CarrotsunAnmeldelser

2,7

Gode produkter, har altid været glade for dem, og de hjælper på at man får farve hurtigere. Men jeg synes dog at cremerne er meget fedtet i lang tid, selv om der smøres tyndt lag på. Jeg synes der... Se mere

Jeg har flere gange anvendt deres produkter og har for nyligt fået deres nye “Dark Tanning Lotion - Accelerator” ind af døren. Har nu anvendt den 2 gange, og er allerede fuldt ud tilfreds. Ydermere fi... Se mere

Værste oplevelse nogensinde Modtog mine varer et par dage efter bestilling, hvor det hele var olieret og halvdelen af indholdet i flaskerne var tomme. Det jo helt vildt dårligt og spild af penge!

Jeg ville lave en anmeldelse på deres Facebook side, self en dårlig anmeldelse. Jeg bliver blokeret. På huden føles det som sukker voks og meget klistret. Gå ikke ud i solen, hvis i ikke vil angribe... Se mere

1. Hudplejeklinik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Carrotsun - Gulerod olie er et naturligt tan accelerator, og er til stede i vores gulerod & tropisk frugt produkter. Det er også rige på beta-caroten, som i de korrekte beløb, viser som en lidt bronze farvet nuance på huden. Beta-caroten er en anden bid...

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering og fine produkter

Bestilte tidligt om morgen og fik min pakke leveret om natten så jeg kunne tage den i brug næste dag. Det så fedt god service og hurtig levering

3. maj 2019

Hej Marie,

Tak for din gode anmeldelse

Mvh. Carrotsun

Jeg har flere gange handlet på…

Jeg har flere gange handlet på Carrotsun, alle gangene med stor tilfredshed.
Hurtig levering og produktet lever fuldt ud op til forventningen.

20. juli 2018

Besvarelse fra Carrotsun

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget taknemmelige for og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Carrot Sun

Har brugt mange cremer i mit liv til…

Har brugt mange cremer i mit liv til sol. Men har aldrig prøvet noget der var så godt som carrot Sun. Og farven holder længe. 😀

10. juli 2018

Hej Julie,
Tusind tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Super fint firma

Har altid fået hurtig og god behandlig, om det omhandler ordre eller spørgsmål så har carrotsun være hurtige og venlige til at svare

4. juli 2018

Hej Fie,
Mange tak for de søde ord, det betyder meget for os! Dejligt du har haft en skøn oplevelse og har taget dig tid til at skrive til os.

Jeg bestilte en creme

Jeg bestilte en creme, hvor jeg så læste rundt på nettet og der stod IKKE noget om at man ikke kunne bruge flere rabatkoder på en gang, så bestilte jeg den med flere rabatkoder. Hvor der sker intet i 5 dage, jeg fik ikke en mail eller noget som helst. Hvor jeg så kontakter dem, går der to dage før jeg får svar på at det ikke kunne lade sig gøre ved brug af flere koder på engang. Så fik jeg en besked igen dagen efter at jeg ville få mine penge. inden for 4-5 dage. Nu er der gået 12 dage og jeg har stadig ikke set mine penge.
DÅRLIG SERVICE HERFRA! Vil bestemt ikke anbefale.

11. juni 2018

Hej Kamilla,

Vi er jeg ked af at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice, men vi håber på at du vil handle hos os igen!

Carrot Sun

Har sjældent brugt solcreme.

Har sjældent brugt solcreme.. Blir ikke solskoldet, så tænkte "det går nok, spild af penge" men nej.. Desværre. Købte med solfaktor og er super godt tilfreds. Husk skygge gir osse farve i samarbejde med carrot sun😀

6. juni 2018

Hej Jytte,
Vi er rigtig glade for at du har haft en dejlig oplevelse med at handle hos os. På gensyn!

falsk reklame

Selve ordren gik rigtig fint, men det er falsk reklamation. jeg havde opbygget en rigtig fin farve med carrot sun, problemet er, at det er vasket fuldstændig væk efter 1 bad.

Falsk reklame, uholdbart produkt. lever ikke op til hvad de lover. (jeg brugte olien), godt produkt hvis du ønsker en hurtig og midlertidig farve.

29. maj 2018

Hej Cecilie,
Vores produkter kan variere fra krop til krop. Ønsker du at få hjælp eller rådgivning næste gang du handler hos os, er du velkommen til at skrive en mail, så vil vi gerne hjælpe dig med at vælge det som er bedst for dig.

Carrot Sun

Jeg bestilte fra deres hjemmeside i går formiddags, og her et døgn efter er pakken allerede kommet :-)
Meget nem og overskuelig hjemmeside, med meget information om produkterne.

23. maj 2018

Hej Sarah.
Rigtig mange tak for ordren. Så dejligt at du har haft en god oplevelse med Carrot Sun, det glæder os.

nemt at handle på siden

nemt at handle på siden, god information om produktet, og ikke mindst gode priser.

23. maj 2018

Hej Anni,
Tusinde mange tak for de fine ord. Det er så dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med at handle på vores webshop.

Forsinket levering!!

Fik en mail for en uge siden om, at der var problemer med deres leverandør og problemer med fragten.. det en uge siden snart og det er vel snart 2 uger siden jeg har bestilt. De har så givet en rabatkode til de uheldige men hvad nytter det hvis det også er forsinket? Det er ikke særlig fedt man skal vente SÅ længe når nu man stod og skulle bruge produkterne med det samme :( øv!

13. maj 2018

Hej Line,
Vi er ked af, at der har været forsinkelser med levering. Men som du selv skriver har vi haft problemer med vores leverandør, hvilket gjorde at vi blev forsinket! Vi beklager igen, og håber på din forståelse.

Solskin

Hurtig ekspedition. Fantastiske produkter

8. maj 2018

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Ha' en rigtig dejlig dag.

Carrot Sun

Dårlig firma og dårlig creme

På huden føles det som sukker voks og meget klistret. Gå ikke ud i solen, hvis i ikke vil angribes af dyr. Dyrene elsker det fordi det er så “sødt”. Efter 3 bad er jeg stadig klistret efter “tropical fruit creme”.

8. april 2018

Super tilfreds

Nem at påføre, jeg har personligt været meget tilfreds med Papaya cream. Den giver et flot og naturligt resultat.

28. august 2017

Hej Vignesh,

Tusind tak for din anmeldelse og fine ros, den sætter vi stor pris på.

Hurtig og nemt !

Hurtig og nemt !
Fejl frit :-)

4. august 2017

Hej Samih,

Undskyld det sene svar - TUSIND tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at anmelde os, det betyder meget for os.

Yderst tilfreds

Super hurtig levering, og fantastisk kundeservice skrev over deres FB side og fik svar inden for 10 minutter! Efter jeg har bestilt var min var der allerede 2 dage efter! Yderst tilfreds

19. juli 2017

Hej Jamie,

Undskyld det sene svar. Tusind tak for din fine anmeldelse og ros, den sætter vi stor pris på. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

For Dårligt!!👎🏻

Jeg har bestilt fra carrotsun.. og har endnu ikke modtaget en fis!! Man lover levering ml 1-2 dage ... det er så ikke sket!! Har haft kontakt til firmaet, hvor man på den ene eller anden måde kommer med en undskyldning om hvorfor jeg ikke har modtaget mine vare endnu!!
Har bedt om at få mine penge retur, da jeg ikke har modtaget mine vare som lovet..
vil ikke anbefale at man handler hos carrotsun.. find hellere et andet sted at bruge jeres penge !!!

6. juli 2017

Hej Monika,

Vi er super ked af at høre at din oplevelse med os har været så dårlig som du der beskriver. Nu kan jeg ikke slå din ordre op, hverken efter navn eller ordrenummer. Men vi håber på at du vil handle hos os igen.

Carrot Sun

Vis anmeldelser på alle sprog. (60 anmeldelser)