Bunch of BS
Bunch of BS. Don’t waste your time. Flooded with appointments and reminders. But not there for an appointment. Wasted a trip. Feeling frustrated after giving all my credentials. F… them.
Car loans for any credit, plus auto news, stories, tips, and advice. Okay, we also love sharing pics of cool rides. :)
West Main Street 1509, 23220, Richmond, USA
I applied through carloan.com they gave my information to Carson City Nissan in Nevada. They wanted me to talk to the finance person at Carson City Nissan. I already applied at Carson City Nissan and it didn't go well. They are shady dealership. carloan.com is using Carson City Nissan number for their business. They're doing something crooked there. I called yesterday the man name Bron said he didn't have my current information wanted me to do app again I told him no so they can keep running my credit. I live in snow country and they ask me about a fwd vehicle who does that. Those guys at Carson City Nissan are incompetent. They deceive the customers with lies. carloan.com doesn't exist just a cover up!
Engaño total. No pierdan el tiempo con esta compańia ya que todo lo que ofrecen es mentira. Pierdes tiempo,dinero y la información personal que la deben de usar para venderla.