Se, hvad kunderne siger
Liam på carelab bland dem Proffsigare bemötande och otroligt uppfriskande ifrån telefon kontakt till provtagningen, resultatet utan tvekan en man med stor ödmjukhet inför uppgifterna samt svar på fråg... Se mere
Exemplariskt bemötande! Otroligt professionell personal som visade engagemang och tålamod. Jag kände mig trygg och välbemött. Testet tog 5 min och svaret kom samma dag. Kommer givetvis att vända m... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi är en provtagningstjänst som erbjuder PCR test för Covid-19 samt reseintyg.
Kontaktoplysninger
Gave results well in advance
Gave results well in advance of the promised time. Customer service is also good.
Everything went smoothly!
Great service
Great service, received the results well ahead. I recommend it!
Very friendly and professional
Very friendly and professional people both at the location as online. Worth the extra money for when you need a fast travel certificate.
Snabb och bra service
Mycket proffsig och snabb service. Svar på test på 5 timmar med utlovat inom 38 timmar.
Fick resultat dagen efter prov
Fick resultat dagen efter prov, fick specifict test resultat format ifyllt. Bra service sent på kvällen. Signaturen var digital fast jag bad om riktigt signatur.
Tack så mycket för er hjälp bra servis mycket trevlig man som jobbar där i kassan han heter Walli 👍
Tack för hjälpen mycket trevlig bemötande o trevlig man som satt i kassan som heter walli tack för hjälpen vi återkommer
Trevligt och effektivt bemötande
Trevligt och effektivt bemötande. Proffsig provtagning. In och ut på ca 5 min. Resultatet en halvtimme innan utlovad tid.
Så bra.
Great Customer Experience
The customer experience is one of the best I have experienced. The team got me booked right away, even after their standard hours. Extremely helpful.
Excellent and safe service
Excellent and safe service! The staff was friendly, provided clear instructions and processed us very quickly. Our tests were done with care and efficiently (for a family of 5!) and they provided the results as promised. Lastly, the staff was super responsive to our questions via chat in our account when I had trouble accessing one of the results. Highly recommend for testing, especially for travel!
Räddare i nöden! Tack CareLab.
Efter att Doclab ej kunnat ge mig ett bedömbart PCR-test resultat tappa jag hoppet om att komma iväg och resa. Jag hörde av mig till CareLab där dom lugnt och fint meddelar att det finns ett expressalternativ där man betalar 2000 för ett snabbare resultat eftersom jag skulle resa samma dag. Från att jag gjorde ett nytt test klockan 9:30 fick jag ett testresultat + intyg 2 timmar senare. Otroligt snabba och väldigt bra service! Om ni ska resa samma dag, var noga med att berätta det så att testet går snabbare. Tack CareLab för hjälpen.
Corona Test Bra service trevligt…
Corona Test Bra service trevligt bemötande av USK Daniella Carelab Göteborg
Smidigt och snabbt
Smidigt och snabbt! Vi var 20 min förtidiga till vår bokade tid. Vi behövde inte sitta och vänta utan personalen tog emot oss direkt när vi kom. Bokning av provtagningen var enkel att göra på hemsidan. Vi fick även snabbt svar på vårt provresultat.
Otroligt bra service
Otroligt bra service! Har använt Carelab flera gånger nu inför resor och jag är VÄLDIGT nöjd. Det går fort, känns tryggt och man får jättefint bemötande både på plats och när man hör av sig för frågor eller annat. Verkligen verkligen rekommenderar! Skulle inte gå till något annat ställe. Väldigt nöjd!
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, väldigt hjälpsam, lyhörd personal! Resultaten levereras när utlåvad eller även tidigare. Jag har tagit PCR test hos dem 2 gånger och jag kommer återkomma!
Enkelt och proffsigt där…
Enkelt och proffsigt där kommunikationen gör att man känner sig trygg och väl omhändertagen.
/Johanna
Trevlig och professionell personal
Trevlig och professionell personal! Snabbt provsvar inom 12 h. Rekommenderar stark!
Carelab
Otroligt tacksam för att carelab hjälpte mig när jag skulle resa i sista sekunden. Otroligt hjälpsamma och trevlig personal. Rekommenderar detta ställe till 100%
Riktigt bra
Riktigt bra! Snabba, trevliga och smidig delning av resultat samt bokning
Riktigt grymma på Carelab
Riktigt grymma på Carelab. Det gick enkelt och smidigt att boka. Jag åkte dit och tog ett test och fick svar otroligt fort. Vill speciellt tacka Liam för din otroliga service.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.