24/10 Besteld niets ontvangen, geen reactie op e-mail, melding gemaakt bij nietbezorgd.nl, Klarna, KVK, bank en op op trustpilot. Als je inhoudelijk goed kijkt naar webshop klopt er meerdere din... Se mere

Hallo, Het enige wat dit bedrijf oplevert is; - E-Mail Spam met reclame (heb wel 10 mailtjes ontvangen) -Oplichtingspraktijken - Niet leveren van de bestelde producten maar wel een nep t... Se mere

Een maand geleden 5 bestellingen besteld, nooit wat binnen gehad. De klantenservice niet bereikbaar. Enkel via automatische mail echt teleurgesteld voel me bedrogen. Je kunt een deel van je geld recu... Se mere

1. Smykkeforretning

Wij verkopen sieraden

1,3

Dårlig

Bedoel 0 sterren

Bedoel 0 sterren. Heb besteld en helaas betaald. Niks ontvangen . Uiteindelijk 1 reactie op mail zoveel, het zou spoedig komen, nee dus. Zou hier beslist niet kopen. Gevraagd om geld terug te storten. Zal wel niet gebeuren.

22. juli 2024

I bought a bracelet for Valentine's Day…

I bought a bracelet for Valentine's Day for my relationship. unfortunately I still have not received anything after about 4 weeks, I have now gone to Nietbezorgd.nl and they will help me further. very dissatisfied with the contact, have already sent 5 different emails and have not received an email back.

24. januar 2023

Vieze oplichters

Vieze oplichters! Wilde een leuk cado voor valentijnsdag halen 2/3 weken van tevoren besteld. Heb nogsteeds niks ontvangen. Ze spammen je er helemaal op los wanneer je iets besteld. Maar wanneer je je geld terug vraagt stoppen ze “opeens” met mailen. Valentijnsdag verpest en ook geen geld terug. Dat je zo met mensen om kan gaan..

19. januar 2023

niet bestellen!!!

Ik had een bestelling geplaatst van €37.
Ik heb na 2 en een halve week nog steeds niks ontvangen ivm mails qua verzending of levering of überhaupt het product.
Ik ben heel boos bestel nooit meer op deze site.

12. februar 2023

VERKEERDE MAIL OP TRUSTPILOT!!!!

Ik keek op deze website voor de reviews maar de mail die op deze website staat klopt niet. Heb hierover contact gehad met de eigenaar en die heeft gezegd dat de mail i n f o c a r p e l l o @ g m a i l.com is vandaar dat ik eerst geen antwoord kreeg op de mail! Heb op deze mail wel snel antwoord gekregen.

7. februar 2023

Oplichters!

2 december iets besteld op deze site, nogsteeds niks ontvangen. Als ik ze mail krijg ik geen antwoord of zeggen ze dat het onderweg is, maar dat ze geen bezorgdatum kunnen zeggen en dit zeggen ze al 2 maanden lang. Bestel hier niet, want je krijgt het niet geleverd.

1. december 2022

Heel slecht

Ik heb iets besteld voor mijn vriendin ik heb het nooit gekregen en ze antwoorden niet op emails je kan hun nergerens voor bereiken geen aanrader om hier iets te bestellen zeer slecht

31. januar 2023

VRESELIJKE SITE

Pakketje besteld voor kerst nog steeds NIKS binnen. Al een aantal keer gevraagd voor mijn geld terug maar daar kreeg ik geen antwoord meer op. VRESELIJKE SITE!!! Ik hoop dat andere mensen niks hier bestellen!

9. december 2022

Slecht slecht slecht

Slecht slecht slecht
Besteld niks ontvangen
Contact via sms beloofd geld terug te storen na 2weken nog niks nu nummer niet meer in werk!! Stelletje oplichters!!! Ik schrijf nooit review over iets maar dit is oplichterij!!! Nooit niks bestellen bij dit bedrijf

3. december 2022

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Ik had 2 maanden geleden teddy bear besteld en helemaal niks gekomen , zijn ook onbereikbaar! IK WIL ME GELD TERUG

8. januar 2023