Det startede med en dårlig oplevelse, men blev til 5 stjerner Min aftale om reparation af skade blev aflyst uden at jeg fik besked og jeg kørte forgæves. Mekanikeren Mathias, som var uden skyld i... Se mere
Perfekt arbejde, bulen helt væk, og farven er ramt lige i rø… - og oveni det en venlig modtagelse og arbejdet færdig 15 min. før aftalt tidspunkt.
Hurtig og sindsygt flink personale! Blev mødt af en smilende ung mand. Det tog max halvanden time at klare bilen, og da jeg spurgte om nogle mindre mærker bag på bilen, var noget som også skulle lake... Se mere
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Agerøvej 9, 8381, Tilst, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
God oplevelse hos teamet i Tilst!
Venlig, professionel og opmærksom behandling. Og arbejdet er også helt som det skal være.
Meget imødekommende og professionelle medarbejdere, der gjorde sig umage, med et meget godt resultat. Vi anbefaler gerne carbucks.
Tiden blev overholdt og resultatet blev flot.
Imponerende flot reparation af Bilke-bule, ridse i lakken og større lakskade. Meget venlig betjening. Kan absolut anbefales.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Super tilfreds med håndtering, service og imødekommenheden og det udførte arbejde. Fra forsikringsanmeldelse af p-skade til fixet bil indenfor en uge er vildt hurtigt. Flinke at snakke med og fik lidt overskydende maling med hjem til at fixe stenslag der ikke havde med skaden at gøre. Arbejde gjort på under 2 timer. Jeg kommer igen en anden gang!

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Hurtig og suveræn god service.
Vælg dem her, hvis der skal laves det mindste. Meget meget god oplevelse

Det startede med en dårlig oplevelse, men blev til 5 stjerner
Min aftale om reparation af skade blev aflyst uden at jeg fik besked og jeg kørte forgæves. Mekanikeren Mathias, som var uden skyld i fejlen, bookede mig ind ved at indvillige i at arbejde over lørdag eftermiddag i den følgende uge.
Lørdagen kom og temperaturen var 36 grader 🥵 Mathias fik lavet min skade og fixede oven i købet en anden skade, som jeg havde fået i mellemtiden - uden beregning. Super service! Giv Mathias en lønforhøjelse 😀👏🏻⭐️

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Hurtig og sindsygt flink personale!
Blev mødt af en smilende ung mand. Det tog max halvanden time at klare bilen, og da jeg spurgte om nogle mindre mærker bag på bilen, var noget som også skulle lakeres, kom han ud med et poleringsmaskine og klarede det på under 10 sekunder! Absolut ikke én eneste negativ ting at sige! Og er man her om morgenen, kan man lige smutte over i bilka og tage en morgenbuffet til 19kr 👍

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
God service og hurtigt udført arbejde kan kun anbefales.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
God service og dygtige personale. Hurtigt udført arbejde. Kan varmt anbefales.

Hurtigt og effektivt!
Jeg har nu to gange været hos Carbucks i Tilst og jeg er særdeles godt tilfreds.
Arbejdet er fejlfrit og servicen er i top.
Personalet er udover at være dygtige også super venlige og imødekommende.
Jeg anbefaler!!

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Jeg har fået lave to buler og jeg blev lige overrasket begge gange over hvor hurtigt det gik, og hvor pænt resultatet blev.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Super flot arbejde og generelt rigtig god service. Havde en dør med buler og ridser og man kan slet ikke se den har været skadet

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Havde fået en Bilka bule i bagskofanger i en kant, var ikke sikker på at det kunne laves på 2 timer, men det kunne de. Det sjove i hele historien var at min "Bilka bule" skulle laves på et sted lige ved siden af Bilka. Men jeg kunne ikke se hvor bule var efter de havde lavet den. Så nu venter vi bare på regningen fra Alka.

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Super service, god information og meget flot resultat💪

Besvarelse fra Carbucks - Aarhus
Rigtig god oplevelse hos Carbucks. Super service, venligt personale og et flot resultat. Min bil kom til at se rigtig fin ud, og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Kan klart anbefales!