Casa Nostra Anmeldelser 12

3,7

3,7

Middel

Havde en rigtig god oplevelse på Casa…

Havde en rigtig god oplevelse på Casa Nostra i den forgange weekend.
To lækre pizze og god betjening. Vi ville derfor skrive dette review.
Blev meget overraskede overraskede over at se mange kritiske anmeldelser - da det slet ikke stemmer overens med vores oplevelser.
Vi kommer helt sikkert tilbage igen.

2. november 2020

Vi skulle spise frokost i Hillerød og…

Vi skulle spise frokost i Hillerød og kiggede på menukortet på alle tre caféer ned mod slotsøen. Casa Nostra havde et tilbud på en burgermenu til 89 kr. - langt under priserne på de nærliggende menuer, så vi besluttede at prøve denne menu. Man kunne vælge mellem 3 forskellige burgere med pommes fritter. Maden kom på under 10 minutter og var virkelig god. Store, saftige burgere og sprøde pommes. Høflig og hurtig betjening. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

29. september 2020

Maden ikke som forventet

Maden er ikke som beskrevet på deres menukort, men bliver dybt skuffet, når maden bliver servere. Alt I alt en rigtig kedelig oplevelse. Jeg vil absolut ikke anbefale stedet.

28. juni 2020

Har været på denne restaurant nogle…

Har været på denne restaurant nogle gange og har været tilfreds. Denne gang præsenterede jeg et rabatkort på 15%, som jeg fik udleveret i vinters. Dette blev først godkendt men derefter fik jeg at vide det var for gammelt. Rabatkortet har ingen tidsfrist. Derfor stiller jeg mig uforstående over for afvisningen. Det tog mere end en halv time at få de bestilte pizzaer. Har ikke lyst til at komme der mere.

11. juni 2018

Rigtig kedelig oplevelse.

Rigtig kedelig oplevelse.:

Mig og min kæreste ville ud og fejre at jeg havde bestået mit vagt kursus samt fået job i Københavns politi.. og da vi før havde været glade for stedet valgte vi at tage på casa nostre .. vi var der i fredags d. 7/7/2017 ca ved 16-16.30 tiden .: vi får anvist et bord ovenpå hvor vi ku sidde lidt for os selv .. men det skulle vi da aldrig ha gjort.. vi ender med at sidde en halv time og kigge på 2 tjenere der bare står bag baren og ikke har nok hjerne til at huske at de har kunder .. de lavede absolut ingen ting og vi prøvede at få deres opmærksomhed flere gange .: vi vælger så efter næsten en halv time at gå da der hverken bestilling til drikke vare eller noget var blevet foretaget .. jeg siger så til den ene at nu går vi nu når de ikke vil betjene os.. og det svar jeg får igen var "jeg troede i var gået" altså helt ærlig hun har selv anvist til det bord og givet menukort og ikke en gang har hun kigget op på os.. syntes simpelthen det er svineri .. et sted vi ellers var glade for at komme kan da godt nok ødelægges af ukompetente medarbejdere .: som også bare virkede møg sure da vi ankom til stedet og forvirret da vi gik.. super ærgelig oplevelse .. dejligt at der er sød og venlig betjening på
Rib House i Hillerød ..

11. juli 2017

Stedet er pænt men byder ikke på den …

Stedet er pænt men byder ikke på den store kulinariske oplevelse. Maden er industrifremstillet og der kan sås tvivl om bøfkødets kvalitet og rette mængde i forhold til det lovede. Under en middag for fire, som undertegnede var vært for, blev det konstateret at køkkenet ikke havde leveret den af tjeneren lovede kvalitet. Nej bøf sovsen var ikke håndlavet, men var industripulver og smagte som sådan. Stedets leder beklagede, men ville ingenlunde kompensere økonomisk som ønsket. Kun noget gratis kaffe blev tilbudt, hvilket blev afslået. Stedet ønskede tydeligt ikke et fornuftig kompromis, hvilket afstedkom at vi forlod restauranten med en fornemmelse af, at her kommer vi aldrig igen.

22. april 2017

*** ADVARSEL ***

Dette sted stjæler dine penge.

Jeg er blevet opfordret af restaurantchefen i restauranten til at skrive denne klage.

Vi havde godt læst på TripAdvisor at andre har haft dårlige oplevelser med dette sted, men med 15 års erfaring i hotel/restaurant branchen ved man at man selv lige skal prøve stedet inden man vurderer.
Min kæreste og jeg har lyst til ribeye med bearnaise og spørger tjeneren om bearnaisen er hjemmelavet. Vi havde allerede overvejet en pasta ret i tilfælde den ikke var hjemmelavet, men tjeneren svarer at alt er hjemmelavet. Min mor og hendes mand bestiller mørbrad med pebersauce.
Vi modtager vores ribeye og kan allerede konstatere at der ikke ligger 300g kød på tallerken. Kødet havde en fornemmelse af optøet 200g oksefilet der er banket sønder og sammen. Vi smager på vores bestilte medium bøf som er gennemstegt og som smager kogt (altså lagt på en lun pande istedet for brandvarm, og det har derfor kogt i sit væskelage fra frost). Mørbraden er heller ikke en mørbrad, og det er tydeligt at det kan ses og smages. Bearnaise sovsen kan vi hurtig smage absolut ikke er hjemmelavet, da den smager nøjagtig af Beauvais bearnaise. Jeg får fat i tjeneren og fortæller at sovsen altså ikke er hjemmelavet, hvortil svaret er at det er den. Vi diskuterer lidt indtil restaurantenchefen dukker op og erkender at den ikke er hjemmelavet. Jeg siger at jeg ikke kan spise min mad som smager ækelt og hvor han tilbyder en kop kaffe, hvilket vi takker nej til da vi ikke drikker kaffe. Jeg spørger så om han ønsker at kompensere med andet såsom trække noget af prisen fra regningen da vi stort set ikke har spist vores mad, og han svarer så at han kun kan forholde sig til hvad der står i menukortet og derfor ikke trække noget ud af regningen. Han tilbyder så en anden færdig sovs som jeg kan få til min nu kolde bøf som han iøvrigt tilbyder at opvarme i mikroovnen. Jeg nævner at det vil jeg kun blive syg af da det er imod de regler vi har som fødevarestyrelsen sætter og som er der for at beskytte os. Restaurantchefen er utrolig ubehøvlet og spørger min kæreste, som han diskutere med, om de skal tage den udenfor som om han vil slås. Her bliver jeg ret skræmt af manden som står iskold og giver os skylden og siger at vi bare har en dårlig dag.

Den restaurantchef som ikke ønskede at udlevere sit navn er absolut ikke egnet til at have den stilling uanset hvor meget han mener han er den rigtige til arbejdet, han burde have et job hvor der ingen gæstekontakt har.

Vi følte os truet til at betale den fulde regning selvom vi ikke spiste maden og ikke fik hvad vi bestilte. Lad vær med at besøge dette sted uanset om man tænker at at folk jo er fornuftige og rimelige, for det finder man ikke her.

Men min cheeseburger på McDonald smagte fantastisk.

10. april 2017

Uhumsk oplevelse !

Var en flok på besøg mandag 20.03.17 og var i første omgang tilfredse. Da vi skulle betale, så vi kokken med hele sin lillefinger oppe i næsen og fortsatte madlavningen til trods for det uhygiejnisk indslag uden at vaske hænder. Hvor fangsten blev af, vil jeg ikke vide. Føj, siger jeg bare. Vi kommer der ikke igen efter den oplevelse !

21. marts 2017

Dårlig oplevelse

94 kr for en take away lasagne og utroligt uhøflige og ikke på nogen måde service mindede tjenere. Kan på ingen måder anbefale stedet og vender ikke tilbage. Gå videre hvis i ser casa nostra 👎

11. marts 2017

51,- for en lille bakke pommes frites

.. er i min optik simpel bondefangeri.

Hvis vi havde været på en Michelin stjerne restaurant med specialfremstillede kartofler, hjemmerørt mayo og ketchup, kunne det måske retfærdiggøres, men her....

Da jeg snakkede med personalet, var begrundelsen, at tingene var blevet dyrere....??? Jeg har aldrig oplevet noget lignende,

Der er heldigvis så mange andre steder at spise på i Hillerød, også ved søen, så for jeres egen skyld, HOLD JER VÆK fra Casa Nostra.

27. juli 2016

Alt for travlt

Min kæreste og jeg var på besøg på Casa Nostra i går, hvor vi havde håbet på en godt og lidt hurtigt måltid, da vi havde en efterfølgende aftale. De to tjenere var rigtig søde, men havde alt for travlt.

Der gik næsten 25 minutter før vi kunne bestille. Vi bestilte to sodavand og to pastaretter. Derefter fik jeg en Lemon-sodavand som slet ikke smagte at Lemon. Den blev uden problemer byttet til en Cola.

Da der var gået ca. 30 minutter og bordene ved siden af, som bestilte efter os, havde fået deres mad spurgte min kæreste til hvor langt de var med vores mad. Der var åbenbart gået noget galt med bestillingen, så den fik vi første efter at have ventet på den i ca. 45 minutter. Tjenerne var søde til at tilbyde kaffe på husets regning, men vi var begge rigtig sultne og havde mere lyst til mad end til kaffe, så da maden endelig kom slugte vi på 5 minutter og skyndte os videre. Alt i alt et rigtig dårligt café-besøg.

Maden smagte i øvrigt fint da den endelig kom, men 5 kvarters ventetid på to sodavand og to pastaretter er bare for lang tid.

Kommer du forbi Casa Nostra på en sommerdag, så gå videre hvis du ikke har ekstremt god tid eller kan se mindst 3 eller 4 tjenere på arbejde.

17. juli 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto