Carcollect Anmeldelser

4,7

Anders åbnede butikken selvom det egentlig var uden for normal åbningstid. Så kunne familien prøve de 2 biler vi havde i sigte. Efterfølgende fulgte Anders op, seriøst og informativt. Da bilen skulle... Se mere

Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der været god dialog og forhandling. Desværre have bilen et stenslag i forruden/tag som sælger ikke havde gjort opmærksom på / være be... Se mere

Perfekt sted at handle bil. Dejlig købsoplevelse, uden pres fra sælger. Anders fra Carcollect gav sig god tid til at forklare bilens funktioner inden prøveturen. Bilen var flot klargjort, og eft... Se mere

Ualmindelig service minded, imødekommende og i øjenhøjde , havde et mindre issue i forbindelses med mit bilkøb hos Car Collect hvilket blev løst til fuld tilfredstillelse af Per. De går lige de ekstra... Se mere

Svarer typisk inden for 48 timer

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Volkswagen Golf GTE

Købte en Volkswagen Golf GTE for nogle dage siden og jeg er yderst tilfreds!
Den kører som helt ny, og der er ingen store fejl eller mangler.
Forhandleren var super hurtig og behjælpelig ifht. mit billån igennem AL Finans.
Jeg fik bilen med hjem, med det samme, hvilket var super fedt!

Tak igen CarCollect!

20. maj 2022

Kan varmt anbefale Carcollet

I slutningen af marts 2022 var vi fordi Carcollect, lige fra vi kom ind af døren blev vi taget godt imod, venlig og imødekommende personale, vi prøvekørte en Kia Optima, som vi bliv forelsket i. Vi har været i telefonisk kontakt flere gange inden det endelig køb, og her var ingen dumme spørgsmål.
Da vi henter bilen er det ene sidespejl gået i stykker og der er kommet stenslag i ruden. Disse "fejl" bliver ordent uden problemer eller ekstra betaling, på det lokale værksted, efter vi er kommet hjem med bilen.
Vi kan kun varmt anbefale Carcollect.
Tina og Daniel

16. maj 2022

Fantastisk oplevelse!

Rigtig god oplevelse i forbindelse med bil køb hos Carcollect. Ærlig og Professionel forhandler der sætter kunden i første prioritet. Et specialet tak til Per som har stået for handlen fra A til Z. Det bliver ikke sidste gang jeg køber bil hos Carcollect.dk

Alt i alt en fantastisk oplevelse

Mohamad B

13. maj 2022

Super god service

Super god service. Vi købte en BMW 520d i januar, som efterfølgende havde et par reklamationer. Per fra carcollect tog det meget seriøst og fik det løst hurtigt og professionelt. Vi kommer helt sikkert igen😊

25. marts 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, både i forbindelse med vejledning til køb, men også efterfølgende, hvor vi opdagede vores bil havde en mislyd. Det blev taget seriøst og ordnet med det samme.

25. marts 2022

Købt Passat af Car Collect

Købte sidst i Januar, i mine øjne, en super lækker Passat af Knud. Vi talte i telefon sammen og aftalte at han reserverede bilen. 4 Dage efter kørte jeg til Silkeborg hvor vi gennemgik bilen og handlen. Har senere haft bilen til grundig gennemgang af VW værksted som ikke fandt nogle alvorlige fejl. Så er fuldt ud tilfreds med bilen og med dialogen og handlen med Knud. Kommer gerne igen.

22. februar 2022

Super behandling og god dialog

Super behandling og god dialog.

Vi har købt en super lækker Ford s-max ved carcollect. Vi ringede til carcollect og fik Knud i telefonen og spurte om bilen stadig stod i showroomet og 2 timer senere tog vi turen til Silkeborg og efter en god gennemgang, kørertur og en byttehandel med nuværende bil skrev vi under.

En uge senere kørte vi igen op og hentede den - Tak for en god handel og en god dialog hele vejen igennem til dig Knud!

19. februar 2022

Mini

Vi har idag hentet vores nye Mini Cooper hos Carcollect, efter en kort dialog med Per, aftalte vi at køre en tur til Silkeborg. Her blev vi mødt af et team bestående af professionelle og super flinke gutter som stod klar til at hjælpe os.. 1,5 time efter kunne vi trille mod Horsens i vores nye og super lækre bil..

Alt i alt en super god handle, servicen var i top- de bedste anbefalinger herfra 👍

Tak for handlen.

De bedste hilsner Büsra & Enes

10. februar 2022

Super oplevelse.
Jeg købte en Golf 7 GTE hos dem og er ovenud tilfreds super service også er deres nøglering rimelig fed

9. februar 2022

Super oplevelse.
Vi købte en passat variant gte lige inden jul og vi blev behandlet rigtig pænt.
Vi er meget tilfredse med vores handel med Per.

30. januar 2022

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Per holdte ekstra åbent en onsdag aften for at vi kunne komme og se på vores nye bil. Han gav et fint tilbud på den "gamle" og allerede tirsdag middag kunne vi hente den nye bil med vinterdæk monteret og klar til 200km sydpå igen 😊 Det er sgu god service!

19. januar 2022

Carcollect, ikke sidste gang

Jeg har købt min første plug-in bil hos Carcollect. En super og troværdig service af Anders Aa.
Fik som anti-bilmand gennemgået alle bilens funktioner og god ro og orden, så jeg følte mig tryg da jeg hentede og kørte derfra.
Fra slutsedlen var underskrevet til jeg skulle hente bilen blev jeg ringet op to gange med opdatering på hvor langt processen var. Virkelig en god oplevelse

13. januar 2022

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening.
Jeg købte en BMW 4-serie af Knud. Yderst seriøs og professionel behandling hele vejen igennem - Sådan!

Kan varmt anbefale Carcollect! 5 stjerner herfra.

28. december 2021