Casa aan de Costa Blanca Anmeldelser 4

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomskonsulent
  2. Konsulent

Skrevet af virksomheden

Bij Casa aan de Costa Blanca begeleiden we mensen bij de aankoop van een woning in Spanje. Dankzij ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van Nederlandstalige makelaars, advocaten en notarissen krijg je toegang tot actueel woningaanbod én betrouwbare begeleiding die aansluit bij jouw situatie. Zo voorkom je verrassingen, bespaar je kostbare tijd en maak je met vertrouwen de juiste keuzes tijdens het hele traject. Een woning kopen met ons is geen feestje, maar een fiesta!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne en vertrouwelijke begeleiding in ons aan koop proces

Mn vrouw henny en ik waren al een poosje aan het oriënteren via internet voor een nieuwbouwwoning aan de costa blanca en zagen van het bos de bomen niet meer tot dat we casa aan de costablanca vonden
En naar een info middag in bunnik waren geweest
Daar gaven rowdy en marijke een heldere presentatie over het hoe en wat met alles wat er bij komt kijken
Dat gaf bij ons de doorslag om met hun in zee te gaan
Inmiddels zijn we de gelukkige eigenaren van een mooie nieuwbouw bungalow in aanbouw mede dankzij de zeer goede begeleiding van marijke tijdens de week dat we er in februari waren,ze stond in direct contact met de bouwer en regelde alles voor ons
En alles werd duidelijk uitgelegd en vertaald door haar
Kortom een hele fijne vertrouwelijke ervaring was het en nog. Dus niets anders dan lof voor marijke en rowdy
Van casaaandecostablanca.nl

20. april 2026

Verkenning en ondersteuning

Meerdere malen samen met Rowdy onderzoek gedaan naar een passende locatie en woning in Spanje. Zijn expertise en kennis van het gebied is erg prettig om te ervaren.
Hij heeft ons daarbij erg fijn ondersteund en denkt mee.
Gastvrij en toegankelijk!

20. april 2026

Dag Vincent,

Hartelijk dank voor deze mooie review! 🙏

Leuk om te lezen dat jullie de verkenning en het gezamenlijke onderzoek als prettig hebben ervaren. Het is precies ons doel om mee te denken en samen stap voor stap tot de juiste locatie en woning te komen. 🏡☀️

Fijn dat jullie onze expertise, gastvrijheid en toegankelijkheid zo hebben ervaren — dat waarderen we enorm.

Bedankt voor het vertrouwen en wie weet spreken we elkaar snel weer tijdens de volgende stap in jullie zoektocht!

Groet,
Rowdy

Dank toppers!

Wat een fantastische begeleiding door Rowdy en Marijke tijdens onze zoektocht naar een appartement in Spanje! Vanaf het eerste contact voelden we ons gehoord, begrepen en vooral enorm goed geholpen.

Met hun kennis, geduld en enthousiasme hebben ze ons door het hele proces geleid. Geen vraag was te veel, en ze stonden altijd klaar met eerlijk advies en een glimlach. Dankzij hun inzet en betrokkenheid hebben wij ons droomappartement gevonden — iets wat zonder hen zeker niet zo soepel en prettig was verlopen.

We kijken terug op een hele fijne samenwerking en kunnen hen aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een nieuw appartement of woning in Spanje. Nogmaals enorm bedankt voor alles!

15. april 2026

Hola Norberth en Christiane,

Wat een ontzettend mooie woorden, dank jullie wel! 😊

Het was voor ons echt een plezier om jullie te mogen begeleiden tijdens de zoektocht naar een appartement in Spanje.

Fijn om te horen dat jullie je vanaf het begin gehoord en goed geholpen voelden, daar doen we het voor.

Jullie vertrouwen, openheid en enthousiasme maakten de samenwerking ook voor ons erg prettig. We zijn blij dat we samen tot dit mooie resultaat zijn gekomen en dat jullie droomappartement werkelijkheid is geworden. 🏡☀️

Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons. We wensen jullie heel veel geluk in Spanje.

We spreken elkaar ongetwijfeld snel weer!

Hartelijke groet,
Rowdy & Marijke

Kennismakings- OrientatIegesprek …

Heb net een heel verhelderend en prettig gesprek gehad met Rowdy.
Daarin kwamen meer plekken in Spanje ter sprake waar we ook willen gaan kijken. Ik voelde meer erg op mijn gemak tijdens het gesprek

13. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Casa aan de Costa Blanca

Dankjewel Marilyn, volgens mij kunnen we samen de hele dag wel over Spanje praten. Dankjewel voor je review, top! :)

Læs mere om andre typer anmeldelser.