Casino house ringsted.... Medarbejderen Gitte, har det med at reservere og skrive til nogle kunder hvori folk har spillet og tabt en del penge på. GANG PÅ GANG reservere hun maskiner til 2 spil... Se mere
Synes det er en af de bedre bettingsider herhjemme målt på kundeservice. Jeg har erfaring med nogle stykker, og hvor sider som betoro og Campobet er helt i bund, så er det en ren fornøjelse at væ... Se mere
Hej casino House Jeg var så heldig og vinde lidt og ville have udbetalt nogle penge, Der gik mindre end 24 timer inden jeg fik pengene det er fint. Jeres spil er også meget varieret positiv ople... Se mere
Som ny kunde fik jeg et godt velkomst tilbud, heraf vand jeg mine første 100kr. Hjemmesiden er nem og overskueligt og spillene for mit vedkommende fungerede som de skulle. jeg kan varmt anbefal... Se mere
100% Dansk online casino. Online Casino & Betting Shops. Casinohouse.dk byder på de mest populære online spil, hvor du får høj udbetaling, 100 bonus spins ved oprettelse og 100% velkomstbonus samt god dansk kundeservice. Vi har Danmarks største kæde af spillehaller, hvor du kan spille på alle de kendte spillemaskiner og gøre indskud på virtuelle spil. Casino House Minimum 18 år | Spil med omtanke | Selvudeluk via Rofus.nu | Stopspillet.dk 70 22 28 25
Skjulhøj Allé 15, 2720, Vanløse, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Selve hjemmesiden er velfungerende. Det er både nemt at indbetale og udbetale. Udbetalingen går hurtig og deres velkomstbonus samt andre bonusser er velfungerende uden nogen form for tvivl, hvilket jeg tit synes man oplever hos andre casino hjemmesider.

Besvarelse fra Casino House
God online casino med et bredt sortiment af spilleautomater samt regelmæssige tilbud om freespins gennem deres kampagner.

Besvarelse fra Casino House
jeg vandt lidt på mine gratis spins. fik mine penge hurtigt efter

Lagde 100kr ind og fik 500 igen så bliver det ikke bedre

Besvarelse fra Casino House
ej det var simpelthen bare så sjovt. vandt nogle kr på en 50kr. Det var en god oplevelse

God casino
lidt langsom i udbetaling, men sådan er det bare

Besvarelse fra Casino House
Var lige ind og læse lidt hvad folk skriver her, bidder mærke i "Carsten" opslag, han skriver der er problemer med at få sine gevinster hvis man ikke har billede-id, jeg ejer ikke pas eller kørekort, har intet billede-id, så kan jeg vist godt stoppe med at spille ved dem, inden man vinder en stor gevinst der kræver billede-id for at udbetale.

Besvarelse fra Casino House
OPDATERET ANDMELSE, EFTER DET FØRST CHOK MED DOKUMENTATIONSKRAV FOR AT FÅ UDBETALT MIN GEVINST, FANDT VI EN LØSNING, SELVOM JEG IKKE HAVDE KØREKORT ELLER GYLDIG PAS OG MIN GEVINST ER GÅET IND PÅ MIN KONTO HER TIL MORGEN 😊
JEG HAR ANDBEFALDET DEM AT GØRE DET TYDELIGT PÅ SIDEN AT DE KRÆVER FOTO-ID INDEN DE UDBETALER GEVINSTER.
Jeg var så heldig at vinde 42.000 kr. igår, nu har jeg lige modtaget en mail om at jeg skal sende et foto af mit indbetalingskort, det er så ok, men jeg skal også sende foto-id, pas eller kørekort, og her bliver det problematisk for mig, jeg sidder i kørestol efter en ulykke, så har ikke kørekort og mit pas udløb i 2013.
Man logger ind og indbetaler med Nem-id, de udbetaler til ens NemKonto (som de selv skriver så de er sikre på at pengene ender til den rigtige) men når man så vil hæve sin gevinst så kræver de alt muligt dokumentation.

Besvarelse fra Casino House
Super fed casino hjemmeside kan klart anbefales! 😁

Besvarelse fra Casino House
Det bedste sted at spille. Lidt træg indlægning og irriterende musik som default, hver gang man skifter spil, men ellers er alt glimrende og klart en anbefaling.

Besvarelse fra Casino House
Hurtig og nem udbetaling, udover det har de en hel masse gode spil!

Besvarelse fra Casino House
Fin side med et godt udvalg af spilleautomater og udemærket tilbagebetalingsprocent!

Besvarelse fra Casino House
God velkomstbonus og udvalg af spil. kundeservice er også ok

Besvarelse fra Casino House
Hurtig og nem udbetaling, samt god kundeservice. Kan klart anbefales!