1. Arkitekt
  2. Arkitektfirma

Casapoint ApS er en professionel tegnestue, som har flere års erfaring, mere end 100 afsluttede sager og derved bred kompetence inden for arkitektur og byggeteknik. Vi løser arkitekt-, konstruktør- og ingeniøropgaver for andels- og ejerforeninger, private, erhverv såvel som det offentlige. Med Casapoint får du en energisk og fleksibel sparringspartner, der kan håndtere spidsbelastninger og bevare overblikket, når der kommer udsving i arbejdsforløbet. Vi har specialiseret os i byggerådgivning, efterisolering af ejendomme – store som små – samt projektering af nybyggeri, tilbygninger og renoveringer. Vores vision er at forbedre ejendomme og bringe dem op på et bæredygtigt niveau via vores arbejde. Vi løser både store og små opgaver. Send en mail eller ring til os for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

2,9

Middel

Skader mere end de gavner - brug nogle andre

Havde bedt Casapoint om at hjælpe med byggeansøgning og gav i den forbindelse informationer til dem om andre lignende byggesager hvor der var givet tilladelse fra kommunen. Casapoint gav sagen videre til en ekstern konsulent, men gav ikke de informationer videre som vi havde sendt. Dette resulterede i en meget ringe ansøgning uden henvisning til andre sager, hvilket skadede mere end det gavnede. Da vi så fik afslag pga. deres manglende henvisning til andre sager var der INTET konstruktivt i forhold til hvad vi så skulle gøre - det var bare at sende en faktura så hurtigt som muligt. Konkret ødelagde de vores chancer for at få tilladelse, da de håndterede sagen forkert fra start. Det havde været langt bedre hvis vi selv havde ansøgt, da Casapoint ikke bidrog med noget som helst - tværtimod - vil ikke anbefale Casapoint til nogen, da deres "arbejde" må betegnes som venstrehåndsarbejde, lige på nær deres fakturaskrivning - det er de gode til. De tilfører absolut ingen værdi, så det anbefales at finde et andet firma.

16. februar 2023
Casapoint-logo

Besvarelse fra Casapoint

Vi kan selvfølgelig godt forstå at man bliver skuffet og ærgelig over at man ikke får sin vilje, men vi har fra dag 1 oplyst at vi selvfølgelig ikke kan garantere at du kunne opnå en tilladelse til det allerede opførte byggeri som ikke overholdt byggeloven. Uagtet om andre i kommunen tidligere har fået tilladelse til mindre overskridelser end dit projekt, så har kommunen ændret praksis og giver ikke længere dispensation til så markante overskridelse som dit byggeri er. Vi prøvede at opfylde dit ønske om lovliggørelse, men kommunen ønsker ikke længere at lovliggøre projekter som ikke overholder byggeloven blot fordi de er opført da det vil skabe præcedens for nye sager.

Uprofessionel tilgang og dårlig opfølgning

Ærgerlig tilgang til løsning af vores ønsker. Måtte bede om flere rettelser, rykke for manglende opfølgning, manglende beregninger og fejlberegninger. De solgte ikke sig selv som professionelle nok for tilkøb af yderligere ydelser. Kan ikke anbefales.

27. december 2016

Professionel tegnestue

Vi har brugt Casapoint som arkitekt og byggekonsulent til en ny tilbygning.
Vi er meget tilfredse med forløbet og resultatet, og vi vil anbefale Casapoint til alle.
Henrik Hansen, Kastrup

15. maj 2016