4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,3

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Onzichtbare dashcam

Onlangs bij Carcam een onzichtbare dashcam laten inbouwen in de kap. Vanaf het eerste moment werd ik netjes en vriendelijk ontvangen. Nick en zijn collega waren erg vriendelijk, gastvrij en namen uitgebreid de tijd om al mijn vragen te beantwoorden.

Toen de installatie klaar was, ging de monteur samen met mij in de auto de app installeren op mijn telefoon en liet hij meteen alle handige tips & tricks zien. Echt een nette en professionele service van begin tot eind.

11. august 2026

Aanrader...

Middels een korte zoektocht bij CarCam in Bleiswijk terechtgekomen. Het contact liep soepel met Louis. Bij aankomst enigszins verrast door de bedrijvigheid en wachtende klanten. Ik ben zeer gastvrij ontvangen (prima wachtruimte met alle gemakken voorzien en koud frisdrankje).
Voor mijn type auto was helaas geen standaard oplossing, gelukkig werd dit onside opgelost door het kapje professioneel zwart te spuiten. De collega's van Louis lieten blijken kundig te zijn en met vereende krachten is de installatie gemaakt. Ik waardeer de betrokkenheid en motivatie van deze club mensen enorm, met als aanduwer Louis en raadt daarom CarCam absoluut aan voor een dergelijke "camera" beveiliging. *Louis & collega's, nogmaals dank voor jullie hulp.

17. juli 2026

Een tevreden klant van Carcam!

Omdat we belangstelling hadden voor een dashcam namen we contact op met Carcam. We kregen telefonisch informatie en maakten een afspraak om bij het bedrijf in Baarn langs te komen. Daar zijn we met koffie en thee vriendelijk ontvangen en we kregen een demonstratie van het systeem.
Toen we besloten om tot aanschaf over te gaan, bleek er eigenlijk meteen tijd te zijn om het systeem in onze auto in te bouwen
Dat is keurig gedaan, de camera’s zijn helemaal weggewerkt. Het systeem werkt prima en we zijn er blij mee!

15. juni 2026

Matig

Hoop geld voor een niet meer dan redelijk apparaat.
Het eerste exemplaar moest door een defect worden vervangen. De nieuwe neemt de rit met goede kwaliteit wel goed op maar je moet wel erg hard op de voorruit kloppen wil het systeem wakker worden. Bij een beetje rommelen bij de auto of de auto inveren gebeurt er niets.
Denk dat een parkeerschade niet wordt opgemerkt.
Wel een mooi product en de service achteraf is redelijk goed (als er maar wordt betaald).

1. december 2025

Fantastische service en topkwaliteit installatie!

Na opnieuw schade aan mijn auto zonder briefje was ik er klaar mee. Tijd voor een dashcam met parkeermodus. Omdat ik niet technisch ben en liever een professionele installatie wilde, kwam ik bij deze zaak terecht.

Ik liet mijn gegevens achter op de website en werd snel gebeld. Er werd direct meegedacht over opties: thuis of in Baarn installeren, en ik kon zelfs diezelfde week nog langskomen. Op zaterdagochtend werd ik hartelijk ontvangen in een prachtige, schone en moderne werkplaats. Mijn dochters kregen iets te drinken, konden rustig tv kijken en zaten heerlijk.

We bespraken mijn wensen en kregen duidelijk advies over de verschillende camera-opties. Daarna kon ik meekijken hoe er vakkundig twee camera’s werden ingebouwd – alles strak en onzichtbaar weggewerkt. Tijdens de installatie was er alle ruimte voor vragen en uitleg.

Na afloop kreeg ik een uitgebreide toelichting over de app: van installatie tot instellingen en verbinding. Binnen twee uur was alles klaar en kon ik direct aan de slag. Haarscherp beeld, perfecte opnames.

Later had ik nog wat vragen over instellingen en belde met Nick. Hij nam uitgebreid de tijd en gaf praktische tips die direct werkten. Echt topservice!

Ik ben méér dan tevreden – bedankt voor de professionele installatie en de fijne ochtend. Absolute aanrader!

1. november 2025

vandaag laten inbouwen een IROAD X10…

vandaag laten inbouwen een IROAD X10 PRO DASH CAM 4K BIJ Carcam in Baarn een mooi bedrijf, vriendelijk personeel en erg technisch ze hebben het netjes gemonteerd in mijn Opel Frontera alle bedrading goed weggewerk, alles wordt goed uitgelegd hoe het werk en hebben alle tijd ervoor, de service kan niet beter.
een aanrader voor diegenen die een Dash Cam willen laten inbouwen.

23. oktober 2025

Zeker een aanrader

Gisteren voor en achter camera laten plaatsen door Nick.

Vakkundig werd àlles gedemonteerd en gemonteerd Nick is een zeer vakkundig kerel die er echt verstand van heeft.

Na de werkzaamheden werd alles netjes en rustig uitgelegd, Nick neemt de tijd voor zijn klanten zodat je tevreden weer huiswaarts rijd.

Zeker aan te raden voor iedereen en elke auto. Top service!

28. august 2025

Gewoon DOEN!

14 augustus een iRoad X11 (voor en achter) laten installeren door Nick, in mijn Peugeot 208 GT. De afspraak werd snel gemaakt, de inbouw verliep vlot en netjes. Nick heeft na afloop alles keurig uitgelegd. Ik raad Carcam zeker aan, ook voor de niet Porsche, Audi, BMW etc. rijders :-)

14. august 2023

Xroad 10 gratis vervangen. Top

Had een dashcam xroad 10 laten monteren. Bij uit en indoen kwam de sd card in apparaat terecht. Tja wiens schuld was dit? Had ik teveel druk gezet bij indoen terwijl het niet kon? Waarheid lag in het midden bij deze. Desondanks kreeg ik gratis een nieuwe dashcam. Helemaal top natuurlijk.
Tenslotte als service deed hij hem er ook nog in en was hij direct klaar voor gebru

19. august 2022

Goed camerasysteem, goede prijs kwaliteit!

Na een probleem met een sticker heeft Carcam.nl deze vervangen. Goede service, prettig contact!
Beeldkwaliteit is prima, de achtercamera iets minder kwa beeldkwaliteit, maar nog steeds voldoende!
Na bijna een jaar nog steeds tevreden!

3. juli 2022

Er dette din virksomhed?