Har handlet flere gange hos CarCareFreaks. Altid hurtig og problemfri bestilling og levering. Hjemmesiden er helt genial med super gode og detaljerede vejledninger om produkterne. Der er både guides... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er førende indenfor professionel bilpleje og det forpligter. Hos os finder du et stort og nøje udvalgt sortiment af de bedste bilpleje produkter og tilbehør på markedet til beskyttelse og pleje af din bil. Med brands som bla.CarPro, Meguiars, ValetPro, Auto Glanz, Autoglym, Sonax, Soft99, Angelwax og Turtle Wax finder du et stærkt udvalg af bilplejeprodukter. Vi elsker vores biler – og det ved vi, at du også gør. Biler er næst efter vores bolig, den største investering vi foretager i livet. Og den synes vi at man skal passe bedst muligt på. En ren og velplejet bil giver langt større glæde af ejerskabet. Men korrekt pleje udelukker specielt en ting; Vaskehallen. Vi ønsker at ridser fra vaskehaller og dårlig manuel bilvask skal høre fortiden til. Det er netop vores vision, at alle skal kunne udføre en nem og skånsom bilvask, samt at kunne pleje den med de rigtige produkter, der beskytter den og får den til at se bedst muligt ud. Hos CarCare Freaks finder du et stort udvalg af hvad vi selv bruger og sælger til de professionelle i branchen. Vi ligger vægt på den gode skånsomme “Gør det selv bilvask”, for vi ved at netop denne, giver dig og din bil det bedste resultat.
Møllevej 2, 4100, Ringsted, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Bestilte lidt forskellige bilpleje ting hjem bl.a. noget Tuga insekfjerner hvor pumpen var defekt. Skrev til deres kundeservice og de sendte en ny afsted til mig med det samme. Super god oplevelse.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Hurtig levering og gode kvalitetsprodukter. Vil helt klar handle der igen.

gode produkter
hurtig levering
fint pakket
virker som en seriøs butik
Tak for de gode videoer på YT
de er til stor nytte

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Super service og hurtig levering som altid

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Jeg købte et produkt der ødelagde min kofanger og gjorde den utrolig grim at se på, så jeg skrev til carcare om det. De kunne ikke komme med bare en god grund på hvorfor, dernæst vil de sælge mig et produkt som vil løse mit problem. Som jeg skulle betale for, for at rette op på en fejl deres produkt har lavet. Som så ikke har gjordt nogen forskel på resultatet.
Så hvis jeg skal have en flot kofanger er det en ny en…
Klart IKKE nogen anbefaling her fra. Gå på the detailer eller bilvask.nu i stedet

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Jeg købte det sæt med skumlanse fra autoglanz og med de seje dyser i grøn, sort, hvid, gul og sort. Og det virker bare skide godt. Meeeeen det unipakning der var på skumlansen ALLE steder var den mere utæt end, hvis man hælder vand igennem en si, og synes slet ikke den leverede det skum som man ser i videoen - Men det kan være forsi den var så utæt. Men en ret skuffet situation her da..

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Det så vel pakket og på rekord tid. Bestilt mandag, havde det tirsdag. Produkterne er beskrevet så alle kan være med, og i har jo bare et mega udvalg.
Så jeg endte med en del tid på jeres YouTube kanal, for at finde lige præcis de produkter jeg følte for.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Jeg fik en masse grej i gave til min fødselsdag, men jeg manglede en adapter til Auto Glanz skumlansen. Vi fik skrevet til freaks’ne og fik svar dagen efter og de sendte dagen de svarede. Alt var pakket fint ind og fik massere af opdateringer på pakken. Alt i alt en rigtig god oplevelse, handler her igen.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
De har bare styr på tingene! Bestilte mine varer tirsdag aften og modtog dem allerede torsdag formiddag. Ringede til dem da jeg havde et spørgsmål, som jeg hurtigt fik svar på samt gode råd til fremadrettet brug af det produkt jeg havde bestilt. Totalt kanon service! 5 ud af 5 herfra😎🙏

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Altid hurtig levering, og rigtig fedt med alle de videoer der viser hvordan man bruger produkterne, samt et lækkert udvalg af forskellige produkter.
Sidste køb var Koch Chemie wax, sikke et lækkert produkt og arbejde med, bare lidt i skumlansen, også bare fyrer den af på bilen og skyl godt af bagefter. Sikke en effekt på bilen. Vandet perler bare af. I gør det skide godt drenge. !!!;-))

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
CarCare freaks er det gode eksempel for alle webshops at leve op til;
- leverer hurtigt og korrekt hver gang
- svarer hurtigt og uddybende på spørgsmål om deres produkter
- har jævnligt gode deals
- gode produkter (selv er jeg fan af Autoglanz)
- laver rigtigt gode og nøgterne produkt demo/test videoer

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Virkelig god rådgivning af Matthias.
Imponerende god produkt.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
En fremragende butik med et imponerende udvalg af bilplejeprodukter til konkurrencedygtige priser 🚗✨. Jeg blev særdeles imponeret over den ekstremt hurtige levering – mindre end 24 timer! ⏱️ Alt, hvad jeg havde brug for, var på lager og blev leveret sammen med min ordre 📦. Servicen var i absolut topklasse 🌟. Jeg vil uden tvivl handle her igen 👍.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Nu har jeg afprøvet de forskellige ting, som jeg har købt hos ‘CarCarefreaks’ og må bare sige, at det er de bedste produkter til dato. Ligefra fælgerens, shampoo, tørrehåndklæde osv.
Så hvis du er seriøs omkring bilvask og ikke er bleg for, at give en lille ekstra skilling. Så kan jeg helt klar anbefalede Carcarefreaks.
Og hvis du er ny ligesom jeg var og ikke aner hvordan og hvor ledes. Har de nogle gode videoer, som guider dig igennem.
10/10 kommer helt sikkert kun til, at købe mine bil produkter her.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Utrolig vild kundeservice, chattede over flere omgange via messenger og fik hurtig svar og hjælp til valg af produkter.
bestile vaskepakke kl 11 og det ankom dagen efter med posten + mail med forklaring og vejledninger til produktet.
kan varmt anbefale, også efter min første vask det spiller bare :)

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Altid friske på at hjælpe når man har et spørgsmål. De har super gode kvalitets produkter og i mange tilfælde er der YouTube videoer med så man kan se hvordan de bruges på den bedste måde.
Et helt fantastisk firma også når man endelig kan komme forbi i Næstved og få lidt personlig betjening.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Auto glanz Aqua seal smadre dine ruder.. Fuldstændig umuligt at få af. Umiddelbart står min 2 år gamle forrude til at skulle udskiftes. Køb ikke dette produkt!