21 april 2021 mijn eerste Carlo Lanza sokken besteld direct bij Carlo via Instagram. Inmiddels zijn het mijn favoriete sokken, die dé finishing touch zijn van mijn dagelijks outfit. Nu 5 jaar later... Se mere
Een echte topper, buitenom dat de sokken super goed zijn is Carlo ook een supergoed mens. Een hardwerkende man met een gezin met 3 kinderen die zich ook inzet voor goede doelen. Kijk ook eens naar d... Se mere
Sokken zijn van zeer goed kwaliteit, levering is snel en verzorgd.. niet alleen sokken voor speciale gelegenheden, maar voor dagelijks gebruik.. sokken die je moet hebben. Niet alleen leuk om te kopen... Se mere
Carlo Lanza sokken worden met veel zorg gemaakt in Italië. Met dezelfde zorg proberen wij onze klanten te bedienen en service te verlenen die zorgen voor een totale klantbeleving.
Hopman 7, 8448NN, Heerenveen, Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Duurde lang voor dat de post ze bracht . Daar kunnen jullie niks aan doen. Maar er zat te weinig postzegel op dus moest nog 7 euro bij betalen. Worden ze nog duurder.

Besvarelse fra Carlo Lanza
Het gaat goed, alleen het assortiment is voor mij niet goed te zien.
Daarnaast vind ik het moeilijk kleding oid. via internet te kopen.
Prima reactie, top produkt, correcte afhandeling, duidelijke communicatie. Capeau!

Besvarelse fra Carlo Lanza
Erg professioneel met een persoonlijke touch. Top producten vanuit Italië welke een bescheiden luxe en elegantie uitstralen.

Besvarelse fra Carlo Lanza
Carlo Lanza sokken zijn stijlvol, comfortabel en van mooie kwaliteit. Het concept achter het merk is sterk en geeft het product een luxe en unieke uitstraling. Een mooi en doordacht product dat zeker positief opvalt. 👌

Besvarelse fra Carlo Lanza
Lieferung problemlos und schnell.
Einkauf war wegen der Farben nicht gut.

Besvarelse fra Carlo Lanza
Hele mooie kwaliteit sokken! Snelle levering. Zeer tevreden.

Besvarelse fra Carlo Lanza
Top kwaliteit voor een meer dan redelijke prijs. Sokken gaan zeer lang mee, behouden hun pasvorm extreem goed. En al zijn spullen worden echt in Italië gemaakt.
Het klantencontact ten slotte, is ook helemaal goed. Niet dat je het nodig hebt, maar toch... altijd snelle en persoonlijke reactie.

Besvarelse fra Carlo Lanza
Prachtige kwaliteit sokken! Ruime keus in sokken en materialen. Snelle levering.

Besvarelse fra Carlo Lanza
perfect verpakte sokken en zeer snel geleverd.