Heel betrouwbare TCG-shop, mooie en realistische prijzen, uitzonderlijk groot assortiment 🥳, de levering met GLS loopt vlot (goede opvolging via mail & track&trace),binnen de 2 werkdagen geleverd 👍... Se mere
Top bedrijf. ! Bestel hier vaker me pokemon kaarten , zeer legit eigenaren .nooit geen vreemde dingen mee gemaakt . Krijgt er vaak/altijd een leuk kaartje extra bij . Absoluut geen reseal of andere e... Se mere
Magic The Gathering deck en een aantal starter kits/collections gekocht. Cardgameshop was wellicht net iets duurder dan op Amazon bestellen, en dan een paar andere cardgame webshops waar ik kee... Se mere
Snelle levering, geen absurde prijzen! Ik heb 2 koreaanse booster boxes besteld via CGS, waarvan bij 1 jammer genoeg de plastic seal een redelijk grote breuk/error had. Voor mezelf als niet-sealed col... Se mere
Good service makes the difference
Borgveld 1, 3940, Hechtel-Eksel, Belgien
- info@cardgameshop.be
- cardgameshop.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Produits d'origine, bien scellés et prix raisonnables. Je recommande !
J'ai découvert Cardgameshop à la Made in Asia 2024 et, entretemps, j'avais introduit deux commandes auprès de ce shop (2 ETBs Pokemon via Bol et 2 autres directement sur leur site) et, pour l'instant, je suis très satisfaite du service... au point que j'ai introduit ma 3e commande il y a quelques jours.
Les produits sont bien scellés et d'origine. De plus, les prix sont globalement honnêtes. Enfin, la petite intention dans chaque colis donne certainement envie de commander à nouveau sur le site. Je recommande donc fortement.
Duidelijke snelle communicatie,
Duidelijke snelle communicatie,
Verpakking was super goed. Alles in dikke bubbel plastic en de kaart doos zelf nog eens extra met bubbeltjes plastic.
Niets anders dan fantastisch en goede prijzen
Fast shipping & product arrived in…
Fast shipping & product arrived in perfect conditions 🔥 absolutely recommended

Besvarelse fra Cardgameshop
Zeer complete service en goede…
Zeer complete service en goede communicatie. Alles piekfiun verpakt en geleverd. Met tot nu toe steeds een extra kaart wat een leuke bonus is!

Beter kan niet
Gratis extra kaarten en sleeve erbij pakketje goed aangekomen.

Super snel geleverd
Super snel geleverd. Ik kocht de mystery box en hij was binnen 4 dagen geleverd hele leuke dingen erin en zeker een aanrader om te kopen!!!
5 sterren!!!

Besvarelse fra Cardgameshop
Fantastisch verpakt en snel geleverd!
Zeer snelle levering en ontzettend netjes verpakt, absoluut een aanrader! Gratis One Piece kaart erbij is ook erg leuk! :)

Besvarelse fra Cardgameshop
Zeer goede en snelle service
Zeer goede en snelle service. Ook merci voor de verschillende alternatieven aan te bieden, dit wordt enorm gewaardeerd. Ook dank voor de extra gift.🫶🏻
Doe zo verder!
Grt
KGS Collectors

Excellent mystery boxes!
Excellent mystery boxes and lots of fun opening. Always keeping an eye out for any special wishes.
The value for the mystery boxes are always more than we payed, also very fast delivery even in the top of the Netherlands

Top ervaring
Eerste en zeer aangename kennismaking met deze shop, zeker aan te raden.
Snelle levering, weliswaar op het verkeerde adres maar hier kunnen zij niets aan doen.
Factory sealed en stevig verpakt!
Thanks!

Besvarelse fra Cardgameshop
Goede klantvriendelijkheid en snelle levering
Ben zeer tevreden met de snelle levering van de producten. Er was een fout bij de bestelling door bol.com maar dit was snel opgelost door cardgameshop waardoor ik alsnog de volgende dag het ontbrekende product binnen kreeg. Ik heb daarnaast nog een kleine boosterpack gratis bijgekregen vanwege de fout. Aldus een fijne bedrijf en goede klantvriendelijkheid.

Hele goede cardgame shop
Hele goede cardgame shop met redelijke prijzen, goede raad en betrouwbare producten.

Perfect en bedankt!
Perfect aangekomen, bedankt voor de leuke extra's!

Aanrader!
Aanrader!
Snelle levering.
De kaarten worden in noppefolie (bubbelplastiek) gewikkeld.
Bij elke bestelling krijg je een random kaart. Echt leuk!
Love them!

Niet slecht voor
Maar 6 pakjes
Mvg barry

Besvarelse fra Cardgameshop
Een zeer nette en snelle levering
Een zeer nette en snelle levering! Hier ga ik vaker bestellen!

Zeer tevreden
Meerdere keren besteld hier, altijd snel bezorgd. Nooit fout geleverd oid. Zeer tevreden mee