Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag har hamnat där (i Uppsala) för besikning av min bil flera gånger senaste åren, ärligt talat så har jag blivit bra bemöt och det har gått jätte bra med allt, jag fick väldigt bra tips av personalen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Var på Carspect på Härlöv i Kristianstad å besiktigade en släp som fick en 2 a på ojämn broms så ombesiktning men fick tips på hur man skulle göra för att åtgärda det av trevlig å vänligt bemötande pe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hej har just besiktigat min bil i Sölvesborg. Bilen avlämnades vid kontoret/garaget och avlämnades på en parkeringsplats i närheten vid en så stor vattensamling att jag inte kom in i bilen. Det spöreg... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helt okunnig personal, kista, den ena av två, jag har varit med min biogasbil som är av modellen för direkt besiktning och en av personal ville skicka mig ut för att hämta intyg från mercedes. Model... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Synshal

Skrevet af virksomheden

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet; vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 73 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fel bedömning = onödiga kostnader

Besiktigar, får nedslag på en spindelled. Tar bilen till min verkstad. De byter men säger att det inte var ngt fel. Efter kontroll och då får jag nedslag på hjullager…dessutom skyller de på verkstaden att de skadat hjullager vid bytet av spindel leden. Tillbaka till verkstaden byter hjullager som då visar sig är hela. Ny efterkontroll…fortfarande nedslag på hjullager trots att det är bytt. Verkstaden tror nu det är drivaxel…så nu byte av det. Så jag har betalat 2 besiktningar, fick den 3:e gratis, en spindelled som det inte var fel på och ett hjullager det inte var fel på. Hur kan jag få nedslag på saker som det inte är fel på om det varit drivaxel hela tiden???

10. februar 2025

Besvarelse fra Carspect

Hör gärna av dig till info@carspect.se om du vill reklamera besiktningen så tas det vidare.

Bästa besiktningen Ängelholm

Bästa besiktningen. Personalen är fantastiskt trevliga och har ofta tider när man behöver.
Ingen annan besiktning är som denna rekommenderar starkt carspect Ängelholm

11. november 2024

Besvarelse fra Carspect

Härligt att läsa! Vi ser till att stationen på Ängelholm får ta del av dina fina ord.

Otydlig information om felet

Har besiktat mina bilar sedan tidigare på Berga i Helsingborg men nu jag är helt missnöjd med ny tekniker som är otrevlig och otydlig, känns som att han sätter de små brister bara att tvinga mig att koma tillbaka på efterkontroll att betala 300kr, inget annat
Tex han skrev "hjul möter mot annan detalj" varför han kallade inte mig inne och visade vad är det som möter hjulet. Sedan på verkstaden de hittade inte felet..så det är dags att byta besiktning station

3. februar 2025

Besvarelse fra Carspect

Tråkigt att höra att du upplever personalen som otrevlig och otydlig, vi skickar vidare detta till stationen ifråga.

Carspect Örebro

Alltid varit nöjd med Carpect Eurostop Örebro, men var på ombesiktning idag med ett åtgärdat fel och nu sa de något helt annat så det blev en 2:a igen!
Lämnar aldrig mer min bil där igen.

3. februar 2025

Besvarelse fra Carspect

Du kan höra av dig till info@carspect.se om du anser att det har blivit felbedömt på besiktningen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har ägt en bilverkstad sen 1973 i…

Har ägt en bilverkstad sen 1973 i Stockholm till 2023 som bil tekniker-men hos carspect får man 300krrabat med inkompetenta som får 2 för hjusinställning och en parklampa besiktnings man i Högdalen måste fråga kollegan om han ska skriva 1–2 OPUS ÄR NUMMER 1 SVERIGE HENDEL BIL MOTOR

19. januar 2025

Besvarelse fra Carspect

Hör av dig till info@carspect.se om du anser att besiktningen blivit felbedömd.

Supertrevliga

Carspect Ekerö
Supertrevliga, snabba + bjuder på kaffe och bilen godkänd!!!

16. januar 2025

Besvarelse fra Carspect

Härligt, tusen tack för dina fina ord!

Trevligaste bilbesiktningen

Detta är den absolut i särklass trevligaste bilbesiktningen jag varit på. Eller snarare så är det personalen som är tillmötesgående och otroligt serviceminded! Tredje gången jag besiktar här! Kan verkligen rekommendera!

15. januar 2025

Besvarelse fra Carspect

Vad fina ord! Tack så mycket, välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag hade skrivit och gett låg betyg…

Jag hade skrivit och gett låg betyg till dem tidigare men de hörde av sig och löste problemet genom att ge mig en ny tid med samma rabatt och idag kl 10:00 besiktade jag min AUDi på Saldovägen 3 i Järfälla . 2 mycket unga trevliga killar som tillsammans gjord jobbet ännu snabbare för mig . Tack *****

11. januar 2025

Besvarelse fra Carspect

Vad trevligt att höra! Välkommen åter!

Otrevlig & okunnig personal

Otrevlig personal, dålig bemötande.
Du kommer inte undan en efterkontroll eller underkänd kontroll besiktning!!

8. januar 2025

Besvarelse fra Carspect

Tråkigt att höra att du upplevt bemötandet otrevligt och dåligt. Ifall du upplever att besiktningens utfall blivit felaktigt kan du höra av dig till info@carspect.se så undersöker vi ärendet.

Carspect Fullerö 2024-10-31

Jag köpte en begagnad bil av en bilfirma i Uppsala. Bilen såg fin ut och var alldeles nybesiktad utan anmärkning hos Carspect i Fullerö. Så det blev affär. På hemvägen tyckte jag att att det lät lite väl mycket när jag bromsade, så jag lät verkstaden på orten ta en titt på den.
Det visade sig att bromsarna på alla fyra hjulen var totalt nedslitna så att alla bromsskivor och belägg behövde bytas. Dessutom läckte avgassystemet, en styrled glappade och båda bakfjädrarna var brustna. Reparationen gick på över tjugotusen kronor.
Så hur i all världen kunde Carspect i Fullerö släppa igenom denna bil som var behäftad med så många fel. Mellan besiktningen och och verkstadsbesöket hade bilen gått 47 mil.

22. november 2024

Besvarelse fra Carspect

Ifall du vill reklamera besiktningen kan du höra av dig till info@carspect.se så kan vi undersöka detta ärende vidare.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb service och hjälpsam besiktningsman

Snabb service och hjälpsam besiktningsman. Jag är tacksam över att han visade vilka brister bilen hade så att jag enkelt kunde åtgärda dessa.
5/5, kommer besiktiga här igen.

30. december 2024

Besvarelse fra Carspect

Vad trevligt att höra att du är nöjd med besiktningen och servicen. Välkommen åter!

Totalt värdelöst

Totalt värdelöst. Var 1 minut sen så fick inte besikta. Jätte otrevlig personal

27. december 2024

Besvarelse fra Carspect

Vi beklagar att du upplevt bemötandet som otrevligt. Vi skickar detta vidare till stationen i fråga för genomgång.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Man får bara nya problem hela tiden som…

Man får bara nya problem hela tiden som dom hittar på riktigt dåliga

27. december 2024

Besvarelse fra Carspect

Ifall du vill reklamera besiktningen kan du höra av dig till info@carspect.se så tar vi ärendet vidare för utredning.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det var absolut sista gången jag…

Det var absolut sista gången jag anlitar Carspect i Landvetter för att besiktiga min bil. Uppenbarligen hade inte han som skulle göra besiktningen tillräckliga kunskaper för att utföra jobbet på min bil. Eftersom man inte får vara med när besiktningen utförs så har man ingen koll på vad dom gör. Hur som helst så kommer en av besiktnings männen ut och frågar hur man öppnar huven och även hur man öppnar bakluckan.?? Jag går ut till bilen ska visa var öppnings reglaget sitter och känner då att vajern hoppat av reglaget så den hänger bara och det går alltså inte att öppna huven. Då ser jag att handbroms spaken har trampats ner med väldigt kraft. Så hårt att när jag skulle lossa handbromsen klarade jag inte detta. Man ska alltså trycka ner på pedalen med foten för att släppa bromsen. Detta kopplar jag samman med att killen som klev in i bilen skulle lossa bromsen har varit så oaktsam att han har lyckats trampa av huv vajern. Det resulterade i att jag fick en 2:a på huvlåset och i och med det en ombesiktning. Tyvärr kunde jag inte själv åtgärda felet på huvlåset utan fick lämna in bilen och där fick jag en räkning på 890:-. Nå jag åker tillbaka till Carspect och konfronterar killarna om skadan. De blånekade givetvis och jag kan ju inte bevisa
att skadan uppstått som jag beskrivit. Frågade då om de inte kunde komma ut kolla så att huven gick att öppna. Med ett hånflin på läpparna räckte han fram betaldosan så att jag skulle betala för ombesiktning. Där gick min gräns för vad jag kan gå med på. Så jag fick hans visitkort så jag kunde vända mig till kundtjänsten. Där svarade en kille och jag beskrev vad som hänt och hans svar var en retorisk fråga som inte går att svara på. Han ville ha ett kvitto från verkstaden att skadan uppstått vid besiktningen. Omöjligt att svara på. Därmed tog Carspects ansvar slut. Jag åkte istället till Bilprovningen och gjorde ombesiktningen som där kostade 99:-.
Om man kunnat sätta minus för min upplevelse hade jag gjort detta. Akta er för detta ställe. De borde inte få besiktiga bilar överhuvudtaget.
En mycket besviken kund!!

21. november 2024

Besvarelse fra Carspect

Ifall du vill reklamera händelsen och besiktningen kan du höra av dig till info@carspect.se så lägger vi ärendet vidare för utredning.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hittar på saker som inte stämmer

Det står på protokollet " reflexer bak bägge trasiga " åker hem och kollar, ingen av dom har minsta spricka eller skrap. Dom är helt intakta, och bakom den vänstra sitter det positionsljus som också fungerar. Så vad menar man ? Ingen av dom har heller sämre reflex än andra bilar även från 2024. Frågade även på en ad verkstad samtidigt som jag bytte olja, dom bara skrattade och undrade om det var en praktikant som gjort besiktningen. undvik !

11. december 2024

Besvarelse fra Carspect

Hör gärna av dig till stationen eller till oss på mail: info@carspect.se, så ser vi till att återkoppla på ärendet.

Mjölby

Riktigt dåligt bemötande i Mjölby. Jag vände innan påbörjad efterkontroll och besiktning uteblev på detta ställe!

11. december 2024

Besvarelse fra Carspect

Vi beklagar att du upplevt bemötandet som dåligt, vi tar upp detta med stationen.

Sjukt otrevlig personal

Sjukt otrevlig personal. Hälsar inte tillbaka och har jätte kaxig attityd

29. november 2024

Besvarelse fra Carspect

Beklagar att du upplevt bemötandet som otrevligt. Vi tar upp detta med stationen i fråga.

FLY!!

Beklagligt tillstånd av inre och yttre renlighet
Icke-funktionell backljus
Backradar fungerar inte
Hjul levereras ej trots betalning
Falskt löfte om ett fordon i perfekt sommar
FLY!!

28. november 2024

Besvarelse fra Carspect

Ifall du vill reklamera resultatet av besiktningen kan du höra av dig till info@carspect.se så kan vi undersöka ärendet.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.