Zeer tevreden over de firma Care2Cover! Ze hebben onze oude gevelsteen vakkundig afgebroken, isolatie geplaatst en alles mooi afgewerkt met een baksteenmotief en kalei. De communicatie verliep vlot, d... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij geven jouw huis een prachtig tweede leven. Met meer dan 25 jaar ervaring in de renovatiesector weten we perfect hoe we jouw gevel moeten aanpakken. Onze vakmannen leveren altijd snel werk zonder aan kwaliteit in te boeten. Onze vele mooie realisaties en positieve klantenbeoordelingen spreken voor zich. Ontdek hier hoe we jou van dienst kunnen zijn.
Abelestraat 26, 8870, Izegem, Belgien
Zeer tevreden over de kwaliteit van spuitkurkafwerking.

Besvarelse fra Care2cover
Correcte en duidelijke afspraken, zijn van hun woord. Mooie afwerking.

Besvarelse fra Care2cover
Zeer verzorgde uitvoering. De gevel ziet eruit als nieuw! Er werd ook heel proper gewerkt. Alle gebruikte ruimtes werden netjes achtergelaten. Heel correcte communicatie ook. Een aangename ervaring!

Besvarelse fra Care2cover
Gevel laten uitvlakken en een spuitkurk op geplaatst.
Resultaat is prachtig.
Werken werden uitgevoerd door proffesionele vakmannen!
Contact verliep ook heel goed, niets op aan te merken.
Aanrader!

Besvarelse fra Care2cover
Ik koos voor spuitkurk om mijn oude gevel te renoveren. Op de voorgevel werd enkel het balkon vernieuwd in donkergrijs, zoals het schrijwerk. . Achteraan kregen de gevels na veel wikken en wegen een olijfgroene zuiderse kleur. Zowel het voortraject als de werken zelf zijn prima uitgevoerd. Ook achteraf werd alles netjes opgeruimd en proper achtergelaten. Ik ben superblij met het resultaat en zou Care2Cover zeker aanraden!

Besvarelse fra Care2cover
We lieten de volledige achtergevel in crepi plaatsten. Heel mooi en kwalitatief afgewerkt ondanks het veel langer geduurd heeft dan voorgesteld. Bij problemen of vragen konden we altijd terecht bij de leidinggevende.

Besvarelse fra Care2cover
Wat een team! Komen hun beloftes na, professioneel en met een topservice van begin tot einde! De crepi werd perfect geplaatst met oog voor detail en kwaliteit. Alles werd netjes achtergelaten en de communicatie verliep zeer vlot. Het eindresultaat is gewoon prachtig. Een absolute aanrader! Bedankt Care 2 Cover!

Heel tevreden
Hier bij care to cover ben je op het juiste adres.
Bedankt voor de gevel renovatie

Besvarelse fra Care2cover
Correcte en duidelijke afspraken, zijn van hun woord. Mooie afwerking. Bij ons was één blauwsteen duidelijk veel donkerder dan de andere, die werd zonder probleem vervangen.

Besvarelse fra Care2cover
Enkele jaren terug lieten wij ons volledige huis in spuitkurk plaatsen door de firma Care2cover. Toen viel het me al op hoe bereidwillig de leiding gevende en personeel waren. Niets was hen teveel gevraagd. Hun werk was perfect, ons huis in een heel mooi jasje.
Nu lieten we nieuwe ramen plaatsen, ik was wel wat ongerust over enige beschadiging van het spuitkurk. Ik heb de firma dan nog maar eens gecontacteerd om wat info te verkrijgen. Meteen werd mijn vraag beantwoord en kwam de werfleider zien of hij enige hulp kon bieden. Dat hebben ze dan ook meteen uitgevoerd. De arduin tegels onderaan mijn gevel werden zonder beschadiging afgenomen zodat mijn ramen zonder problemen geplaatst konden worden. Achteraf kwamen ze ook de tegels terug plaatsen, mits aanpassing en zelfs herstel van de kleine schade die door erosie plaatsvond.
Nog maar zelden hadden wij zo’n bereidwillige en bekwame stielmannen in ons huis. Bovendien zijn de mannen die bij Care2cover werken heel vriendelijk in de ommegang. Niets is deze mensen teveel gevraagd. Een dikke pluim aan dit gehele team. Een grote aanrader voor renovatie van je gevels.

Besvarelse fra Care2cover
Dit is een betrouwbaar bedrijf. Vriendelijke projectleider, hard werkende medewerkers, en een zeer verzorgd eindresultaat.

Besvarelse fra Care2cover
Heel tevreden met de gevelrenovatie met spuitkurk.Mooi resultaat en professioneel uitgevoerd.

Factuurnummer 2025/472
Ze maken afspraken en houden zich daar ook aan, altijd vlot bereikbaar. En het zijn hele goede en harde werkers.

Besvarelse fra Care2cover
We lieten een gevelplint plaatsen op een bestaande kurkgevel. De werken werden zeer nauwkeurig uitgevoerd. Alles was naar wens.
We hebben ons dak (betonpannen) na 28 jaar eens laten renigen om de mosbegroeiing weg te doen. Dat is allemaal mooi gereinigd, maar de zwarte betonpannen waren niet meer egaal zwart na deze actie én dan hebben ze een nieuwe zwarte dak-coating eropgezet. Alle goed verlopen, én ons dak ziet er nu weer mooi egaal zwart én mooi glad uit. Net als nieuw. Alvast bedankt voor de werkzaamheden!
Heel tevreden van vertegenwoordiger, werkgasten en projectleider. Absolute aanrader voor spuitkurk.
Onze tweede ervaring met Care2Cover was alweer zeer positief. Zeer transparante offerte en communicatie. 2 jaar geleden ons dak laten reinigen en coaten nu onze gevel laten renoveren met isolatie en spuitkurk.
Læs mere om andre typer anmeldelser.