Skader mere end de gavner - brug nogle andre
Havde bedt Casapoint om at hjælpe med byggeansøgning og gav i den forbindelse informationer til dem om andre lignende byggesager hvor der var givet tilladelse fra kommunen. Casapoint gav sagen videre til en ekstern konsulent, men gav ikke de informationer videre som vi havde sendt. Dette resulterede i en meget ringe ansøgning uden henvisning til andre sager, hvilket skadede mere end det gavnede. Da vi så fik afslag pga. deres manglende henvisning til andre sager var der INTET konstruktivt i forhold til hvad vi så skulle gøre - det var bare at sende en faktura så hurtigt som muligt. Konkret ødelagde de vores chancer for at få tilladelse, da de håndterede sagen forkert fra start. Det havde været langt bedre hvis vi selv havde ansøgt, da Casapoint ikke bidrog med noget som helst - tværtimod - vil ikke anbefale Casapoint til nogen, da deres "arbejde" må betegnes som venstrehåndsarbejde, lige på nær deres fakturaskrivning - det er de gode til. De tilfører absolut ingen værdi, så det anbefales at finde et andet firma.

Besvarelse fra Casapoint