Carsmästaren Anmeldelser 83

3,6

1. Legetøjsbutik
  2. Legetøjsforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi på Carsmästaren är specialiserade inom Cars, Monster High, Pokémon, Pj Masks, Ever After High produkter. Vi har också ett brett sortiment av leksaker som du inte hittar i vanliga butiker. Du hittar märken som Paw Patrol, Princess, Marvel Avengers oc...

3,6

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ordre ikke leveret

Vi bestilte 2 Pokemonkalendre d. 7. november og har nu næsten en måned efter ikke modtaget vores pakke selvom de flere gange har skrevet at de ville sende den med det samme. Køber aldrig igen hos carsmästeren

7. november 2023

Lange svartider fra kundeservice og pakke aldrig leveret

Jeg bestilte den 15/11/2022 to Panini Adrenalyn XL FIFA World Cup 2022 Julekalender. De havde kostet 250 kr. pr. stk. i butikkerne i Danmark, men var udsolgt alle steder, så selvom de hos CDon kostede 395 kr. pr. stk (plus 99 kr. i fragt) besluttede vi os for af købe dem. Der blev i bestillingsprocessen lovet levering indenfor 4-6 dage, så det kunne vi jo snildt nå inden 1. december, hvor julekalenderne skulle tages i brug af vores sønner. Derefter to problemer:

1.) Forkert adresse: Jeg blev på intet tidspunkt i bestillingsprocessen bedt om at vælge eller angive leveringsadresse - ej heller at logge ind. I stedet CDon brugte bare automatisk den seneste leveringsadresse der var anvendt med min mailadresse. Vi var i mellemtiden flyttet, så ordren blev derfor fejlagtigt gennemført med forkert leveringsadresse.

Jeg skrev til CDons kundeservice den 15/11 om morgenen 7 min. efter ordrebekræftelsen var kommet og jeg kunne se den forkerte adresse. Knap 3 arbejdsdage senere den 17/11 sidst på eftermiddagen svarer de tilbage, at de har sendt beskeden videre til deres underleverandør Carsmästaren, som skal afsende julekalenderne.

Der sker ingenting og den 20/11 om aftenen (6 dage efter bestilling) modtager jeg så mail om at min pakke er pakket og klar til afsendelse. Et par timer senere - og næsten 6 hele dage siden jeg bestilte og skrev til kundeservice - svarer Carmästaren så, at de intet kan gøre for at ændre adressen, fordi pakken nu er afsendt.

Det virker således til at de bare har syltet min henvendelse og ventet på at pakken var pakket, så de ikke kunne gøre noget. Uanset hvad er det i hvert fald under alt kritik at der går næsten 6 dage fra en henvendelse til CDon til svar fra deres underleverandøren Carsmästaren.

2.) Vi modtager aldrig pakken: Næste problem er så at vi aldrig modtager pakken! Den 20/11 fik jeg som nævnt mail om at min pakke var pakket og klar til afsendelse og CDons systemet var ligeledes opdateret med denne information. Jeg checker løbende CDons systemer med track-and-trace for ny status, men der sker ingenting. Efter flere dages ventetid og der fortsat står samme besked om at Post Nord har fået besked om at pakken er pakket, men de har endnu ikke modtaget pakken. Jeg skriver derfor den 25/11 på sagen til både CDon og Carsmästaren om problemet og spørger efter status, idet den lovede leveringstid nu også er overskrevet en del.

3 dage senere den 28/11 svarer Carsmästaren så tilbage at pakken er afsendt fra deres lager, men at de blot har glemt at opdatere deres system. Systemet viser dog fortsat den 29/11 at Post Nord endnu ikke har modtaget pakken, så jeg rykker dem igen for status, og får samme svar om at pakken er afsendt. Tilsvarende skriver jeg til CDon og spørger om de ikke kan gøre noget i sagen, men de henviser blot til underleverandøren Carsmästaren og at deres shop bare er en “markedsplads” og de intet ansvar tager ift. deres underleverandører. Til gengæld får jeg en rabatkode på 50 kr. til mit næste køb på CDon, men det kommer aldrig til at ske efter denne oplevelse og er nærmest bare ren provokation ovenpå så dårlig en service.

Den 6/12 som er 22 dage efter jeg bestilte varen og 6 dage efter mine drenge skulle have haft julekalenderne skriver igen til både Carsmästaren og CDon at de tydeligvis har mistet min pakke og jeg gerne vil have pengene tilbage. Samme dag bekræfter CDon så annulleringen, og et par dage efter modtager jeg rigtig nok pengene tilbage.

Men sikke en dårlig oplevelse med CDon og Carsmästaren, hvor det er meget tydeligt at de hverken har styr på deres logistik eller kundeservice. Og værst af alt var at jeg havde to mega skuffede sønner, som havde set meget frem til netop disse julekalendere, men aldrig fik dem.

5. december 2022

Super service! Bestilte 3 forskellige dukker til min datter via CDON.dk og fik leveret direkte fra Carsmästeren. Desværre var der sket en fejl, så jeg fik 2 ens. Der gik 5 minutter fra jeg skrev til Carsmästeren fredag formiddag, til Omar fra kundeservice svarede. Og derfra kun kort tid, til han skrev igen, at lageret havde plukket forkert, og at de ville sende en ny dukke med det samme. Den forkert leverede kunne jeg beholde. Mandag morgen lå her en ny (og rigtig) dukke. TAK for hjælpen :)

26. april 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (83 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto