Top ik had een voerboot besteld en de fish finder die moet ik nog uitproberen, De boot is geweldig voldoet aan alle verwachtingen is eenvoudig te bedienen vaart heel soepel en voor (naar mijn mening... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Door een fout in de door Carped gebruikte adressering bij de verzending heeft het erg lang geduurd voordat de bestelde boot bij mij was afgeleverd. Tevens zelf veel extra moeite gedaan om de foutief a... Se mere
PCP 4 stage 300 bar handpomp. Prima pomp maar je moet inderdaad lichamelijk in redelijk goede conditie zijn. Voor alles boven de 4000 PSI zal je het eigen lichaams gewicht in moeten zetten om op dr... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Beste CARPED gast, Leuk dat je hier terecht bent gekomen! Op onze site vind je een aantal producten die allemaal te maken hebben met water. Zelf zijn we gek op de waterkant. Soms met een hengel, maar heel vaak ook niet. Water heeft voor ons iets magisch en ik denk dat veel van jullie dat herkennen. Of je nu alleen kijkt of ook wat koopt we wensen je veel plezier op onze site! Met vriendelijke groet, CARPED-medewerkers!
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb al eerder gereageerd
Ik heb al eerder gereageerd, dik tevreden, binnrkort nieuwe aankoop
Snelle levering,adres vergeten door te geven werd netjes gebeld voor adres.
Ze waren goed in communicatie en ze…
Ze waren goed in communicatie en ze denken met je mee. De levering snel en goed.
Super boot snelle levering
Super boot snelle levering, snelle reactie en een zeer goede service absoluut een aanrader ben er echt meer dan tevreden mee
Top ik had een voerboot besteld en de…
Top ik had een voerboot besteld en de fish finder die moet ik nog uitproberen,
De boot is geweldig voldoet aan alle verwachtingen is eenvoudig te bedienen vaart heel soepel en voor (naar mijn mening) een redelijke prijs.
PCP 4 stage 300 bar handpomp.
PCP 4 stage 300 bar handpomp.
Prima pomp maar je moet inderdaad lichamelijk in redelijk goede conditie zijn. Voor alles boven de 4000 PSI zal je het eigen lichaams gewicht in moeten zetten om op druk te komen. Alles is naar verwachting.
2 x een voerboot besteld.
2 x een voerboot besteld.
2 x deed de boot het niet fatsoenlijk.
Er word gesteld dat de voerboten na testen perfect werkten.
Een voerboot voor 250 euro met gps kan alleen maar rotzooi zijn.
Niet kopen dus!
Goede aftersales
Nette en snelle levering
Nette en snelle levering
Het is goed en werkt allemaal maar het is geen top kwaliteit, maar dat kan ook niet voor dit bedrag,
Dus voor hobby matig is het super
Ik heb er veel plezier mee
Snel geleverd
Snel geleverd. Goede communicatie. Snelle beantwoording van vragen. 1 jaar garantie op een pomp die zwaar te lijden zal krijgen van veel gebruik.
Pompt goed.
'Naservice' is voor Carped hun paradepaardje
Vertrokken met verlof naar L'Ardèche FR en mijn oplader thuis vergeten. Contact opgenomen via telefoon met Carped ivm de vraag: hebben jullie nog een oplader op overschot om hierheen op te sturen naar Frankrijk? Betaling vooraf gedaan alhoewel men daar niet op aandrong. Binnen de 3 dagen was deze oplader in mijn bezit op mijn vakantiebestemming.
Snel geleverd voor goede prijs
Top zaak, prima kwaliteit, uitstekende service
Prima zaak. Had ad hoc een product nodig, was allemaal geen probleem. Pomp is van zeer goede kwaliteit en doet wat hij moet doen. Ook nog eens een van de goedkopere in zijn klasse. Erg blij mee.
Voldoet meer dan ik verwacht had
Voldoet meer dan ik verwacht had. Sterk bootje die op een rivier met wat wind goed kan varen, is mijn ervaring. Bij het instellen van de gps moet je rekening houden met dat hij in een grote bocht terug vaart, dus daar moet wel ruimte voor zijn.( vaart zo niet door de lijn en das top) het is even puzzelen met het weer op slot zetten van de voerbakjes, maar dat is geen probleem. Super bootje waar ik veel plezier van ga hebben
Carp boat
It’s very fast carp boat. Good material, good boxes for food, good everything