Virkelig god og imødekommende service og ikke mindst et flot resultat. Uden tvivl et sted jeg vil vælge igen, hvis uheldet skulle være ude 🙂

Parkeringsbule blev fikset til perfektion. Min gamle Toyota ser smuk ud igen. Flinke mennesker og god service
Meget professionel service Havde 1 lille buler og nogle småting der skulle udbedres og males. Efter 1,5 time var det hele udbedret med et super flot resultat. Så kan klart anbefale CARBUCKS i t... Se mere
Alt fra ikke at kunne finde jeres lokation, til modtagelse og til slut var jeg kun mødt af flinke og hjælpsomme folk. Vingummierne (formet som biler) var et hit for min 2 årige. Kan kun anbefales herf... Se mere
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Agerøvej 9, 8381, Tilst, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Parkeringsbule blev fikset til perfektion. Min gamle Toyota ser smuk ud igen.
Flinke mennesker og god service

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Alt fra ikke at kunne finde jeres lokation, til modtagelse og til slut var jeg kun mødt af flinke og hjælpsomme folk. Vingummierne (formet som biler) var et hit for min 2 årige. Kan kun anbefales herfra.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Utroligt god service hos carbucks Tilst. Vi havde en bule i vores ene dør, som de nemt og hurtigt kunne fikse. Stot anbefaling herfra.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Fantastisk hurtig og effektiv udbedring af ridser på forskærm. Sødt og service minded personale.

Meget professionel service
Havde 1 lille buler og nogle småting der skulle udbedres og males.
Efter 1,5 time var det hele udbedret med et super flot resultat.
Så kan klart anbefale CARBUCKS i tilst

Mine varmeste anbefalinger.
Høflig og venligt personale med tid til kundebetjening, færdig før aftalt tid, flot resultat. Endnu har ingen formået at finde det reparerede område, det bliver ikke sidste gang jeg besøger Carbucks, hvis uheldet er ude. 😁

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Carbucks.
Jeg fik ordnet mit sidespejl, som var gået i stykker, og de valgte at skifte det helt ud med et nyt.
Servicen var hurtig, professionel og meget imødekommende hele vejen igennem. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Kan klart anbefales, hvis du har brug for hjælp til din bil!

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Virkelig en professionel håndtering fra Carbucks side. Lige fra jeg afleverede bilen til bilen igen stod på parkeringspladsen. Og en virkelig god forklaring på hvordan man kunne gøre det på så kort tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Super god personale! Venlige og imødekommende. Kæmpe plus med gratis kaffe og kakao til ventetiden

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Fik lavet en mindre bilka-bule. Den var slet ikke til at se bagefter. Godt stykke arbejde.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Jeg skulle have fikset en bule og nogle skrammer på min bil. Reparationen blev udført på rekordtid, og de gik virkelig den ekstra mil for at hjælpe mig. Jeg ville give dem mere end 5 stjerner, hvis det var muligt! Tusind tak.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Det foregik nemt og hurtigt og til tiden. Simpelthen super godt timet og tilrettelagt. Resultatet er helt forrygende!

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Var ved Carbucks i Tilst.
Super søde og imødekommende.
Flot arbejde og bilen var færdig til aftalt tid.
Har været der før, og kan kun anbefale dem.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
God modtagelse og information. Hurtig ekspedition og flot resultat

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Rigtig god oplevelse hos Carbucks. Det var nemt at få en tid hos dem hurtigt, og de var meget serviceminded. De ligger ved siden af Bilka i Tilst, og andre butikker, så man kan sagtens få tiden til at gå, mens de fikser bilen. Alt i alt en fin oplevelse, og jeg bruger dem gerne igen :)

Forbløffende hurtig reaktion.
Jeg havde lige færdiggjort min anmeldelse, da der kom en mail fra Carbucks. De udbad sig nogle billeder som jeg fluks sendte. Ganske kort tid efter fik jeg tilbudt en tid næste dag til reparation af skaden.
Da jeg ankom næste dag blev jeg vældig godt modtaget og adviseret om fri brug af den anstændige kaffe (efterfulgt af en uanstændig god kage :-) ) . Efter en ventetid på omkring 1,5 time var skaden repareret. Det område ser nu ud som nyt. Jeg giver 5 ud af 5 for denne komplette pakke af kunden i fokus.
PS. Utroligt nok arbejder de også om lørdagen.

Fantastisk flot arbejde.
Rart at man kan gå ind i Bilkas Bistro i ventetiden. Ellers ville det være lang tid

Hurtigt og professionelt arbejde