Jeg har aldrig fået mine varer
Jeg har aldrig fået mine varer, bestilte i december. Har heller ikke fået penge tilbage. Svindler firma køb aldrig tøj der

Besvarelse fra Catania Club
Welcome to Catania Club, your exclusive destination for luxurious clothes that blend feeling and style in a unique way. We are passionate about offering women around the world the finest clothes and bringing a sense of relaxation to our garments.
Södermannagatan 58, 116 65, Stockholm, Sverige

Besvarelse fra Catania Club
Min pakke kom efter næsten 2 måneder fik lovet den kom inden jul da det var en julegave… Den kom det var okay tøj men dårlig stil og ALTTTT for lang leverings tid…

Besvarelse fra Catania Club
fik ALDRIG varen. bestilt 6/12, og hørte intet ra dem. De trak betalingen samme dag. Undgå denne shop. det er SKAM.

Besvarelse fra Catania Club
Varende de kom efter ligesom 2 måneder. Jeg bestilte i november, og de kom først den 5 januar… fragten var forfærdelig selvom jeg bor i Danmark og dette er et svensk firma! Heldigvis fin jeg 50% af, og kvaliteten er okay selvom den er lavet af 100% acryl stiff. Ville ik købe for fuld pris men 500 er en god pris synes jeg. Synes kun du burde bestille hvis du har det ok med at vente næsten 2 måneder :)

Besvarelse fra Catania Club
Hvis jeg kunne give denne elendige hjemmeside 0 stjerner, så ville jeg gøre det. Jeg har aldrig oplevet dårligere service og længere leveringstid. Jeg bestilte min pakke på Black friday i november og har stadig ikke modtaget den. På trods af flere klagende mails, har jeg kun fået FÅ svar uden meget information (nok et automatisk svar, som de sender til alle). Den ene gang, hvor jeg fik et svar fra dem, fik jeg at vide, at jeg skulle kontakte Postnord. Dem vælger jeg så at skrive til, hvor de fortæller mig, at de ikke kan spore min pakke, da den STADIG (efter halvanden måned) er i Sverige! Det er simpelthen for dårligt. Hvis der går meget længere tid, vil jeg kræve mine penge tilbage, hvis de altså tager sig sammen til at svare mig. Ville aldrig anbefale denne hjemmeside til andre, da du bliver totalt snydt!!!
Tak for ingenting.

Besvarelse fra Catania Club
Fik ingen mail eller besked opdatering, på levering eller ankommelse af pakken.
Pakken blev bestilt d. 20 november og er først modtaget i starten af januar!
Så hvis det er til gave eller skal bruges på et bestemt tidspunkt, bør i ikke bestille derfra;)
Tøjet er dog god kvalitet og blødt

Besvarelse fra Catania Club
Som alle de andre anmeldelser har jeg oplevet præcis det samme, snydt for 900kr, så ja stop alt handel der

Besvarelse fra Catania Club
Bestilte julegave til min datter midt november og pengene blev trukket med det samme. Har ingen pakke modtaget endnu . Har skrevet til dem flere gange og fået svar to gange med alle mulige sø forklaringer ! De er stoppet med at svare !
Er igang med at få min bank til at trække pengene tilbage , og håber det lykkes.
Undgå at shoppe der !

Besvarelse fra Catania Club
Kæmpe scam website! Bestilte tøj til min datter d 25.11.2023 og har stadig ingenting modtaget. Pengene blev trukket med det samme, men de har ikke ville give leverings dato eller pengene tilbage, når jeg har skrevet til dem. Og nu svarer de ikke længere på email. De annoncerer til unge piger på tiktok, og fremstår legitime der. De burde politianmeldes!

Besvarelse fra Catania Club
Bestilt tøj til Barnebarn for 3 uge siden ,penge bliv trukket med det sammen, kan desvare ikke ringe angående manglede levering men kan kun Skive til dem og ikke kunne få et svar. PAS PÅ DENNE HJEMME SIDE.

Besvarelse fra Catania Club
DON’T BUY FROM THIS WEBSITE - ITS SCAM. Brug ikke denne hjemmeside, det er snyd.
Jeg har bestilt et sæt tøj fra hjemmesiden for over en uge siden, pengene blev trukket dagen efter og har derefter intet hørt. Har skrevet mails til dem uden svar. Prøver at få pengene retur via min bank men ved ikke om det vil lykkedes. Kan læse om flere der er blevet snydt så lad endelig være med at sende penge til dem.

Besvarelse fra Catania Club
Bestilte varer Black friday og har stadig intet modtaget😡
De har trukket pengene for længe siden. De svarede på min første e-mail men kan ikke komme i forbindelse med dem mere.
Anmeldelse skrevet i december og først svar i maj😡
Stadig ingen svar på mail og heller ingen pakke eller penge retur!! 😡😡😡😡😡