Lækre produkter og enestående serviceniveau
Jeg har handlet et par gange hos Cavall, og er blæst fuldstændigt væk over kvaliteten af deres produkter, og deres serviceniveau.
I efteråret købte jeg et Rambo dækken. Jeg havde aldrig brugt den slags før, men Cavall var behjælpelig med vejledning hele vejen igennem processen, så jeg har følt mig tryg.
Jeg kontaktede dem igen da jeg i foråret skulle bruge både et overgangsdækken og en sadel. Med dækkenet fik jeg igen hjælp og vejledning. Sadlen er et helt kapitel for sig - den er one-of-a-kind og er speciallavet af Harry Dabbs (købt gennem Cavall), og da jeg havde løbende rettelser til produktet var Cavall meget hurtig til at imødekomme mine henvendelser. De har været flinke til at sørge for ALT i forbindelse med den sadel, og jeg overdriver vist ikke når jeg skriver at den virkeligt er i en klasse for sig - og det er sandt for mange af deres produkter.
Jeg sidder i dag med nogle top-of-the line produkter, som jeg føler at jeg har givet en meget fair pris for, og er så stjernebegejstret for den behandling jeg har fået, at jeg ærger mig over at jeg ikke kan give flere end 5 stjerner.
Cavall har tydeligvis stor hesteekspertise, siden de er med til at udvikle flere af deres produkter (bl.a. Rambo dækkenet i speciel islænderstørrelse, og flere af de sadler de sælger). Det kan man jo sige om mange, men Cavall opper det ved også at have et serviceniveau der går langt ud over hvad man er vant til i hesteverdenen.
To begejstret tomler op, og 5 stjerner herfra.