1. Biludlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Αεροδρόμιο Αθήνας ✓ Αεροδρόμιο Ηρακλείου ✓ Αεροδρόμιο Χανίων ✓ Λιμάνι Ηρακλείου ✓ Λιμάνι Σούδας ✓ Λιμάνι Πειραιά ✓ Χανιά

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hold jer langt væk fra Carwiz

Hold jer langt væk fra Carwiz. Vi betalte ca. ekstra 1000 kr. for en uges leje af bil, da vores betalingskort ikke var kredit, men debet. Der var en lang række af andre danskere med samme problem. Firmaet har en forretningsmodel, hvor de tjener mega profit på dette nummer. Vi fik ikke den bil, som vi havde booket. Motor var slidt. Der var ikke sprinklervæske. Hold jer lang væk fra Carwiz.

8. oktober 2025

Dårlig idé👎

ADVARSEL. Vi tog til kreta og havde lavet en booking til carwiz. L O R T E Idé. Man SKAL aflevere credit kort som depositum, som vi ikke vidste, og først fandt ud af da vi ankom, samt 3 andre grupper mennesker i præcis samme situation

Burg kun carwiz ved eget ansvar!

11. oktober 2025

Værste firma at leje bil hos

Værste firma at leje bil hos, de vil have penge for alt. Selvom jeg har igennem discovercars fuld dækning på alt, vil de have penge for for sent afhentning, er spændt på når jeg skal aflevere bilen. Hvad de så vil have

19. september 2025

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Vi havde valgt "største pakke" for at undgå ekstra regninger. Men alligevel ville de have penge for vask og støvsugning efter aflevering. Og de ville have 60 Euro ekstra for at hente "for sent", selvom vi havde bestilt til det tidspunkt, vi ankom.

24. maj 2025

Vi blev hustlet

Vi blev hustlet, det følte vi i hvert fald, det var meget uprofessionelt. Vi skulle af flere gange betale for jeg ved ikke hvor mange ting oven i den allerede betalte bil. Som om de pludselig opfandt endnu flere ting vi skulle betale for under afhentningen af bilen. Fx for rengøring og for tidlig aflevering. Har aldrig før betalt for rengøring og ved tidlig aflevering plejer man bare at kunne smide nøglerne i en postkasse. Jeg bruger aldrig nogen sinde Carwiz igen, og anbefaler alle at holde sig langt væk fra dem.

31. marts 2025

Bedrageri

21/8 kl. 20 ankom vi til Zadar lufthavn. Vi havde hjemmefra lejet bil ved Carwiz igennem Auto Europe, vi havde hjemmefra betalt for en uges leje med fuld kaskoforsikring, i alt 237 euro. Vi ventede ca.1 time uden for kontoret ved Carwiz Vi kunne se gennem glasdørene at udlejerne havde voldsomme diskutioner med lejerne, vi kunne også se at ca. halvdelen af lejerne gik der fra uden at have lejet bil. Da det blev vores tur troede vi det ville gå nemt, vi havde jo betalt hjemmefra, men nej Carwiz ville ikke anerkende den betaling vi havde foretaget til Auto Europa hjemmefra, de påstod at Auto Europa kun stod for booking og ikke betaling. Vi måtte derfor slippe 369 euro for at få den bil udleveret som vi i forvejen havde betalt 237euro for. Det er den værste form for bedrageri jeg nogensinde har været udsat for. De udnyttede i allerhøjeste grad at vi stod i et fremmed land og havde absolut brug for en bil. Hold jer langt fra Auto Europe og Carwiz

21. august 2024

Hold jer langt væj

Intet lever op til forventninger. Det er kun grov udnyttelse af turister - ren tyveri. Vi tjekkede desværre ikke trustpilot inden vi tog hjemmefra - vores fejl. Men hold jer langt væk. De får kun en stjerne fordi jeg ikke kan give dem minus 20

22. juli 2024
Vis anmeldelser på alle sprog (390 anmeldelser)