jeg har i mange år lavet en indsamling til børn på Sri Lanka efter min medvirken i Sporløs ville jeg gerne gøre en forskel for andre. Der er indsamlet penge og vi kan ikke komme ind og hæve dem og se... Se mere

Gennem Caremaker kan man oprette nogle indsamlinger, udenom alle de etableret fonde og foreninger. Dette er ens personlige bidrag, som går til velgørende formål af et godt hjerte. Og alt imens får man... Se mere

Havde oprettet en indsamling til julegaver til anbragte børn. Desværre er de indsamlede penge stadigvæk i caremakers varetægt, på trods af løfte om at de ville være at finde på min konto i dag. Jeg k... Se mere

Synes det er lige groft at de for tjenesten tager så meget som de gør og derfor vil jeg ikke vende tilbage til den. Fik 500 kr doneret til et projekt og 381,25 kr udbetalt. Det ville være rart hvis de... Se mere

1. Online samarbejdsplatform

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

CAREMAKER makes it super simple to fundraise online for the things that matter to you most. From helping friends in need, creating innovation workshops in developing countries, supporting NGO's, developing a new app, surprising a colleague and anything in between. It's easy to invite family & friends to donate to your important life events, projects &; causes. Since 2012 millions have been raised for thousands for fundraisers.

1,4

Dårlig

Caremaker gør det nemt at støtte.

Så skynd dig at støt de mennesker, som har behov for hjælp.

9. oktober 2014

Hej Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse! :) Det sætter vi stor pris på og det giver os motivationen til at kæmpe endnu hårdere for at give alle den bedst mulige oplevelse med platformen.

Hav en god dag :)

CAREMAKER

SUPER nemt og dejligt at der er sider som Caremaker

Det er så enkelt at overfører penge til Caremaker, og jeg glæder mig over at der er sådanne sider til at hjælpe folk med at samle ind, når de har det svært mm.
Intet mindre end fantastisk.

8. oktober 2014

Hej Nanette,

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med at bruge platformen :)

Hav en skøn dag :)

God platform.

Jeg har ingen tvivl om ægtheden af behovet her. Der er en kontrol af at det nu er en reel og ærlig indsamling der er gang i, og ikke et eller andet fup set-up. Kan kun anbefale brug af CAREMAKER.

Hej Ulla,

Et stort tak for din flotte anmeldelse!:) Den sætter vi pris på og er særligt glade for, at du netop bemærker den store fokus på sikkerheden omkring de mange indsamlinger.

Hav en dejlig dag :)

Giv livet en chance

Sikke en nem og effektiv mulighed for at støtte og hjælpe, hvor der er brug for det. En kan ikke hjælpe alle, men alle kan hjælpe en.

Hej Jonna,

Tak for dine fine anmeldelse :) Vi er super glade for, at du havde en god oplevelse med at bruge platformen.

Hav en super dag :)

Fantastisk værktøj!

Jeg syntes det er et fantastisk værktøj for folk der har overskuddet til at samle ind til folk der har brug for det.
(Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner skyldes at jeg ikke kan læse mig frem til hvordan man undgår at der bliver oprettet falske indsamlinger.)
Har fået et hurtigt og fyldest gørende svar på min mistro og derfor får de nu alle 5 stjerne.

Hej Michael,

Tak for din flotte anmeldelse :)

For at sikre os, at der ikke bliver oprettet falske indsamlinger, har vi en verifikationsproces, som bliver iværksat ved hver evig eneste indsamling. Vi kontakter indsamler og spørger nærmere ind til formålet og sikrer os at de kontooplysninger, der angives, stemmer overens med formålet :) I den sammenhænge er det også vigtigt at nævne, at indsamler aldrig selv får de indsamlede midler i hånden, før indsamlingen afsluttes.

Troværdigt

Kan kun anbefale CAREMAKER , rigtig god indsamlings platform, ingen slinger i valsen.

Hej Kim,

Tak for de rosende ord! :)

Vi vil gøre vores aller bedste for at leve op til det fremadrettet også.

Super nemt at bruge

Min ven døde forleden af kræft efter mange års sygdom og en fælles veninde havde oprettet en domanotion til ære for ham.

selvfølgelig ville jeg bidrage.
Det var utrolig nemt og det gik til et godt formål 😊

Hej Lise,

Først og fremmest kondolerer vi med tabet af din ven.

Dernæst vil vi sige tusind tak for anmeldelsen. Vi arbejder hver eneste dag på, at gøre oplevelsen med at bruge platformen endnu bedre og håber derfor også, at vi kan leve op til dine rosende ord næste gang du bruger platformen :)

Hav en god dag.

Super nemt

Det har været super nemt at starte indsamlingen. Det eneste der gør at jeg ikke kan give 5 stjerner er at siden/oprettelsen ikke er mobil venlig samt at man skal give en "udløbsdato" på indsamlingen.

Hej Henriette,

Mange tak for din din anmeldelse :)

Vi arbejder hårdt på, at gøre det nemmere at oprette indsamlinger via mobile enheder og opdateringen er på vej. Vores 1. prioritet var i den sammenhænge, at gøre det let at se og lave en donation til indsamlinger via sin mobil.

Mht. udløbsdato, så bestemmer man altid selv, hvornår en indsamling skal afsluttes og ønsker man at forlænge "udløbsdato", så kan man gøre det inde fra sin profil. Datoen skal blot give den potentielle bidragsyder en indikation om, hvor lang tid man forventer at holde indsamlingen kørende :)

Endnu engang tak for din anmeldelse og hav en skøn dag :)

CAREMAKER

Super god idé, og det virker :-)

Jeg har doneret flere gange, og jeg synes, det er rart både for mig og den, jeg donerer til, at det går gennem caremaker og ikke direkte ind på personens bankkonto. Tænker at det er med til at undgå snyd med diverse indsamlinger, da Caremaker kan gå ind og stoppe den slags, så pengene kan gå det dem, der rigtigt har brug for dem....

Hej Stine,

Tak for en dejlig anmeldelse. Vi er super glade for, at det netop er sikkerhedselementet, du fokuserer på :)

Hav en god dag.

Misbrug af min e-mailoplysninger

Hej Anders.
Først vil jeg nævne, at platformen virker som et godt redskab til at samle penge ind til forskellige formål.
Men når det er sagt, så har jeg ikke opgivet min e-mailadresse for at du skal sende mig en opfordring til at anmelde dit projekt på Trustpilot. Jeg har henvendt mig for at støtte seriøst og personlig indsamling og har på ingen måde troet at mine oplysninger skal bruges i kommercielle sammenhænge. Her er det så, at jeg mener, at du misbruger min tillid. Du tjener penge på, at jeg benytter din platform. Det er usmageligt! Og måske heller ikke i orden ifølge markedsføringsloven.
M.v.h. Jakob

21. august 2014

Godt dansk design

Nem og velfungerende side.

21. august 2014

Kære Malene,

Tusind tak for din positive anmeldelse!:) Dejligt at høre, at du syntes om både funktionalitet og design. Vi sender en digital high-five i din retning :)

/Søren

Super let og velfungerende indsamlingsfunktionalitet

Det var en rigtig god oplevelse, at blive kontaktet om bidrag til en god sag. Siden gav hurtigt overblik, uddybende information og forklaring, og gjorde det super nemt at komme af med sit bidrag :o)

/Thomas Hornslet

18. august 2014

Kære Thomas,

Det er SÅ dejligt, at høre din positive oplevelse med platformen! :) Vi vil arbejde hårdt på, at du fremadrettet vil syntes mindst lige så godt om at bruge den, som du gør nu.

/Søren

KARMA side, der fungerer perfekt

Super side, der støtter hvor mennesker har brug for det, såvel store som mindre ønsker

12. august 2014

Kære Trine,

Vi sender god karma tilbage i din retning ;) Tak for den positive anmeldelse!