Ejeren snyder sine modeller økonomisk!!!
Jeg har desværre måtte konstatere, at ejeren af Castone selv scorer en stor del af den løn, som hendes skuespillere skulle have haft.
Castone er bygget sådan op at Reklamebureauer osv. kan henvende sig for at få Castone til at finde en model der kan bruges i f.eks. en reklame. Reklamebureauet betaler et honorar til Castone, for det arbejde de har udført i forbindelse med at finde modellerne som de har registreret i deres portefølje. Typisk betaler reklamebureauaet også lønnen til modellerne til Castone, som så sørger for at overføre lønnen til modellerne.
Desværre har jeg med lidt grundigt opklaringsarbejde måtte konstatere, at den løn jeg i en konkret sag modtog, ikke stemte overens med det beløb reklamebureauet havde betalt Castone som skulle have været min løn. Jeg blev af reklamebureauet oplyst at jeg skulle have haft 5.000 kr. Men Castone havde oplyst at honoraret var 2.000 kr. det vil sige at ejeren (som er eneste ansatte i firmaet) scorer 3.000 kr. af min løn, udover det honorar hun allerede har fået for at finde modellerne!
Reklamebureauet havde en mistanke om at dette er sket flere gange, også i andre tilfælde, så de vil for fremtiden overføre direkte betaling til modellerne i stedet for at lade det gå igennem Castone.
Det er ganske enkelt noget svineri og jeg kan kun opfordre alle til gå i en stor bue udenom dette castingbureau!