Banner for SlotsGem Gmbh ✅ das Nummer 🥇 Casino in Deutschland

SlotsGem Gmbh ✅ das Nummer 🥇 Casino in Deutschland  Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grafikken på spilleautomatene her er helt nydelig og ser skikkelig moderne ut. Animasjonene er en fryd å se på, så man bare vil holde spinnende videre. Det er noe med de glatte effektene og fine detal... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg satt og spinte på en helt vanlig slot her forleden, og plutselig smalt det skikkelig. Jackpoten raste inn på over 45000 kroner på bare ett spinn, og jeg sitter fortsatt og lurer på om det virkelig... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grafikken på spilleautomatene her er helt nydelig og ser skikkelig moderne ut. Animasjonene er en fryd å følge med på, så jeg bare vil holde spinnende videre. Det er noe med de glatte overgangene og d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supporten her er helt rå, de svarer som regel innen et par minutter selv midt på natta. Jeg spurte om en bonusgreie og de hjalp meg med alt mulig, superhyggelige folk hele gjengen. Det betyr faktisk g... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kasino

Skrevet af virksomheden

✅✅✅Die besten Boni für neue Spieler bis zu 15.000 Euro + 400 Freispiele💟💟💟

🏆 Entdecken Sie die besten Online-Casinos in Deutschland, die moderne Spiele, transparente Regeln, Sicherheitsfunktionen und attraktive Angebote bieten. 🎁

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

Du bør vide

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helgene mine har blitt skikkelig…

Helgene mine har blitt skikkelig koselige siden jeg fant ut at bonusene er mye rundere på fredag og lørdag her. Det har blitt en fin tradisjon å logge inn etter jobb og se hva de har gitt oss denne gangen, og det føles alltid ekstra givende. Jeg fikk en skikkelig saftig velkomstpakke i helgen som ga meg masse ekstra spinn. Noen ganger blir jeg helt glad inni meg når jeg ser hvor generøse de er i helgene. Det er bare å sette seg ned med kaffe og nyte.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg la merke til at alt på dette…

Jeg la merke til at alt på dette casinoet er på russisk, både selve siden, supporten og reglene. Det var litt overraskende i starten, men supporten svarer faktisk kjapt selv om det er på russisk. Reglene må man oversette litt, men det går greit. Jeg synes det er ganske smooth likevel, og jeg har fått ut gevinstene mine uten problemer. Det føles helt sinnssykt bra å vinne her!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det føles så trygt å spille her med de…

Det føles så trygt å spille her med de vanlige betalingsmetodene jeg allerede bruker til alt annet. Nettsiden ser skikkelig solid ut med bra sikkerhet og alt, så jeg kan bare slappe av mens jeg spiller. Man får en sånn ro i sinnet som gjør at det ikke blir stress. Litt deilig å vite at alt er på stell uten å måtte tenke på rare ting. Jeg blir nesten litt glad bare av å logge inn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supporten her er helt rå

Supporten her er helt rå, de svarer nesten umiddelbart uansett når man skriver. Jeg lurte på noe med en bonus og fikk hjelp med alt på null tid, de var så hyggelige og forklarte alt på en enkel måte. Alle er utrolig høflige og vennlige, det betyr faktisk ganske mye når man spiller. Det føles trygt å vite at de er der og hjelper med hva som helst. Jeg ble litt glad da jeg skjønte hvor fort de faktisk er.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Spillene her laster vanvittig raskt

Spillene her laster vanvittig raskt, du klikker bare og er rett inne i actionen uten å måtte vente på noen frysing eller evig lasting. Det er helt smooth, ingen endeløse loading screens som ødelegger flyten. Jeg hopper rett inn i spillet hver gang og det føles så befriende. Litt crazy hvor fort alt går egentlig. Jeg ble skikkelig glad da jeg skjønte at dette var standard her.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The live dealers at this online casino…

The live dealers at this online casino make the whole experience feel like stepping into a real casino floor. The atmosphere is spot on with the proper tables and lighting, and the dealers themselves are dead pleasant and chatty in a good way. It's a separate pleasure just jumping into a blackjack session with them. Sometimes I get a proper buzz when the cards are falling my way and they're cracking jokes along with it. Absolutely class.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg oppdaget at alt på dette casinoet…

Jeg oppdaget at alt på dette casinoet er på russisk, både siden, supporten og reglene. Det er litt rart i starten, men supporten svarer kjapt selv om det er på russisk. Reglene er også helt på russisk så man må oversette litt selv. Likevel funker det greit og jeg har fått ut gevinstene mine uten problemer. Det er faktisk ganske smooth når man først blir vant til det.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I love how this online casino is always…

I love how this online casino is always chucking in new slots every few days so there's constantly something fresh to have a go at. It keeps things exciting and stops me from getting bored with the same old games week after week. Sometimes I get a proper buzz when a brand new title pops up that I haven't seen anywhere else. The variety is brilliant and it feels like they're always one step ahead with the latest releases.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The games on this online casino load in…

The games on this online casino load in the blink of an eye, no freezing or endless loading screens at all. You just click and you're straight into the thick of the action every single time. It's dead handy when you fancy a quick few spins without any hassle. Sometimes it even feels a bit magical how smooth everything runs. I get properly excited knowing I won't be left staring at a spinner.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Spillene her laster vanvittig fort

Spillene her laster vanvittig fort, du klikker bare og er rett inne i actionen uten å vente på noe tull. Ingen frysing eller endeløse loading screens, det går smooth som smør hver gang. Jeg ble helt glad da jeg skjønte at jeg slipper å sitte og stirre på en spinner i evigheter. Man hopper bare rett inn og spiller, det er deilig. Litt crazy hvor fort alt går egentlig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg spilte en rask økt her i…

Jeg spilte en rask økt her i ettermiddag og det var helt avslappende å ta ut gevinsten rett etterpå. Man slipper å stresse med at de plutselig fryser kontoen din for ingenting, alt går rolig og greit. Det føles trygt å vite at man kan trekke seg ut uten mas. Litt deilig å kunne spille uten å bekymre seg hele tiden. Jeg ble faktisk litt lettet over hvor smooth det hele var.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg testet crypto-uttak her i går kveld…

Jeg testet crypto-uttak her i går kveld og pengene var inne på walleten min på bare noen få minutter uten et eneste spørsmål. Det er helt befriende å slippe alle de evinnelige verifiseringene man får andre steder. Uttakene går så smooth at det nesten føles urealistisk. Jeg ble skikkelig glad da jeg så saldoen poppe opp uten mas. Nå stoler jeg helt på dette casinoet når jeg vil ta ut gevinstene mine raskt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Selv når flaksen er helt borte og alt…

Selv når flaksen er helt borte og alt går i dass, så kommer det alltid litt cashback som redder kvelden. Det er deilig å vite at en del av innsatsen min kommer tilbake, så det føles ikke som et totalt tap likevel. Jeg blir faktisk litt glad inni meg hver gang jeg ser beløpet dukke opp på kontoen. Det har virkelig reddet meg flere ganger når spillet ikke ville. Nå spiller jeg litt roligere fordi jeg vet at casinoet gir noe tilbake uansett.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg elsker hvor fort spillene laster…

Jeg elsker hvor fort spillene laster her, det er bare å klikke så er du rett inne i actionen uten noe fryse eller evig lasting. Ingen venting på spinner som aldri slutter, det går smooth og kjapt hver gang. Litt crazy hvor fort man kommer i gang faktisk. Jeg blir helt glad når jeg bare kan hoppe rett inn og spille uten stress.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I always feel dead safe playing on this…

I always feel dead safe playing on this online casino. The familiar payment methods like Revolut and my regular bank card make everything straightforward, and the site itself looks really solid with proper security badges everywhere. It lets me play with total peace of mind without any nagging worries in the back of my head. Sometimes I get a lovely warm feeling knowing my details are properly looked after. The whole experience just feels trustworthy from start to finish.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supporten her svarer så fort at det…

Supporten her svarer så fort at det nesten er sinnssykt. Jeg hadde et lite spørsmål klokka ti på kvelden og fikk svar innen fem minutter, og de hjalp meg med alt jeg lurte på. Alle er så høflige og vennlige, det gjør at man føler seg ordentlig tatt vare på. Det betyr mye mer enn man tror når man spiller på et online casino. Jeg ble helt glad av å bli møtt med så god service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Endelig traff jeg skikkelig jackpot på…

Endelig traff jeg skikkelig jackpot på dette casinoet og vant 3200 euro på en kveld. Jeg betalte ned resten av studielånet mitt med en gang, det føltes helt fantastisk å bli kvitt den byrden. Så brukte jeg litt på en ny jakke og et par skikkelige hodetelefoner jeg har ønsket meg lenge. Planen er å spare resten til en sommerferie i Spania neste år, kanskje leie en liten leilighet ved stranden. Det er helt sinnssykt deilig å kunne gjøre sånt med gevinsten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grafikken på spilleautomatene her er…

Grafikken på spilleautomatene her er helt nydelig og ser veldig moderne ut. Animasjonene er en fryd å se på, så jeg blir bare sittende og spinne videre. Det er noe med de glatte overgangene og fine detaljene som gjør at man ikke vil slutte. Jeg blir faktisk litt glad hver gang hjulene spinner. Det holder meg underholdt i timevis uten å kjede meg.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The mobile version of this online…

The mobile version of this online casino is brilliant altogether. Everything runs smoothly on the phone whether I'm on the bus or relaxing on the couch in the evening. It's dead convenient for a quick spin without booting up the laptop. I get a proper buzz knowing I can dip in and out whenever I fancy. Honestly it's made playing way more enjoyable for me.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Selv på de dagene hvor lykken ikke er…

Selv på de dagene hvor lykken ikke er på min side, får jeg alltid litt cashback som redder kvelden. Det er deilig å vite at en del av innsatsen kommer tilbake, så det føles ikke som et totalt tap. Jeg blir faktisk litt glad hver gang jeg ser beløpet dukke opp på kontoen. Noen ganger redder det meg fra å føle meg helt blåst. Dette gjør at jeg tør å spille litt mer uten å bekymre meg så mye.

12. september 2026

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.