Ik heb een vitrinebox en Koenigsegg Jesko Attack Plus 1:18 besteld voor mijn zoon. Lars, de eigenaar, is heel behulpzaam en vriendelijk. Op alle vragen netjes en snel antwoord gehad. Bij beide bestel... Se mere

De website is overzichtelijk en duidelijk, Donderdag avond laat besteld Zaterdag in huis. De verpakking waarin de 1/64 model geleverd werd was uitermate beschermend en veiliger als dat het... Se mere

In eerste instantie twijfel je wellicht of deze site legitiem is, de site lijkt qua bouw erg op veel scam sites, maar gelukkig zijn hier de reviews en is het verzendadres ook gewoon een adres in NL.... Se mere

Duidelijke website en snelle levering. Verbaasd was ik toen ik het pakket ontving, zeer zorgzaam verpakt! Zeer leuk om een handgeschreven kaart te vinden in het pakket! Hopelijk komen er snel weer l... Se mere

1. Miniaturebutik
  2. Hobbyforretning
  3. Lejeområde for modelbiler

Jouw modelauto webshop! Schaalmodellen in verschillende maten. Een echte snoepwinkel voor auto liefhebbers. Met merken als: GT-Spirit, OttoMobile, Minichamps, Hotwheels, Norev, BBR Models, MR Collection, AUTOart, Looksmart, Solido, Tarmac Works, MiniGT, TrueScaleModels, TopSpeed, Spark, WERK83 and more...

4,9

Snelle levering

Snelle levering, gelijk mail na de bestelling en track en trace na de verzending
100% betrouwbaar!

26. juni 2025

Besvarelse fra CarChamp

Onwijs bedankt voor de review. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Snelle bezorging goed veilig verpakt…

Snelle bezorging goed veilig verpakt kwaliteit en een bedankje van de eigenaar keurige levering en duidelijke site

7. juni 2025

Besvarelse fra CarChamp

Super bedankt voor de positieve review. Onwijs veel plezier met je nieuwe aanwinst

Fast shipping

Fast shipping, good price on it and very well packt

17. maj 2025

Besvarelse fra CarChamp

Thank a lot for the review. Enjoy your new model!

Top bedrijf

Vorige week een prachtig schaalmodel ontvangen. Via een pre-order in januari bestelt. Vlak voor de verzending is er contact opgenomen of alle gegevens nog kloppen. Vervolgens de dag daarna het schaalmodel ontvangen met handgeschreven kaart en kortingscode erbij. Dit is uitzonderlijk goede service!

16. maj 2025

Besvarelse fra CarChamp

Super te horen dat je blij bent met de verleende service. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst en hopelijk tot ziens!

Netjes verpakt

Netjes verpakt, netjes optijd geleverd mooi product.

11. maj 2025

Besvarelse fra CarChamp

Super bedankt voor de positieve review. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst.

A+++ shopping experience

Seller was very helpful in finding a shipping rate to Canada and easy to communicate with. Also the item was well packed and arrived fastly!! I'm very happy with my transaction and I will buy again without hesitation. Thanks :)

1. maj 2025

Besvarelse fra CarChamp

That’s great to hear. Always happy to help finding a solution anywhere in the world. Enjoy the beautiful model! You’re very welcome

Prima ervaring!

Ik was op zoek naar een speciale, gelimiteerde editie van de Ferrari SF-23 van BBR. Bijna nergens meer te krijgen, maar bij CarChamp was er nog 1 op voorraad. Dus na even checken van wat reviews snel besteld. Helaas was het wel even wat langer wachten dan normaal maar er stond ook netjes een mededeling op de website. Het wachten was in ieder geval de moeite waard, ik ben nu een prachtig schaalmodel rijker. Het pakket was netjes ingepakt en er zat ook nog een persoonlijke boodschap in van de eigenaar die toevallig ook nog mijn naamgenoot blijkt te zijn :)

7. april 2025

Besvarelse fra CarChamp

Onwijs bedankt voor de uitgebreide en eerlijke review. Heel veel plezier met deze prachtige nieuwe aanwinst. Haha ja naamgenoot was toevallig.

Ruime assortiment

Ruime assortiment
Goede levering

16. april 2025

Besvarelse fra CarChamp

Super bedankt voor de positieve review. Heel veel plezier met de nieuwe aanwinsten

Hele vriendelijke man waar je graag…

Hele vriendelijke man waar je graag besteld zeer goed verpakt snelle verzending tot de volgende keer 👍

2. april 2025

Besvarelse fra CarChamp

Bedankt voor de positieve review! Heel veel plezier met de nieuwe aanwinst.

Goede en snelle service!

Setje modellen was voor goede prijs in stock. Volgende dag direct geleverd. Zeer snel service!

13. marts 2025

Besvarelse fra CarChamp

Super bedankt voor de review! Heel veel plezier met de nieuwe aanwinsten

Zeer aangenaam verrast door de persoonlijke boodschap die bij onze bestelling zat. Binnen de 3 dagen geleverd. Onze zoon is er heel tevreden mee !

20. februar 2025

Besvarelse fra CarChamp

Super bedankt voor de review. Wens je zoon heel veel plezier met de modellen!

Super Service

Na lang zoeken naar specifieke items, deze website gevonden en maar besteld. Toen de T&T het verkeerde adres bleek aan te geven, gecontacteerd via WhatsApp en bijna gelijk een hele vriendelijke reactie ontvangen om te zeggen dat het al gezien was en het zou aangepast worden. Hele aangename interactie met de verkoper. Pakketje netjes en verzorgd aangekomen, alle artikelen in orde, veilig verpakt. Zeker een aanrader!

18. februar 2025

Besvarelse fra CarChamp

Super bedankt voor de feedback en positieve review! Heel veel plezier met de prachtige modellen. Hopelijk tot een volgende keer. Groet Lars