CarCare Freaks - Bilpleje Shop Anmeldelser 16

1. Butik med biltilbehør
  2. Bilplejeprodukter
  3. Bilreservedelsbutik
  4. Bilrengøring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Håndplukkede kvalitets bilpleje produkter! Vi er fanatiske når det gælder vores biler og de produkter som vi bruger på dem. Kontakt os for vejledning.

3,5

Middel

Rigtig gode produkter og et fint…

Rigtig gode produkter og et fint sortiment.

Der er desværre alt for meget der tit er udsolgt i et par måneder af gangen, så man oftest ender med at skal betale flere gange fragt, for at få sin fulde bestilling.

Varer tilføjet i kurven er ikke reserveret, så når du kommer frem til betaling, er varen udsolgt og du kan derfor vente på det kommer på lager igen og betale fragt engang til, samt ikke at få rabatten der ellers ville have været fratrukket.

Leveringen er desværre heller ikke altid lige hurtig.

31. august 2024

Fantastisk service

Jeg er så glad for, at have fundet Carcare freaks, de har helt igennem fantastisk service og man føler sig 100% tryg ved at udføre en opgave efter, at have snakket med dem. Jeg købte bl.a. et double twist tørre håndklæde fra Auto Glanz, hvorefter jeg modtager en mail omkring hvordan jeg bruger og passer på det bedst. Det er så god stil. Er super tilfreds og er bestemt ikke sidste gang jeg handler med dem, de kan klart anbefales

13. maj 2024

Er dyb imponeret

Er dyb imponeret
Et firma som er knald gode til at uddybe hvodan deres produkter virker.
Der laves små klip og videoer.
Ja, deres produkter lever i høj grad op til deres beskrivelse og er i meget høj kvalitet.
Der er altid hjælp at hente vis man er i tvivl om håndteringen af produktet, eller hvorvidt det skal bruges

2. august 2023

Fantastisk service!

Fantastisk service og et fedt udvalg! Hurtig levering og ingen fejl i ordren. Har handlet hos CCF et par gange nu, og det bliver jeg helt sikkert ved med.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. september 2022

Kan klart anbefales, tøv ikke!

Rigtig nem og overskuelig hjemmeside.
Produkterne er klart det bedste jeg længe har prøvet, og kan svært sammenlignes med andre. Har anvendt alle 5 produkter i en pakke ti knap 400kr omtrent 3 gange nu, og resultatet viser sig fremragende og vildt flot hver gang. Derudover gik der knap ét døgn, fra da jeg bestilte varen, til at jeg modtog den i pakkeshop, endnu et thumbs op herfra. Kan klart anbefales!

11. januar 2022

Kæmpe thumbs up!

Er nu ved at være det man godt kan kalde stamkunde hos CCF og tænkte derfor jeg var nød til at give en anmeldelse herinde.

Det er sjældent at en webshop er så pålidelig og præcis hver gang! Det spiller 100p hver eneste gang jeg bestiller noget og har aldrig modtaget noget forkert eller forsinket.

Som ægte detail entusiast, sætter jeg desuden rigtig stor pris på at shoppen er drevet af entusiaster der selv afprøver produkterne og blåstempler dem, inden de ryger på shoppen.

Alt i alt, kæmpe thumbs up herfra og vil fortsat bruge dem når jeg skal bruge detailing produkter!

24. februar 2021

Tiptop rådgivning og service

Jeg blev for nyligt introduceret til rinseless washing og i den forbindelse skulle jeg bruge et komplet setup.

Jeg skrev til Carcare Freaks søndag aften med nogle spørgsmål til produkter og hvad de kunne anbefale - Jeg forventede først svar om mandagen, men få minutter efter rullede der svar ind fra Mattias, som tålmodigt og kompetent kunne vejlede mig og bekræfte at jeg var på rette vej med mine umiddelbare valg. Tilmed kunne han oplyse at et af de produkter jeg skulle bruge, kom på tilbud om mandagen.

Jeg bestilte igår d. 21/09 og jeg kan hente min pakke idag d. 22/09 efter arbejde - super godt!

Jeg handler helt sikkert hos Carcare Freaks igen.

22. september 2020

Fantastisk shop.

Fantastisk shop.
Rimelig nem at gå til på deres shop.
Bestilte varer sidst på eftermiddagen og næste morgen var de ankommet til mig.
Super service.

21. juli 2020

Alt ok

Købte skumlanse og fælgerens
Produktet virker som det skal
Skumlansen er fantastisk at Arb med
Handler som den næste gane jeg skal bruge noget næste gang 👍🏻
Tim lehmann

24. marts 2020

perfekt.

Kanon lækker hjemmeside, nemt og hurtigt at finde de rigtige vare, og en super hurtig levering. 👍🏻👍🏻

21. marts 2020

Er dette din virksomhed?