Carpcatchers.nl Anmeldelser 6

4,2

1. Agnbutik
  2. Lystfiskerbutik

CarpCatchers.nl – Voor iedere karpervisser het juiste aas! Bij CarpCatchers.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige karpervijvers, boilies, pellets, en attractors. Of je nu een doorgewinterde karpervisser bent of net begint, wij hebben het juiste aas en de juiste tools om jouw visavontuur succesvol te maken. Wij geloven in kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service, zodat jij meer tijd hebt om te genieten van het water en de vangst. Ontdek onze producten en ervaar waarom karpervissers in heel Nederland en daarbuiten op ons vertrouwen!

4,2

God

Snelle communicatie

Snelle communicatie. Ophalen was makkelijk niet duur en komt van goede origine

1. april 2026

Bedankt voor je review! 🙌

Fijn om te horen dat de communicatie snel en duidelijk was en dat het ophalen soepel verliep. We vinden het belangrijk om goede kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs, mooi dat je dat zo ervaart!

Graag tot de volgende keer! 🎣

Team Carpcatchers

Als verrassing zaten er 2 potjes…

Als verrassing zaten er 2 potjes hookbaits bij. En de Boilies zijn prima

1. marts 2026

Bedankt voor je review! 🙌

Leuk om te horen dat de verrassing goed werd ontvangen! 🎁 En top dat de boilies ook naar wens zijn — daar doen we het voor.

Veel succes aan de waterkant en hopelijk tot snel! 🎣

Team Carpcatchers

het was een zo,n goede ervaring omdat…

het was een zo,n goede ervaring omdat er naar de wensen van de klant word geluisterd en er bij onduidelijkheden contact word gelegd met de klant.

3. september 2025

Beste Martin.
Bedankt voor uw leuke Review.
Wij denken graag met de Klanten mee voor ons is het en blijft het ook een hobby.
En willen niets liever dat iedereen een leuke vis ervaring heeft en zijn droom kan vangen.
Mvg

Ik had hennep besteld die achteraf niet…

Ik had hennep besteld die achteraf niet zo best was. Na contact te hebben gehad kreeg ik een zak nieuwe hennep gratis. En die was perfect 100%. Wat een goede service van dit bedrijf.
Thijs

11. september 2025

Besvarelse fra Carpcatchers.nl

Hoi Thijs, bedankt voor je fijne review! 🙏 We zijn blij dat je meteen aan de bel hebt getrokken, zo konden we het direct goed voor je oplossen. Top om te horen dat de nieuwe hennep helemaal naar wens is – 100%! 🎣 Veel succes aan de waterkant!

Tropical terror

Hardstikke vriendelijk geholpen, werd zeer goed en fijn mee gedacht met vragen en ideeën erg prettige sfeer en wat drinken tijdens bestelling afhalen is altijd fijn

9. juli 2025

Besvarelse fra Carpcatchers.nl

Wat een mooie review, dankjewel! 🙌
We vinden het super om te horen dat je de service en sfeer als prettig hebt ervaren. Meedenken met onze klanten doen we met liefde — en een drankje erbij maakt het natuurlijk extra gezellig 😄. Je bent altijd welkom, hopelijk tot snel weer!

Laatst een bestelling geplaatst zeer…

Laatst een bestelling geplaatst zeer tevreden over deze webshop product was snel binnen.

5. december 2024

Beste Briebrie,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en dat uw bestelling snel is aangekomen. Daar doen we het voor!

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,
Team Carpcatchers.nl