Super nemt og god service
Super nemt og god service ved udlevering! Kan klart anbefales ved flytning at leje flyttebil fra Car2Go :)
Rigtig God service i deres afdeling i Køge, ingen problemer, tværtimod.
Car2Go holder hånden over de ansatte og sender regningen til kunden.
Den 16 oktober lejede jeg en af Car2Go's smart biler for første gang.
Det var lige til med både reservationen og aktivering af bilen. Da turen var færdig opstod der udfordringer med at låse bilen så vi ringede ind til deres kundeservice der oplyste at vi skulle smække nøglerne inde i bagagerummet og så ville de selv afhente bilen.
Næsten 4 uger efter modtager jeg en mail fra Car2Go om at jeg på denne tur skulle have kørt ind i en anden bil. De har vedhæftet en skadesanmeldelse som de oplyser at jeg skal udfylde og indsende til dem inden 7 dage ellers risikere jeg at hæfte for alle omkostninger i forbindelse med uheldet. Dette er jeg noget uforstående overfor da hverken jeg eller min medpassager oplevede at være indblandet i et uheld.
Jeg skriver derfor tilbage på mailen og oplyser dette, og spørger om de vil oplyse mig tidspunktet for uheldet. Jeg kontakter samtidigt deres kundeservice og får fat på en medarbejder der ikke kan hjælpe med tidspunktet, men oplyser at jeg vil blive ringet op af deres skadesafdeling. Dette sker ikke så jeg skriver til deres kundeservice for at få oplysninger om uheldet af dem. Mit spørgsmål bliver ignoreret, men de oplyser at jeg skal udfylde skadesanmeldelsen. Jeg beder derfor om at blive kontaktet at deres overordnet, men får oplyst at han ikke vil kontakte mig.
Da tidsfristen på de 7 dage er ved at udløbe og jeg ikke ønsker at hæfte for et uheld jeg ikke har været indblandet i, tager jeg kontakt til advokat for at få rådgivning om hvad jeg skal gøre. Han oplyser at jeg skal stå fast på min ret til at få oplyst uheldstidspunktet før jeg indsender nogen skadesanmeldelse. Jeg skriver derfor igen til Car2Go og oplyser at hvad advokaten har sagt og at jeg ikke har i sinde at udfylde anmeldelsen før jeg har fået fyldestgørende oplysninger.
Da Car2Go kan fornemme der vil komme en større sag ud af ovenstående og jeg nægter at underskrive skadesanmeldelsen. Vælger de at bekende kulør. Uheldet var ikke sket mens jeg havde bilen i min besiddelse, men ikke nok med det. Det var deres egen medarbejder der havde kørt galt i bilen! Medarbejderen valgte så at lurepasse i håb om at jeg ikke ville tage kampen og betale selvrisikoen på de 5.000 kr så han kunne spare pengene.
Til alle der benytter sig af Car2Go:
TAG ALTID BILLEDER FØR OG EFTER TUREN AF BILEN
Parkeringsvagter i København er så flittige til at udstede bøderne på Car2Go biler, fordi de godt ved, at car2go nok skal betale alle de bøder uden at stille spørgsmåltegn, selvom det åbenlyst er på forkert grundlag.
En sund og fornuftig forretning handler altid i kundernes interesser. Det gør Car2Go desværre ikke, selvom selve konceptet er super godt. Håber, at Car2Go kan se alvor i problemerne og får dem rettet op hurtigst muligt.
Jeg er selvfølgelig en af de "heldige", der får flere bøder på en parkering.
Har fået 5 p-bøder for en parkering. Parkeringen er på en adresse, hvor jeg slet ikke har afsluttet min tur.
Det er simpelthen for dyrt at bruge Car2Go og der er ingen forståelse eller service.
Jeg har egen bil men bruger alligevel Car2go, som alternativ til taxa og offentlig transport. Systemet fungerer perfekt. Det er meget billigere end taxa eller uber og ikke meget dyrere end det offentlige.
Har 2 gange været i kontakt med deres kundeservice. Problemerne er begge gange blevet løst tilfredsstillende.
Tag en taxa, det er billigere i det lange løb og du skal ikke betale p-bøder.
Da jeg havde et meget vigtigt ærinde og det var umuligt at finde en p-plads, parkerede jeg bevidst ulovligt i 10 min. Da jeg kom tilbage til bilen kunne jeg ikke få adgang til denne. Der var ikke nogen bøde. Jeg ringede tre gange til car2go og blev hver gang viderestillet til en uendelig ventetone. Godt 3 måneder senere modtager jeg tre p-bøder som car2go trækker på min konto svarende til 200 EUR eller 1530 kr.
Jeg har været i tålmodig dialog med firmaet og har tilbudt at betale den første bøde. Det er helt urimeligt at jeg skal betale de to andre når de ikke svarede telefonerne og jeg ikke kunne få adgang til at flytte bilen.
Jeg har været medlem siden opstart i Kbh., og har efterfølgende hyppigt benyttet Car2Go. To gange har jeg været i kontakt med kundeservice, og begge gange med stor succes.
Første gang var jeg blevet faktureret for ventetiden jeg oplevede, da jeg skulle anmelde en skade på bilen, som jeg erfarede ved start af leje. Det var frustrerende at bruge 20 min. på at komme igennem til kundeservice fredag nat, men jeg fik beløbet refunderet og blev samtidig kompenseret for ulejligheden.
Anden gang var i torsdags, da jeg ved afslutning af min tur glemte at "stemple ud", da bilen ikke kunne få forbindelse til serveren. Konsekvensen var 861 min parkeringstid ved en tur på sølle 13 min, og en faktura på 500 kr. Jeg kontaktede derfor Car2Go, og fortalte om fakturaen, som jeg selv var skyld i, da jeg blot var utålmodig ved "check ud". Jeg har netop modtaget svar, hvor Car2Go refunderer beløbet for parkeringstiden. Dette på trods af at jeg selv var skyld i fakturaens størrelse.
Anmeldelsen på 5 stjerner bunder derfor i de to ovenstående tilfælde, og en generel tilfredshed med Car2Go.
Systemet fungerer perfekt mangler bare, at Home Area også gælder på Margretheholmsvej, hvor der bor et par tusinde mennesker, som burde have mulighed for at låne/aflevere på den offentlige Pplads derude.
Det burde være pr KM og ikke pr minut, det jo dyre end at køre i taxa.
Jeg har kørt, i en car2go i lørdags hvor jeg valgte at tage hjem, fra frederiksberg da der holdte en lige hvor jeg var. Og køre derfra hjem, hvor jeg så skal til at afslutte bilen. Indtil jeg finder ud af at man ikke kan afslutte fra min daværende placering. så jeg bliver nød til at køre tilbage og stille den på frederiksberg hvor jeg tog bilen og dagen efter går jeg forbi bilen, som jeg har afsluttet inden for "Home area" ser jeg en p-bøde i forruden.
som jeg så selv skal betale da det ikke er i alle steder i "home area" jeg på afslutte. Jeg føler jeg er blevet taget godt i røven da det var meget billigere nemmere hvis jeg havde taget en taxa!