Snydt ift (forventet) køb af forsikring
Vi bookede bil og tilkøbte en forsikring gennem booking.com i forventning om, at vi ville være dækkede ved uheld. Ved ankomst sen lørdag aften bliver vi informeret af Klass Wagen i Bukarest om, at forsikringen dækker minimalt - faktisk ville vi skulle betale 700 EUR ved hver eneste bule/skramme og i øvrigt 70 EUR for rengøring af bil, medmindre vi tilbageleverer en ren bil. Ved skade med anden bil, skulle vi sikre os en politirapport og så kunne forsikringen via booking.com aktiveres her. Vi endte med at tilkøbe yderligere forsikring til et beløb større end det, vi allerede havde betalt, og så kunne vi levere den tilbage med buler osv uden at det vil koste os noget. Vi endte i en haglbyge, der gav rigtig mange buler, så det er vi selvfølgelig glade for, at vi gjorde.
Derudover havde vi bestilt en VW Taigo or similar og fik udleveret en Renault Captur, som vi netop havde fravalgt, da vi valgte bil. Men de havde ikke andet og sagde, at det var en upgrade, hvilket jo så var en løgn ift de prisklasser, vi havde kikket på.
Ret skal være ret, i bookingen stod der, med småt på side 16 eller noget, at det lokale biludlejningsfirma kunne tilbyde yderligere forsikringer. Vi ville jo aldrig have købt forsikringen gennem
Booking.com, hvis vi var blevet ordentligt og tydeligt informeret på forhånd.
13. juli 2024