Leverede en 13 år gammel bil med en træt og tør lak. Afhentede en funklende og skinnende bil hvor alle de skader den havde samlet op gennem årene er virkelig pænt taget hånd om. John forklarede os... Se mere
Lige fra start, føler man sig i gode hænder. John Poul er venlig og imødekommende, og man kan virkelig mærke at han har passion for sit fag. Jeg afleverede min nye Tesla, direkte efter jeg havde fået... Se mere
Da jeg fik min golf coatet sidste år hos John, blev han selvfølgelig valgt igen da min Tesla skulle have en polering og coating. Alt blev coatet, lige fra sæder,radio skærm,lakken,plastik og fæ... Se mere
Vi fik vores nye bil coated, og der var god service fra start til slut. Inden vi takkede ja til tilbuddet fik vi en gennemgående beskrivelse af hvad tilbuddet indebar og hvilke produkter der blev bru... Se mere
Hos Carcoaters mødes du af passionerede håndværkere, der er klar til at tage hånd om din bils fremtoning, beskyttelse og brugsværdi. Din bils lak gives en silkeblød dybdeglans og effekt som er helt enestående. Med keramisk coating i særklasse gør vi din bil modstandsdygtig overfor det nordiske klima, sne, sjap, nedfald og syreregn. Vore certificerede og højt specialiserede coating installatører sikrer at du får maximal køreglæde, fornøjelse og værdi af den væsentlige investering du har gjort i din bil. Carcoaters - keramisk coating og håndværk vi er stolte af!
Søndermarken 5, 6670, Holsted, Danmark
- Info@carcoaters.dk
- carcoaters.dk
Professionelt arbejde
Professionelt arbejde til fingerspidserne🤩
Min BMW var rigtig træt i lakken og meget beskidt både inde og ude så det var tid til at der skulle gøres noget så John anbefalet en tre trins polering hvor er han går i dybden og fjerner ridser samt en keramisk coating og den helt store tur indvendig
Et virkelig lækkert resultat😍
Jeg skal lige love for det er ikke noget man kommer til at fortryde det er nr 2 bil jeg har fået ordnet hos dem og det er ikke sidste gang ‼️
Endnu en gang tusind tak for hjælpen med bilen 🙏

Besvarelse fra Carcoaters Aps
Polering og coating
Fik lavet polering og coating på Polestar 2. Super rådgivning, service og ikke mindst et super resultat.

Besvarelse fra Carcoaters Aps
Fik monteret Apple CarPlay i min BMW…
Fik monteret Apple CarPlay i min BMW 320D. Er ovenud tilfreds med det arbejde der blev udført. Det er bare nogle dygtige gutter.
Hilsen
Leif 😀
Bilen så ny ud da jeg afleverede den…
Bilen så ny ud da jeg afleverede den til John hos Vestjysk Car Care, men da jeg hentede den igen var den bare super flot og skinnede som aldrig før. Rigtig flot arbejde af John👍. Jeg kan kun anbefale at man kører til Holsted og får sin bil poleret og Krytex-behandlet.
Tak til john.
Hurtig tid til bilen..og hold nu…
Hurtig tid til bilen..og hold nu k...sikke en service,fantastisk personale,fik total kabine rens,polering,samt keramisk coating..bilen var som en ny bil ved afhentning..1000 tak til John og hans team...
Service på bil
Fik i dag lavet stort service på min fine bil. Flinke folk, veludført, og vigtigst af alt, var kaffen varm. Cadeau her fra!
Fantastisk arbejde udført af John fra…
Fantastisk arbejde udført af John fra Vestjysk Car Care på min Kia Ceed.
Det er bestemt pengene værd og dejligt sted at komme.
Jeg har fået min bil gjort rent efter…
Jeg har fået min bil gjort rent efter olieudslip. Desuden fik jeg poleret min bil og gjort rent. Den har aldrig været så pæn som nu. Desuden var servicen helt i top.
Tak.
Mvh
Dan
Min bror har en Opel Tigra fra 2007.
Min bror har en Opel Tigra fra 2007.
Fin lille topersonersbil med sammenfoldeligt ståltag.
Efter en tur hos Carcare lignede den en ny bil!
Jeg har tidligere haft to biler til polering hos dem så jeg er noget forvænt.
En fjerde er for resten på vej.
Hold op et godt stykke arbejde de laver.
Hver en krone er godt givet ud.
Oven i handlen en god betjening kaffe og en sludder.
Rare mennesker der giver sig tid til kunden.
Hilsen
Anders