Har handlet flere gange hos CarCareFreaks. Altid hurtig og problemfri bestilling og levering. Hjemmesiden er helt genial med super gode og detaljerede vejledninger om produkterne. Der er både guides... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er førende indenfor professionel bilpleje og det forpligter. Hos os finder du et stort og nøje udvalgt sortiment af de bedste bilpleje produkter og tilbehør på markedet til beskyttelse og pleje af din bil. Med brands som bla.CarPro, Meguiars, ValetPro, Auto Glanz, Autoglym, Sonax, Soft99, Angelwax og Turtle Wax finder du et stærkt udvalg af bilplejeprodukter. Vi elsker vores biler – og det ved vi, at du også gør. Biler er næst efter vores bolig, den største investering vi foretager i livet. Og den synes vi at man skal passe bedst muligt på. En ren og velplejet bil giver langt større glæde af ejerskabet. Men korrekt pleje udelukker specielt en ting; Vaskehallen. Vi ønsker at ridser fra vaskehaller og dårlig manuel bilvask skal høre fortiden til. Det er netop vores vision, at alle skal kunne udføre en nem og skånsom bilvask, samt at kunne pleje den med de rigtige produkter, der beskytter den og får den til at se bedst muligt ud. Hos CarCare Freaks finder du et stort udvalg af hvad vi selv bruger og sælger til de professionelle i branchen. Vi ligger vægt på den gode skånsomme “Gør det selv bilvask”, for vi ved at netop denne, giver dig og din bil det bedste resultat.
Møllevej 2, 4100, Ringsted, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
God service.
Samt gode video guide de laver👍🏼😁

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
De ligger gode video ud og de holder det de lover..købte et spulehåndtag til min højtryksrenser og det er ren kvalitet.så kun godt fra mig

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Produkterne er god.men fik besked på jeg kunne skrive mig op til en fødselsdagsgave da jeg købte noget ved dem men til min fødselsdag skulle jeg lige pludselig betale mindst 300 kr for at få fødselsdagsgaven med i et køb hvorfor sender man ikke det samtidig med mit forrige køb da jeg skrev mig op til det.man vil da ikke købe sin egen fødselsdagsgave sådan er os nordjyder vi hopper ikke på de tricks

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Som fritidsdetailer har jeg kun haft gode oplevelser med butikken. Både på nettet og butikken i Kolding. Jeg er altid blevet mødt med positivt sind og kompetence. De giver gode råd, når der skal navigeres i det store bilpleje-univers. Efter at have besøgt CCF et par gange så skal mit bilpleje-arsenal justeres, og jeg er sikker på, at de kan hjælpe med det.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Ekstremt kompetent vejledning på chatten. Hurtig hjælp efter jeg laver en fejl i min bestilling. Hurtig levering. Produktet (i dette tilfælde en plastfornyer) virker bedre end forventet. Alt i alt en fænomenal oplevelse fra start til slut.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Jeg fik min pakke til tiden, og gode produkter.
Det eneste er jeg synes trænger til en forbedring er jeres forsendelse. Jeg kan ikke vælge et afhentningssted tæt på mig.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Gode produkter og vejledende videoer

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
De ved hvad de snakker om. Jeg har købt alt fra Poleringsmaskine, Bigboi Washr Flo. Samt produkter til eksteriør og interiør. Har haft et par spørgsmål til nogen af produkterne, og kundeservice har ALTID svaret på dem

Hurtigt leveret
Fin oplevelse
Fungerer som forventet

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Fik den hjælp jeg havde brug for og lidt mere! tak for hjælpen..

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Købte Primo fælgrens og Piste forvask. Begge produkter er jeg super glad for.
Primo luger fælt, men er effektivt. Piste dufter dejligt og er ligeledes effektiv. Bruger piste i min skumlanse med Foam+.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Januar udsalg 50% reklamere i med på Facebook..... går man ind på jeres side er det bedste tilbud 35% ? Det virker lidt som om i vildleder folk ? sår man siger man kan spare op til 50% og ikke kan finde et tilbud med 50% i jeres Januar udsalg? Clickbait Clickbait Clickbait!!!!

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Uprofessionelt kundeservice og vildledende markedsføring af ders coatinger som åbenbart ikke kan købes tros de står i butikken inkl moms.. produkterne er uden dokumentation beviser for ders holdbarhed, ders produkt garantier er uholdbare.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Super hurtig levering og fede produkter

Ingen Bøvl!
Konkurrence dygtige priser, samt hurtig ekspedering af ordre!

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Fantastiske produkter der holder hvad i og de lover 🔥🎉😉

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Var idag på mit første besøg ved Carcare freaks i kolding
Vi har en ny skoda Elroq Der havde noget sugekobbe mærker og hvid film, vi gerne vil have væk
manden bag desken var virkelig flink og spurgte om vi havde bilen med tog en klud og et produkt og gik med ud,
Ja han forsøgte at få det væk !
og gjorde et bragt stykke arbejde, vi købte produktet for som han sagde skal det nok komme af med tid,
Men den service vi fik inde i den butik og til sådan en skarp pris, vil jeg anbefale dem til ALLE jeg kender TUSIND TUSIND TAK for en service ud over det normale !

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Altid på min søns ønskeliste
Hurtig levering… og bliver altid fristet til at putte lidt ekstra i kurven 🌟