Jeg var så uheldig at erhverve mig en parkeringsskade. Jeg bookede tid hos Carbucks Odense og fandt bookings processen super nem. Jackie, Steffan og Lars udførte et utroligt flot arbejde på min f... Se mere

Stor anbefaling herfra. Jeg blev henvist af mit forsikringsselskab, fordi min bil var blevet påkørt og havde fået en parkeringsskade. Jeg fik lynhurtigt svar på, at Carbucks kunne fikse skaden på... Se mere
Jeg havde min bil inde hos Odense afdelingen efter en parkeringsskade hvor bilen og fælge var blevet ridset. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Man kan overhovedet ikke se der har været ridser elle... Se mere
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Niels Bohrs Alle 150, 5230, Odense, Odense M, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Top service, hurtig ekspedition og perfekt reparation

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Super service og humør - selv kaffen er god - tak til Ulrik, Lars og Jackey - 2 timer så var min bil klar igen.

Besvarelse fra Carbucks - Odense
God og hurtig service, og skrammen er pist væk! Serviceminded og rart personale.
En helt igennem behagelig oplevelse.

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Super hurtig framragende service. Kan anbefales.

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Meget profesionelt arbejde - kompetente og servicemindede medarbejdere

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Det var nemt! Alt blev aftalt på nettet via forsikring. Og “Bilkabulen” blev ordnet på 2 timer til stor tilfredshed. Ventetiden kunne praktisk nok bruges i Ikea og Bilka :)
Anbefaling herfra!

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Super god service, kan godt anbefales at man bruger dem 🙂

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Min forsikring henviste til Carbucks og det var udelukkende en positiv og professionel oplevelse som varmt kan anbefales.

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Efter at have fået ridset og bulet højre bagdør i en P-kælder, havde jeg kontaktet et autoriseret værksted m.h.b. udbedring af skaden. På trods af flere rykkere lykkedes det end ikke at få en aftale med det autoriserede værksted. Jeg beklagede min nød til en fødselsdagsfest i søndags, hvor der så var en af gæsterne, som anbefalede mig at tage kontakt til Carbucks. Det gjorde jeg mandag og allerede idag torsdag er skaden udbederet til min fulde tilfredshed.
1. Aftale om værkstedsbesøg skete lynhurtigt
2. Venlig modtagelse og kompetent besigtigelse af skaden.
3. Udbedring af skaden indenfor de lovede 2 timer, hvo jeg imens ventede i et fint ventelokale
4. Ved aflevering igen venlig betjening og gennemgang af den udbedrede skade. - Meget tilfreds.

Odense afd.
1. Super velkomst
2. Perfekt arbejde
3. Aflevering af bilen med en ekstra overraskelse som gør, at jeg aldrig vil tvivle om at komme tilbage eller anbefale. Det gør man kun hvis man er dedikeret og glad for sit arbejde.

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Havde fået en rettere grim og dyb ridse på min kofanger, men Carbucks fiksede den med god og kærlig eksekvering, og efter lige knap 2 timer stod den fin og flot igen. Fornøjelse :)

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Jeg har netop fået fjernet en ridse på min bil hos Carbucks via mit forsikringsselskab, GF Forsikring – og jeg er meget tilfreds. Resultatet er virkelig flot, og arbejdet er udført med stor omhu.
Allerede ved ankomst blev jeg mødt udenfor med et smil, og hele oplevelsen var præget af imødekommenhed, professionalisme og rigtig god service. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed.
Jeg kan kun give Carbucks mine bedste anbefalinger. Fantastisk arbejde og en virkelig god kundeoplevelse.

Fantastisk service 10 ude af 10 med pil op

Stor anbefaling herfra.
Jeg blev henvist af mit forsikringsselskab, fordi min bil var blevet påkørt og havde fået en parkeringsskade. Jeg fik lynhurtigt svar på, at Carbucks kunne fikse skaden på under to timer, og jeg fik et link til booking. Der var nemt, og jeg fik hurtigt en tid. Medarbejderen (Odense-afdelingen) var meget venlig, og skaden var fikset på under 2 timer.
Alt i alt kunne det vist ikke være håndteret bedre, nemmere og hurtigere.

Besvarelse fra Carbucks - Odense
Reparationen er i top. Service er i top. Styr på deres planlægning. Tak for hjælpen!