goede service, snelle levering en een excellente verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Kortom, een echte aanrader..

20. august 2026

Mooi product

Prachtige vaas van keramiek gekocht voor een leuke prijs! Snelle verzending en product goed verpakt tegen beschadigingen.
Aanrader!

17. august 2026

Super blij mee!

Hele mooie accessoires gescoord voor mijn nieuwe interieur! Super blij mee. De kwaliteit is prachtig en alles past perfect bij de rustige, warme uitstraling waar ik naar op zoek was. Daarnaast werd mijn bestelling ook nog eens snel geleverd. Zeker een aanrader!

1. august 2026

Super goede ervaring

Super goede ervaring , was op zoek naar dingen voor in mijn huis , en er werd meegedacht en uiteindelijk hele leuke vazen en kandelaren en schalen gekocht , op maandag besteld en woensdag was alles binnen , zooooo leuk 😊
Bedankt !

8. juni 2026

Aanrader

Erg tevreden over mijn ervaring met Caza Atelier! De bestelling werd netjes geleverd en het product zag er in het echt net zo mooi uit als op de foto’s. Goede kwaliteit en alles was zorgvuldig verpakt. Zeker een webshop waar ik opnieuw zou bestellen!

23. juni 2026

Snelle levering van een goed product

Dit is de tweede keer dat ik een bestelling heb ontvangen van Caza Atelier en net als de vorige bestelling alles weer snel en goed ontvangen.
Het product bevalt opnieuw erg goed en komt precies overeen als op de website omschreven.

17. juni 2026

Voor 16:00 uur besteld en einde ochtend in huis

Ik heb mijn order om 16:00 uur in de middag geplaatst en de volgende dag om 12 uur stond de PostNL bezorger al voor de deur. Mooie stickers op de verzenddoos en de kandelaar en plantenspuit waren beide van hoogwaardige kwaliteit. Daarom 5 sterren voor Caza Atelier.

12. juni 2026

Prachtige kandelaar

De kandelaar is van goede kwaliteit (stuk zwaarder dan verwacht). Mijn bestelling is afgeleverd bij het afgesproken servicepunt. Ik ben zeker tevreden over dit bedrijf!

14. maj 2026

Light & Living sierpot

Ik heb afgelopen zaterdag mijn bestelling geplaatst en maandag einde ochtend had ik het al in huis. Ik ben al heel lang fan van Light & Living en heb nu een mooie sierpot aan mijn interieur toegevoegd. Kwaliteit is zoals altijd van dit merk weer helemaal top.

11. maj 2026

Goede ervaring & binnen 24 uur geleverd

Ik heb onlangs een prachtige plantenpot bij Caza Atelier besteld. De pot is van hele goede kwaliteit en eigenlijk nog beter dan op de foto’s. Ook had ik de bestelling de volgende dag al in huis (binnen 24 uur). Super goede ervaring met dit bedrijf dus!

22. april 2026

Fijn communiceren

Fijne en duidelijke communicatie en ik werd geholpen door een hele vriendelijke vrouw. Ik had wat vragen over een artikel en alles werd gelijk duidelijk aan me uitgelegd. Artikel ook spoedig na het plaatsen van de bestelling ontvangen.

30. januar 2026