Banner for Carbucks - Kolding

Carbucks - Kolding Anmeldelser

Egtved Allé 2, 6000 Kolding, DK

Helt vildt god og professionel service hos Carbucks i Kolding👍 Kom hurtig til, og til trods for ridser hele vejen op side af bilen tog det kun 4 timer som aftalt, og teknikerne var meget profe... Se mere

1.klasses arbejde på min lille Inster. Lak skaden på både bagskærm og kofanger lavet så det er helt usynligt. Personalet har fuldstændigt styr på det. Kolding kan varmt anbefales

Havde et par trælse buler i bagerst skærmkant, samt ridser på bagdør og bageste kofanger, og et manglende v sidespejl. (en bus tog pynten af sct Gertrud) CarBucks vurderede de kunne lave det hele... Se mere

Top-professionelt firma hele vejen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Velfungerende hjemmeside med nemme instruktioner og godt overblik. Effektiv proces fra aflevering af bilen til afhentning igen. Alt klappede efter planen... Se mere

1. Autoværksted

Om Carbucks - Kolding

🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

• ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

• ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.

• 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.

• 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.

• 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.

• 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.

Skadefri bil på 2 timer

5 års garanti

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.

Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.

Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.

Det betyder helt konkret:

✅ At du kan køre videre med ro i maven.

✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.

✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.

Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

4,8

Flot udført arbejde hos Kolding…

Flot udført arbejde hos Kolding afdelingen. Ventetiden på ca 2 timer er helt okay og personalet er venligt og kompetent.

20. december 2025

Kære Poul

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos vores team i Kolding – både med resultatet og den venlige service.

Tak fordi du valgte os – du er altid velkommen igen! 😊

Team Carbucks 💚

Super god service.Sødt smilende…

Super god service.Sødt smilende personale.Hurtig arbejdstid og flot arbejde.

14. december 2025

Kære Tetyana

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for, at du oplevede både super service, venligt personale og et flot resultat – præcis som det skal være! 🚗✨

Du er altid velkommen igen hos Carbucks!

Team Carbucks 💙

Martin gjorde et flot stykke arbejde og…

Martin gjorde et flot stykke arbejde og bilen er som ny igen

28. november 2025

Hej EF 1

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🚗✨.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet – og at Martin gjorde et godt stykke arbejde. Vi giver naturligvis rosen videre til ham 😊.

Du er altid velkommen hos Carbucks igen!

Fantastisk service

Super hurtig og god service fra Martin🤩

27. november 2025

Hej Emilie

Tusind tak for de flotte ord! 🤩
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse – og vi sørger selvfølgelig for, at Martin får din ros 👏.

Du er altid velkommen hos os igen 🚗✨.

Team Carbucks 💚

God service, og efter at have udbedret ridsen i min bil havde de også poleret små ridser rundt om væk. Stor anbefaling.

24. november 2025

Kære Simon

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! ⭐️
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – og det glæder os ekstra, at du lagde mærke til de små detaljer, vi også fik med 💪✨

Tak for din anbefaling – den betyder meget for os!
Du er altid velkommen hos Carbucks 🚗😊

Top-professionelt firma hele vejen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top-professionelt firma hele vejen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Velfungerende hjemmeside med nemme instruktioner og godt overblik. Effektiv proces fra aflevering af bilen til afhentning igen. Alt klappede efter planen. Meget venlig, dygtig og behagelig tekniker Martin, der var meget grundig. Skaderne var rettet 100% op og lakeret flot…det kunne slet ikke ses, hvor de havde været. Superflot arbejde!!
De bedste anbefalinger herfra. (Ærgerligt at Car Bucks ikke findes lidt tættere på min by, Vejle)

22. november 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er enormt glade for, at hele forløbet – fra hjemmeside til færdigt resultat – levede op til dine forventninger 🙌 Og hvor er det dejligt at høre, at Martin gjorde et godt indtryk og leverede et resultat, du er tilfreds med 💪🎨

Vi kan sige så meget, at dit ønske om Vejle nok skal gå i opfyldelse - liiiiige om lidt😉

Måske vi ses igen (i Vejle)!
Rigtig god weekend herfra.

Team Carbucks 🚗✨

Hurtig og god service.

13. november 2025

Hej Maria

Tusind tak for de 5 stjerner og din kommentar! ⭐️.

Vi er glade for, at du oplevede hurtig og god service hos os – præcis som det skal være 🚗💨

Du er altid velkommen hos Carbucks igen!
Team Carbucks

Fantastisk service og meget venligt…

Fantastisk service og meget venligt personale! Bilen ser helt ny ud!

9. november 2025

Hej Mojgan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️😊
Vi er rigtig glade for at høre, at både servicen og vores team har gjort et godt indtryk – og at bilen nu ser helt ny ud 🚗✨

Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give hver gang 💚.

Du er altid velkommen hos os igen!

Team Carbucks

Super service og flot arbejde

Jeg blev kontaktet telefonisk dagen efter at jeg havde lavet en forespørgsel. Vi aftalte tid for, og pris på mine reparationer. Der gik kun 3 dage fra henvendelse til at bilen er så god som ny 😉👍 Blev modtaget af en flink medarbejder, vi gennemgik det der skulle gøres, og de ville ringe når bilen var klar til afhentning. En rigtig god oplevelse og dejlige medarbejdere- kan varmt anbefale dem

7. november 2025

Hej Lis

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐️😊
Vi er rigtig glade for at høre, at hele forløbet – fra første kontakt til færdig bil – har været en god oplevelse for dig 🙌

Tak fordi du fremhæver både vores service, hurtige behandling og det flotte resultat. Vi sender din ros videre til teamet 💚

Du skal være hjertelig velkommen igen – og tak for anbefalingen!

Team Carbucks 🚗✨

Jeg kan desværre ikke give 5 stjerner.

Jeg kan desværre ikke give 5 stjerner.
Kommer til tiden til den booking jeg har lavet, og også 15min før som de gerne vil.
Imens jeg venter, kan jeg se der kommer en anden bil racende, som de så tager ind. Lidt efter får jeg et opkald, at der er sket en fejl eller lignende og om jeg vil vente.
Bliver tilbudt en "lånebil" som så er en privatbil, og tænker det er for risikabelt. Jeg vælger så at blive.
Så de to timer det skulle tage, bliver så til fire i stedet.
Bevares, jeg fik et gavekort på 300kr der kan bruges i alverdens butikker, men jeg havde nok foretrukket at det kun var de to timer som regnet med.

De 3 stjerner får de for personalet i Kolding, og det arbejde de har udført.

Tænker Carbucks skal arbejde lidt med det at overbooke, det forekommer vidst ret ofte kunne jeg høre da jeg sad derinde,

31. oktober 2025

Kære Lasse

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på, også selvom den desværre ikke helt levede op til dine forventninger.

Vi beklager oprigtigt, at du oplevede forsinkelse og forvirring i forbindelse med din booking. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have – og vi forstår godt, at det er frustrerende, når noget, der burde tage 2 timer, ender med at tage 4 ⏱️.

Vi er glade for, at du valgte at blive – og at du trods alt var tilfreds med både det udførte arbejde og den venlige betjening i Kolding 💚 Det betyder meget for os, og vi har naturligvis taget din feedback videre internt, så vi kan blive bedre til at håndtere planlægning og undgå overbooking.

Endnu en gang tak for din ærlige anmeldelse og din tålmodighed 🙏

Team Carbucks

Super god oplevelse jeg fik malet min…

Super god oplevelse jeg fik malet min bagkofanger på min Mercedes og det var over alle forventninger ufatteligt man kan gøre sådan et godt stykke arbejde på 2 timer kommer helt igen 👍

31. oktober 2025

Hej Denan

Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord ⭐️😊.
Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en super god oplevelse – og at resultatet på din Mercedes overgik dine forventninger 🚗✨.

Det betyder meget for os at få den slags tilbagemeldinger, og du skal være mere end velkommen igen, hvis uheldet en dag er ude 💚.

Super god service

Super god service

30. oktober 2025

Hej Katrine

Tusind tak for de fem stjerner og din positive tilbagemelding ⭐️😊.
Vi er rigtig glade for, at du oplevede super god service – det betyder meget for os 💚.

Du er altid velkommen hos os igen!

Venligt og sjovt personale

Venligt og sjovt personale. Professionelt og veludført arbejde.
Kan kun anbefale Carbucks i Kolding.

9. oktober 2025

Hej Susanne

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😄
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos vores team i Kolding, og at både service og resultat levede op til forventningerne (og at de er sjove 😄).
Tak fordi du anbefaler os videre – det betyder meget! 🚗✨

Super flot arbejde

Super flot arbejde, kan helt sikkert anbefale carbucks 😊😊😊

6. oktober 2025

Kære Kim

Hvor er vi glade for dine flotte fem stjerner og søde kommentar🚗👏🏼.

Du er selvfølgelig altid velkommen hos os igen, hvis du skulle få brug for det.

Med ønsket om en god weekend herfra.

Team Carbucks

Hurtig og venlig modtagelse da jeg kom…

Hurtig og venlig modtagelse da jeg kom med bilen og et flot resultat

2. oktober 2025

Hej med dig

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og venlig service – og at du er tilfreds med resultatet.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Team Carbucks Kolding 🚗✨

Resultatet er fantastisk og servicen i…

Resultatet er fantastisk og servicen i top.

2. oktober 2025

Hej med dig

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord 🚗✨. Du er selvfølgelig altid velkommen hos os igen.

29. september 2025

Kære Orla

Tak for din anmeldelse. Du er altid velkommen hos os igen. 🌟

Team Carbucks

Hurtig og god reparation af en bule i…

Hurtig og god reparation af en bule i døre, venlig personale og godt håndværk.

30. september 2025

Hej Jan

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 🌟. Vi er glade for at høre, at du have en god oplevelse - både med vores dygtige personale og med håndværket.

Med ønsket om en god dag herfra.

Team Carbucks

Hurtig og meget professionelt arbejde

Hurtig og meget professionelt arbejde. Man kan ikke se bilen har været skadet den fremstår som ny.

25. september 2025

Kære Per

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🌟
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet – og at bilen igen står som ny.
Tak for din tillid, og du er altid velkommen hos Carbucks igen. 🚗✨

Team Carbucks

Glad og imødekommende personale med en…

Glad og imødekommende personale med en hurtig arbejdskraft. Den af bilen ser er blevet lavet ser ud som ny og er stærkt imponeret over de kunne gøres på blot 2 timer

18. september 2025

Hej Lars

Tusind tak for de fem stjerner og din flotte anmeldelse ⭐️😊.
Det glæder os virkelig meget at høre, at du blev mødt af vores glade og imødekommende kollegaer – og at resultatet lever op til dine forventninger 💚.

Vi er stolte af, at vi kunne få bilen til at se ud som ny på blot 2 timer – det er præcis den effektivitet og kvalitet, vi stræber efter hver dag 🚗✨.

Tak fordi du delte din oplevelse – du er altid velkommen hos os igen!