Fantastisk oplevelse ved køb af ny Renault Megane e-tech. I forbindelse med køb af ny Renault Megane e-tech havde jeg en utrolig god oplevelse hos Thomas og Car world by Nottelmann - meget imøde... Se mere
Rigtig god service og hurtig levering men indvendig rengøring kunne godt være bedre
Carworld er vores faste bilhus. Vi har brugt Thomas gennem flere år når vi skal handle eller lease biler, det går altid smidigt og servicen er i top. Jeg kom med mine ønsker til leasing bil, dagen e... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Car World beskæftiger vi os med køb, salg og leasing af biler. Vi opkøber et bredt udvalg af biler; personbiler, gulpladebiler, busser og varevogne, som sælges både til detail, engros og export. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe vore kunder med at finde den helt rigtige bil, som opfylder alle krav og behov. Finder du din drømmebil i udlandet, så hjælper vi også med at hjemtage den! Om det er til dig selv privat/erhverv med fuld afgift, eller om det er til leasing privat/erhverv. Vi kan være behjælpelige og stå for alt under hele processen.
Klintevej 4, 6100, Haderslev, Danmark
- Info@carworld.dk
- carworld.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
100% engagement
100% engagement, 100% service, bedster forhandler ever, tusind tak.
Nottelmann leverer den bedste service
Nottelmann leverer den bedste service - tusind tak for hjælpen og for at være så fleksibel 🙌🏻💪🏻👍🏻
En ren fornøjelse at handle bil her
En ren fornøjelse at handle bil her. Nu har jeg gjort det en gang men det er bestemt ikke den eneste eller sidste gang;)
Kanon service da vi købte vores VW…
Kanon service da vi købte vores VW Tiguan hosThomas, og fik også en god pris for den gamle bil 👍 så alt i alt kanon god service.. Det ik sidste gang vi køber bil her..
Fantastisk oplevelse ved køb af ny…
Fantastisk oplevelse ved køb af ny Renault Megane e-tech.
I forbindelse med køb af ny Renault Megane e-tech havde jeg en utrolig god oplevelse hos Thomas og Car world by Nottelmann - meget imødekommende og professionel håndtering fra start til slut.
Jeg fik en rigtig fornuftig pris for min gamle bil i forbindelse med handlen.
Jeg har kun positive ting at sige og vil til enhver tid vælge at handle hos Thomas og Car world i Haderslev.
Tak for handlen og den gode service!
Mvh
Mathias
Kanon service.
Car World by Nottelmann har ydet en god og professionel service samt god rådgivning. Et sted jeg gerne handler igen.
Kan varmt anbefale Car World by Nottelmann til andre.
//Anni

Besvarelse fra Car World by Nottelmann
En service som skiller sig ud fra andre…
En service som skiller sig ud fra andre forhandler.. Hurtig sagsbehandling og behagelig dialog.. Vi har gennem tiden købt 4 biler her og køber i fremtiden også vores biler her..

super god service
super god service. Kan kun anbefale at købe biler her

Super god service
Super god service. Kan kun anbefale at købe bil her.
Super handel
Super handel, Vidste hvad vi var ude efter og fandt den perfekte bil til os. Vi må sige det hele passede sammen, og Thomas gjorde et stort stykke arbejde for os. Vi kan kun anbefale Carworld.
Super god service!
Super god service!
Thomas hjalp både med salget af min gamle bil og nu også med at finde min lille fine Peugeot.
Super fin service og bilen allerede…
Super fin service og bilen allerede klar dagen før aftalt. Alt gennemgået og forklaret 😁
God service og troværdig
Har lige handlet en fin Golf Plus. Fik en fair pris for min Passat. Kan varmt anbefale Thomas, han er troværdig og holder sine aftaler. Klargøring var fin og ved den aftalte service, blev bl.a bagbro skiftet, som vi ikke havde talt om.Har nok handlet min. 20 brugte biler i min tid, og Thomas er absolut blandt de mest troværdige.
/ Lars G.

God og ærlig service
Jeg leasede en dejlig BMW ved Car World, og Thomas var enormt fleksibel og vejledte kyndigt i forløbet. Hvis det er første gang, man prøver sig med leasing, så er det betryggende at have ærlig rådgivning med i pakken - det var meget værdsat!
Jeg vender gerne tilbage til Car World!

Besvarelse fra Car World by Nottelmann
Rigtig god service og hurtig levering…

Kan klart anbefales!
Endnu en handel er overstået med Thomas, og igen med succes. Thomas er med fra start til slut, og man har som kunde ro i maven igennem hele processen. Jeg har efterhånden handlet en del gange hos Thomas, og det er absolut ikke sidste gang det sker. Han får en stuuuur 5 tal herfra 😊👍🏼

Besvarelse fra Car World by Nottelmann
Pragtfuld forretning at komme i altid…
Pragtfuld forretning at komme i altid godt humør og ingen stress når man kigger

Besvarelse fra Car World by Nottelmann
Jeg har aldrig prøvet at en bil handler tog sig så godt hånd om mig og min bil det var chefen selv og han holdte alt hvad han lovede det hele gik som en drøm. Jeg kommer igen til næste bil!

Besvarelse fra Car World by Nottelmann
Ud fra en række kriterier fandt og…
Ud fra en række kriterier fandt og hentede Thomas min bil i Tyskland på få dage.
Hurtig og god service.